Gott Nytt 2010!

Sitter nu hemma hos pappa och känner mig ovanligt lat.
Igår var vi och bastade men det var väl inte världens hit och efter det så försov jag mig så jag fick springa till pappa så fort jag vaknade ( ca 12,45 ) för han var hundvakt till Stella under kvällen / natten.
Blää!

Det blir som sagt en lugnnyårs afton för mig. Ska fara förbi affären och handla snart lite godis och sånt inför min uppesittar kväll här hos pappa. Pappa ska ju mest troligt ut så  det blir bara jag och Stella mest troligt.

Men nu ska jag nog börja röra på mig!



XOXO
// Tess tess ♥





Mätt och trött.

Har nyss ätit middag med pappa, pojkarna är svår tillgängliga just nu så jag orkade inte ringa fler gånger än... Vet inte hur många gånger jag ringde! Hehe vadå stalker? ;)

Stella ligger och sover som vanligt och jag sitter och fryser ovanligt mycket.
Imorgon är det nyårs afton men jag tror det blir en ganska lugn kväll för mig för jag måste ju vara med Stella och se om hon antingen gillar eller ogillar raketer.. Det kanske är något där emellan också men så fjantig som hon har varit idag så antar jag att klockan 00,00 år 2010 så kommer jag få sitta och hålla i en rätt pipig liten tjej.
Även om jag hade planerat att ha en väldigt rolig och festlig nyårs afton så gör det inte så mycket att den nu blir ungefär raka motsattsen.

Nu ska jag äta godis och se om det är något på TV. Har som sagt sovit väldigt dåligt inatt så det blir en väldigt lugn och tidig kväll för mig ikväll.
Ta han om er!



XOXO
// Tess tess♥





Ps: Vad är erat nyårs löfte? Eller har ni alls kommit på något? Ds.

Jag Stannar!

Nu har det varit för mycket svammel hit och dit och just nu känner jag inte alls för att resa fram och tillbaka med mitt lilla knytt som för tillfället ligger i soffan och sover ^^
Om ca en timma typ så ska jag börja med middagen som blir "Thai-Kyckling Gryta".

Pappa kommer hem snart och Robban och Mackan skulle också komma förbi och käka efter att dom varit på gymmet. Får se vad som händer efter middagen men jag skulle inte ha något problem med att bara gå och lägga mig för jag har sovit JÄTTE dåligt dom senaste dagarna och med tanke på att jag låg på en bäddmadrass inatt så kan ni ju verkligen tänka er vilken bra sömn man fick... NOT!

Detta med att jag stannar betyder ju dock en tråkig grej för er läsare... Det kommer bli en vecka till med väldigt lite bilder. Trååkigt! Jag tycker det är jätte tråkigt att inte lägga upp några bilder i bloggen för den blir så.. Ja TRÅKIG! haha.

Nej nu ska jag gå och pussa på Stella!
Ta hand om er!




XOXO
// Tess tess ♥






Just så känner jag mig just nu...


Sista kvällen i Kalix

Snart kommer Mackan förbi och gosar med min pipiga lilla bebis.
Min faster och hennes hund var förbi nyss och då blev Stella lite stressad så nu ligger hon halvt avsmullen i mitt knä medans jag gör ett snabbt inlägg och kollar mejl mm.

Imorgon blir det som sagt att åka hem men ikväll ska jag försöka göra det bästa av den sista dagen i Kalix. Får se vad denna kväll går till :)

Vad ska ni göra ikväll då?



XOXO
// Tess tess ♥

TRÅÅÅKIGT!!!

Stella sover.
Robban sover.
Mackan sover.
JAG ÄR VAKEN!!!!!!

Fan vad tråkigt! Snart ska jag fara och köpa hem lite grejer så jag kan laga någon god mat för vid sådana här tillfällen så är det perfekt att göra någon god oc kryddstark gryta med KYCKLING!! Mmmm Jag har inte ätit kyckling på hur länge som helst (udda) så det är tamme f*n dags nu!

√ La Roux - Bulletproof


XOXO
// Tess tess ♥







Stella is here!

Nu sitter jag här med en frusen liten jycke i famnen.

Kom hem ganska tidigt igår men då kom ju Mackan med och 10min senare kom Robban in så dom fick komma och hälsa och goas med mitt lilla stjärnskott. Självklart så tyckte dom också att hon var jätte söt ^^

Imorgon så åker jag och flickorna hem till Umeå... Just nu vet jag inte vad jag ska tycka om det men det är väl dags att åka hem... antar jag.

Nej nu ska jag kolla mejl och sen är det dags för att göra något nyttigt :)



XOXO
// Tess tess

Middag och sen...

Ska jag fara och hämta min lilla sötnos!!!
Hihi nu börjar det pirra i magen lite grann men allting är fixat inför hund hämtningen och sen då hon kommer hem. Robin och kanske Mackan kommer att komma förbi och kolla på mitt lilla stjärnskott och dom kommer säkert att tycka att hon är lika söt som jag tycker!

Nej nu måste jag springa iväg och äta!
Vi hör sen då jag har med mig min lilla hund!


XOXO
// Tess tess ♥

Ny städat!

Nu har jag och pappa städat klart i lägenheten och det enda som behövs nu är bara att dammsuga och skura så det ska jag göra imorgon medans pappa är på jobbet.
Har plockat fram hennes saker och allt men det enda jag kommer ta med mig när vi hämtar henne är väskan så hon har någonstans att vara ifred då vi åker hem med henne.

Nu kan jag säga att jag har en massa roliga foton som jag kommer lägga upp sen då jag kommer hem! Har knäppt jätte mycket foton och jag är så himla glad att jag äntligen gjort det för förut var jag jätte dålig på det. Finns en massa knäppa fest bilder och allt möjligt annat förutom att jag kommer ha min lilla favorit modell imorgon och jag kommer väl knäppa JÄTTE mycket foton på henne! Hihihi!

Nej nu måste jag sluta knappra för pappa ska gå och lägga sig men vi hörs imorgon då jag stiger upp!
Jag ska även färga håret imorgon (bara lite mörkare) så det blir också ett litet äventyr.



XOXO
// Tess tess ♥



Ps: Tack för alla kommentarer! Ds.

27 Dec 2009!

Äntligen hemma hos pappa efter en ganska rolig men annorlunda kväll i Haparanda.

Känner mig hur trött som helst men jag försöker ändå hinna med lite städning så att det bara är att skura och dammsuga imorgon innan vi ska fara och hämta min lilla sötnos.
På Onsdag åker jag tillbaka hem men sen far jag upp igen veckan efter för att fara på min farfars begravning och kanske ta med mig ännu en rolig grej till Umeå!

I förrgår var jag jätte grinig men under nattens gång så blev allt bättre efter ett samtal så för er som undrar så är det bara et enkelt tjaffs vänner emellan :)

Det blev verkligen hel tokigt igår för på sista stället jag var på så fick jag slut pengar på telefonen (kontantkort morrrr) så jag kunde inte få tag i någon och min telefon var konstig + att strömmen höll på att ta slut så all komunikation var kass... *Suck*
Nåja tillslut gick det ju bra och även om jag måste ringa några samtal snart så tror jag inte att några större hemskheter skedde... Hoppas jag!

Nu måste jag städa klart och plocka fram sakerna till min lilla sötnos!!!




XOXO
// Tess tess ♥

En tidig kväll

Efter en resa fram och tillbaka till Haparanda så sitter jag nu i Kalix igen och äter godis.
Imorgon blir det Haparanda igen och då ska jag köpa halsband och koppel till lill tjejen som jag hämtar på Måndag! Jippi jag ser verkligen fram emot det och att sen så fort som jag hämtat henne äntligen kan resa hem gör mig ännu gladare. Visst kan det väl vara roligt här men då man inte får vara med sina vanliga vänner, ha tillgång till HELA sin garderob och sedan lida med den här hemska kylan så längtar man verkligen hem.
Även då man kommer hit och tycker det är roligt och sedan får folks gamla vanor mot en igen så får man ännu mer hem längtan. Det är lustigt att folk inte bara kan vara ärliga och istället utan att ha en vettig anledning ljuga eller inte höra av sig.. Morr! Exakt samma visa som då vi var yngre.

Men nu ska jag leta fram någon bok och sedan äta godis ett tag innan jag går och lägger mig, ska upp tidigt imorgon så det är väl lika bra att man tar det lugnt idag och för en gångs skull gå och lägga sig i vettig tid... Det är något som inte hänt på ett väldigt bra tag för mig nu!


XOXO
// Tess tess ♥


Juldagen!

Nu är jag strax påväg till Haparanda för ännu en dag fylld av fest, glada människor och alkohol.
Jag har inte varit nykter en enda dag sen jag kom hit upp men det är s himla roligt att fara ut med alla som man inte har träffat på länge och med tanke på att jag bara hunnit vara här uppe en gång sen jag fyllde 18 så gör det saker mycket roligare än förr!

Det blir stadshotellet idag och Linda har bokat förköpsbiljetter till oss men innan det ska det förfestas och fixas innan man vågar fara ut på ofentliga platser.

Men nu måste jag verkligen packa ihop mig för jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig men jag vägrar ha med mig för mycket kläder för det orkar jag inte med... Usch vilka bekymmer man kan ha!

Julafton igår var great och jag kommer väl berätta om allt lite bättre senare.. Någon gång men just nu stress!!



XOXO
// Tess tess ♥



PS: För er som undrar så ja jag ska fira nyårs afton hemma i Umeå! DS.




Utgång!

Nu sticker jag!

Ha en riktigt bra dagen före dagen före doppare dagen ;)


XOXO
// Tess tess ♥

Kalix!

Japp! nu är jag här!

Det är kallt, det är en massa snö men det är ganska kul att äntligen vara här för nu kan jag träffa en massa gamla kompisar som man aldrig annars har chansen att träffa.

Snart ska jag hoppa i duschen för jag ska på krogen (VALHALL = Hotellet) här i Kalix med en gammal god vän till mig, konstigt nog så brukar det visst inte komma folk till krogen här fören vid halv tolv tiden och det tycker jag är jätte tråkigt för krogen där hemma är ju typ mitt andra hem nu ;)
Det kändes hur konstigt som helst att inte vara där nu i helgen men det gick ju bra för jag hade iaf en otroligt trevlig kväll/natt/morgon.

Imorgon ska jag kanske fara förbi Tildus och hälsa på henne och hennes ungar om dom inte har fullt upp med all jul stress, klapp inpackning, ljusstöpning, skink kokning och alla andra jul grejer som man måste hinna med dagen innan dopparedagen.

Nej nu måste jag kolla ut vad jag ska ha på mig, det blir väl bara något enkelt med kavajen eller så men det får vi väl se! Tyvärr har jag inte med mig sladden till kamera så jag kommer vara dålig med bilder men sen då jag kommer hem så kommer ni förhoppningsvis ha en massa galna bilder att titta på!

Puss på er!




XOXO

// Tess tess ♥

Snart åker vi.

Nu sitter jag här. Väskan är sågottsom färdig packad (den kommer aldrig bli helt färdig) och jag har hunnit sova ett tag också så snart ska jag hälla i mig lite te så att det förhoppningsvis blir bättre i halsen för som det känns just nu så vill jag bara spy ut min gomsegel mala ner mina halsmandlar och sedan förtvivlat försöka få det på plats igen för ja just det man behöver ju dessa delav i kroppen... Blää varför ska måste man bli sjuk?

Jag brukar VÄÄÄÄÄLDIGT sällan lyssna på techno men...
Här kommer låten som jag nu försöker vakna upp med


Showtek - Colours of the harder style




Jag hör av mig sen då jag är framme där uppe!
Men tills dess
PUSS PÅ ER!!!!




// Tess tess


Jag Är F*n Inte Frisk!

Usch nu känner jag verkligen hur dålig i halsen jag faktiskt är. Inte för att jag hostar något för det gör jag inte men när jag ska äta eller dricka så känns det som om jag ska försöka svälja en taggig pingsboll eller nått... Stackars mig.

Snart är det dags för att ta hand om all tvätt men tack och lov så blev min packning inte lika tragiskt stor som jag trodde så jag kommer kunna ta mig dit med en väska. Men sen när jag åker hem så kommer det säkert bli en hel del med tanke på att jag mest troligt ska ta en med mig transport bur till min lilla sötnos.
Måste även handla något klädes plagg åt henne antar jag men det tar jag sen då jag har henne för jag vet ju ännu inte riktigt hur liten hon är.

Nu börjar jag känna att det kommer bli ganska roligt att fara upp och inte bara för att jag ska hämta hunden utan också för att jag ska få träffa gamla kompisar och även ska jag försöka hitta någon dag som jag kan träffa mitt älskade och saknade gudbarn och hennes familj.

Nej nu är det dags att lämna över datan till lillasyster som går runt och äter grädde direkt från bunken... Nej fråga inte mig det är hon som är lite tokig!
Ta hand om er!




XOXO

// Tess tess ♥



Bäst!






Avatar 3D

Yes box!
Igår var jag och Andreas på premiären till Avatar i 3D och den var exakt lika bra som jag hade föreställt mig att den skulle vara. En grymt bra film och jag tycker verkligen att alla ska fara och kolla på den för den var verkligen grym! Förutom Avatar filmen så såg vi ju vissa trailers te x till den nya versionen av "Alice in wounderland" ni vet den som Jhonny Depp är med i. Den verkade också väldigt lockande att gå och kolla på och även den på 3D.

Nu så har jag packat ihop mina saker inför resan... Jag ska bara tvätta, stryka och packa ner dom i väskan på ett bra sätt först.
Ännu mer ont i halsen har jag fått men jag ska dricka en massa te och förhoppningsvis så behöver jag inte få någon otäck feber eller så.

Nej nu måste jag möta Amanda innan hon blir galen på mig!
Ta hand om er!




XOXO
// Tess tess ♥




AVATAR


Bio!

Nu ska jag börja koka ihop någon bra och varm outfit till bio besöket med Andreas!
Ååh vad mysigt. Förutom att vi har typ bästa platserna så kommer det bli en jätte mysig kväll innan jag åker upp till Kalix / Haparanda på tisdag.
Måste ta en halsduk med mig iaf det är ett som är säkert och frågan är ju om det går att be om en stor kopp te istället för en cola för min hals är väldigt dum mot mig just nu.
Har suttit i morgonrock och halsduk sen jag vaknade så det borde ju ha hjälpt lite grann... Tror jag..

Imorgon ska jag packa och tvätta kläder inför resan. Måste ha med mig typ hur mycket som helst för förutom att jag måste ha ombyten (ofc) så måste man ju tänka på kylan och det betyder större och fler kläder. Gaah jag hatar att åka buss med stor packning men vad har man för val?..

Men nu är det verkligen dags att börja röra på sig så jag hinner med allt innan Jocke och Sebbe kommer och plockar upp mig!

Ha en riktigt mysig fjärde advent ikväll!



XOXO
// Tess tess ♥






Förkyld? Hope Not.

Shit jag är verkligen helt slut och det var inte bra att gå i pumps med öppen tå i all den här snön som kom inatt... Nu sitter jag hos mamma i myskläder plus halsduk och ska snart försöka kurera mig med en kopp te för jag har lyckats få nått i halsen igår.... Jaa det är tacken för att man klär upp sig när man ska ut!
Nästa gång tar jag f*n på mig täckbyxor!

Sitter och lyssnar på Ciara - Never Ever.
Måste säga att även om jag inte är så mycket för lugn musik så tycker jag den är väldigt bra.

Ikväll ska jag ju på bio och då blir det påklätt. Vill verkligen inte bli dålig nu för jag har så himla mycket på gång och med att resa upp och ner, hämta en hund + att jag verkligen vill njuta utav ett lov som nu när jag räknar, inte kommer få känna av så många dagar av... Som ledighet iaf.

Nej nu är det verkligen dags för frukost och en massa massa te!
Ta hand om er!



XOXO
// Tess tess ♥


Finaly home!

Ja nu har jag nyss kommit hem från allt festande, har haft en grymt trevlig kväll/natt med allt möjligt folk och nu ska jag änstligen få lägga mig i min saknade säng... Eller snarare mammas säng för det blir hos henne jag sover inatt.
Vi hörs om några timmar!

Ta hand om er!



// Tess tess ♥

Äntligen!!!

Nu har jag pratat med hon som hade valparna och nu under jullovet så ska jag hämta min lilla stjärna som jag har väntat på så himla länge!
Jag har varit på jakt efter en liten hund i flera år nu och idag så fick jag veta att om ca en och en halv vecka så kan jag fara och hämta henne!

Carro och hennes kompis har bakat pepparkakor så det har jag suttit och proppat i mig ett tag, får se vad som händer sen senare idag men det blir kanske bara att vara hemma för just nu så behöver jag inte muntras upp! Shit alltså jag är så himla glad just nu!

Ta hand om er!


XOXO
// Tess tess ♥

Nörd Tess

Har nyss ätit middag och nu är det verkligen dags för alla mina små vänner att bestämma sig för vad som ska hända med kvällen! Jag är så himla sugen på att fara ut men det får vi väl se om det blir av.. Men det tror jag nog att det blir ;)

Det ända vettiga jag har gjort idag är att jag for och lämnade filmerna som mamma lånade igår, det mindre bra med den grejen var att jag betalade för att några kompisar skulle köra mig dit för jag ville verkligen INTE gå ut i detta kalla väder!
Annars så har jag suttit i köket hos mamma och druckit glögg och löst krosord... Jaa det låter jätte nördigt och faolk tänker väl att det bara är gamla tanter som gör det men korsord är jätte roligt!
Är lite utav en gramatik nörd (även om jag kan ha stavfel ibland) och tycker det är väldigt roligt och intessant med hur man ska eller kan bygga upp en mening.
Förutom att jag gillar korsord så finns det även en annan konstig sak som jag gillar att göra och det är att sticka! Jag tycker det är hur mysigt som helst att sitta inne i värmen när det är kallt ute och kura ihop sig i soffan och sticka på oftast en halsduk eller någon mössa eller så.
Även om jag inte gjort det på ett tag så har jag börjat tänka på att köpa några stickpinnar och börja lite lätt, det är väldigt mysigt och det ränsar hjärnan lite för då man stickar så tänker man... VÄÄLDIGT MYCKET!

Men men nu ska jag sluta babbla om mina nörd hobby's och göra något roligt av denna kväll!
Ta hand om er!



XOXO
// Tess tess ♥




Svettigt

Har just tränat lite så jag känner mig kanska... Svettig ;)

Har inte gjort något speciellt under dom här timmarna förutom att jag har ring angående en blivande julklapp till mig själv men det får vi veta mer om senare idag :)
+ Att jag pratar med en kille som jag var styvsyskon med då vi var mindre.

Får se vad som händer ikväll, är jätte sugen på att fara ut men det får vi väl se om det blir av för pengarna måste ju räcka runt... Blää ekonomi är verkligen skit!

Men nu ska jag ringa lite samtal och se vard kvällen leder till ^^
Ta hand om er!



XOXO
// Tess tess ♥

Tristess

Gaaah! Jag har så himla tråkigt!
Har kollat på "ICE AGE 3" med la familia och käkat ostbågar som bara den... Kan inte tänka att jag faktiskt HATADE ostbågar för bara några månader sedan men nu så äter jag dom hela tiden som det finns hemma, inte för att jag köper dom själv för att jag är så himla sugen på dom men jag har inga problem med att äta dom nu iaf. Vad tjock jag kommer bli!!!
Nej det kommer jag inte för idag har jag faktiskt tränat en del.
Har hoppat runt som en tok och små testat en liten hemlis som jag har blivit rätt så intesserad av ;)
Snart borde mina nya bilder komma och jag kan knappt vänta för det ska bli så himla roligt att se dom! Jag överträffade verkligen mig själv på plåtningen och redan imorgon ska jag springa ett ärende som har med "modellandet" att göra.
Imorgon blir det förhoppningsvis roligt iaf, ska mest troligt till KROGEN med några kompisar men inget är som sagt säkert än.
På söndag blir det också roligt för då ska jag sitta och steka i biosalongen med Andreas i sånadär grymt snygga 3D glasögon! (det kommer det bli foton på) För vi ska nämligen fara och kolla på Avatar som hade premiären idag. Ååh ser verkligen fram emot en mysig kväll i bio mörkret innan jag ska åka upp och frysa i nästan en hel vecka! För att sedan efter nyår, åka upp igen för att fara på min farfars begravning...
Det är först nu som jag verkligen börjar inse dom där grejerna som visar att han är borta, genom att vi inte har så bra kontakt då jag är hemma i Umeå så blir det ju inte att man tänker på det så ofta men nu när jag börjar planera för att åka upp så kommer det upp en massa saker.


Nej nu ska jag gå och göra någonting innan jag blir helt galen av tristess.
Ta hand om er!



XOXO
// Tess tess ♥




Trååååkigt...



JUL LOV!

Åååååh!!!!
Nu blir jag bara less!

Skrev just ett jätte lång inlägg och plötsligt så försvann det bara...Morrrrr.
Tänk att det måste bli så då man har kännt sig så duktig!

Nåja nu ska jag njuta av mina 24dagars ledighet och snart blir det att ringa herr Sebbis.
Kollade på "Inglorious bastards" idag och.... Kolla INTE på den!

Nu ska jag äta!
Ta hand om er!


XOXO
// Tess tess ♥




Kommer inte se dessa skåp på ett tag!


Good Morning!

Million Stylez - Supastar


Nu är det dags för sista dagen i skolan!
Gud vad skönt det kommer bli med lov!

Om några dagar ska jag åka upp till min pappa för jag ska fira julen med hans familj men jag kommer nog inte bli borta spec länge för förutom att det är otroligt kallt där uppe så är det väldigt tråkigt att vara borta från mitt nu väldigt ljusa liv här "nere" i Umeå!

Får se om det blir utgång idag men annars så blir det imorgon iaf... Jisses nu har jag verkligen börjar bli den där party pinglan som jag en gång i tiden var! Wihoo!

Ha en riktigt bra fredag den 18 Dec 2009!
Varige dag räknas!


XOXO
// Tess tess ♥




God snart Jul!


Glass struten

Kollade nyss på Gordon Ramsey's.
Det kan vara riktigt roligt iband och då man ser honom have a ruff time så är det ännu roligare!

Imorgon blir det sista skoldagen och ska kolla på film och äta godis, Känner mig hur trött som helst men jag får skjuts till skolan så jag får iaf sova en halv timma extra! Wihoo.
Får se vad jag ska göra imorgon men det blir förmodligen inga ute aktiviteter för sammanlagt det jag har varit utanför mammas lägenhet idag är ca 10min... Och det kommer inte bli mycket mer än så för det är JÄTTE kallt och då har jag verkligen inte lust att gå ut och frysa... Inte min favorit hobby precis.
Så fort jag blir rik (detta är jag 100% säker på att någon gång SKA det hända) så ska jag flytta till ett varmt land och jag ska aldrig behöva tänka på täckbyxor, vinterjackor eller ens vantar!

Oj! Nu kom Carro med en glass strut, Gott!
Samvetet: Nej tänk på att du bara kommer bli besviken på dig själv om du äter mer!
Smaklökarna: ÄT FÖR FAAAN!!!!!
Carro springer in och tar tillbaka sin glass strut.....


XOXO
// Tess tess ♥



Gordon Ramsey


Skolkare!!!

Iyaz - Replay


Har nyss ätit och jag känner mig som ett super fetto för jag har bara vait en dålig person idag... Inge träning, ätit onödigt mycket kalorier och jag var inte ens på skolan!!!!

Snart kommer min lilla Sebbis och Jocke hit och hämtar upp mig för vi ska fara och "glida runt" ett tag, då får man iaf göra något utan att frysa ihjäl och man behöver inte sitta hemma och tråka heller!
En perfekt matchning måste jag säga!

Imorgon var visst sista dagen i skolan (vilken koll jag har) så då blir det mys med klassen och sen blir det jul lov! Jippi! eller om man nu ska säga så för jag gillar faktiskt skolan! Det är roligare än att sitta hemma och man kan umgås med folk som man inte kan göra om man sitter hemma + att får studiebidrag om man är i skolan och det får absolut INTE om man är hemma!
Herre gud mina lärare skulle älska mig om dom läste detta!

Har haft en väääldigt lång period då jag så gott som har struntat i skolan och bara legat hemma och degat... Det är inte någon bra taktik kan jag verkligen säga och för folk som gör det eller har gjort det eller kanske är på vippen till att börja med det!
Börja inte med det! Jag vet exakt hur frestande det är att börja med skolkandet och jag har själv dragits ner i det så jag vet exakt hur jobbit det är att dra sig upp igen från dom vanorna!
Den grejen som gör det jobbigast är då lärare och familj slutar ha sympati för att man är "skoltrött", dom struntar i ursäkter, om man på riktigt skulle vara sjuk så tror dom inte på en och det värsta är då dom helt och hållet ignorerar en för att dom är så trötta på att behöva bry sig om någon som inte bryr sig om sig själv eller sin framtid... Va fan framtiden är det enda vi har!

Nej nu ska jag sluta debattera och fara ut och ha en trevlig kväll med en av mina bästa vänner! 
Ta hand om er!


XOXO
// Tess tess ♥



Världens bästa Sebbe!


Update

Tack "lillan" för den fina kommentaren!

Ja jag har väl varit lite dålig på att uppdatera mig om det lite tråkiga sakerna och mest om saker som jag själv knappt hinner tänka på.
När vi ändå är igång så kan jag ge så mycket update som att jag är en otroligt lycklig singel just nu och bara njuter av livet på egen hand och att jag inte behöver stödja mina korta små ben mot någon annan.
"Killen från norr" är en OTROLIGT god vän och vi har känt varandra väldigt länge nu så ingenting skulle någonsin kunna försöra den vänskapen.. Tycker iaf jag!
Med det senaste rabaldret jag varit med om så har jag skakat av mig det mesta och visst jag kommer alltid vara arg för som sagt ingen vill väl bli sviken av den man älskar?
Nåja det var nog allt jag kände att jag behövde berätta nu för tillfället för det förflutna är alltid det förflutna och man ska ju helst låta det stanna där... Iaf dom dåliga minnena. *blink*

Idag var ju då den sista dagen i skolan innan jul lovet och vad lyckades jag göra då? FÖRSOVA mig!!!!
Är det inte så typiskt...

Jag har ännu inte bestämmt mig var eller hur ska ska fira jul men jag tror att det blir att jag åker upp och firar den med pappa och hans familj. Annars så kom ju mamma på den bra idéen att vi skulle kolla på TV och bara mysa. Jag, hon och djuren... Då svarade jag att jag hellre sätter mig i en bar och glömmer bort att det är jul!

Nej nu är det verkligen dags för frukost!




XOXO
// Tess tess ♥

Vad kommer efter lycka?

Har inte gjort någonting speciellt idag och det har fått en att sitta och fundera mycket...
Kollade även filmen "The perfect man" som gick på kanal 3 idag.

Den där perfekta kärleken... Finns den någonstanns? Har jag träffat den? Har jag ens sett den?
I mitt liv så går alltid kärleken sönder på ett eller annat vis och det får en att tappa hoppet.. En hel del.
Kanske det inte är så stor idé att hoppas att den kommer utan alltid vara aktsam över vad som kan hända efter att "kärleken" tagit över? Kanske ska man starta ett förhållande med att planera hur man ska göra efter det? Om man alls ska önska att det inte skulle komma något efter förhållandet utan direkt hoppa till slutsattsen då man sitter där ensam, sårad, arg och besviken på allt man trodde höll en kärt och sedan se hur allt bara rasar samman över en och trycker ner en där på den smutsiga markenoch kväver en med alla frågor.

Tänk att från att jag har varit/är så lycklig så har man alltid dessa patetiska tankar i bak huvudet...
Vad ska jag göra efter att jag varit lycklig?

Nej jag tror verkligen att jag behöver sova nu men vi hörs imorgon!
Ta hand om er!


XOXO
// Tess tess ♥





Lycka.


Lycka!

Vilken jävla lycka!

Haha! Jag kan inte fatta att efter dessa motgångar som jag haft på den senaste tiden så har allt bara glömts bort och jag mår SÅÅÅÅÅ HIMLA JÄTTE BRA!!!!
Trodde aldrig att det skulle vara så enkelt att komma över något sådant men.. Hah Jodu det var det!

Idag har jag varit i skolan och flumma runt, druckit kaffe, fått en flygande prinskorv på axeln och inte minst skrapat loss färg från en stol... Detta är väldigt nödvändiga saker i ens liv!

Igår var en super-duper- bättre än bäst dag!
Det var jätte kul att få en massa beröm och efter det så blev det en helt perfekt kväll.
Hoppas jag kan se fram emot fler mysiga kvällar ^^

Imorgon är det näst sista dagen i skolan innan jul lovet och allt känns jätte bra, alla kurser funkar som dom ska och förutom det så har jag ju glömt att säga att jag är BÄST!

Nu ska jag gå och umgås med min mamma som säkert är jätte glad för att jag fixat internet... IGEN!
Herre gud hur kan det vara så svårt?




XOXO
//Tess tess ♥

Tack!

Alltså jag måste bara säga tack!
Till vem det nu är som bestämmer över allt och alla för att mitt liv är så himla bra just nu.

Helgen var riktigt kul även om den slutade ganska kaotiskt men jag är ändå glad för att jag fick fira lucia med mina vänner som jag inte träffat på länge.
Imorgon blir det också jätte roligt!



// Tess tess ♥

Här kommer det iaf lite bilder från helgen!


    
 
Haha söstaste bilden!


Finns i sjön.

Ååh! Detta måste ha varit en av dom mest kaotiska helgerna ever...
Nåja slut pratat om det för egentligen så har det kaotiska igenting med mig att göra. Tacka för det iaf!

Idag är jag hemma för jag är så otroligt lat!
Nej jag försov mig jätte mycket så jag hade bara hunnit vara på skolan i 2 timmar så det skulle ju vara rätt surt för jag hade ändå bara fått skäll för att jag var sen eller nått så då tar jag skiten imorgon då jag iaf sköter mig som man ska... Tycker jag låter som en bra idé.

Snart ska jag lägga upp lite bilder från helgen men först ska jag fixa med lite andra små saker.


XOXO
// Tess tess ♥

Modell bilderna har kommit!

Har sovit lite inatt...
For till stan nästan direkt som jag vaknade och då blev det att fara på fiket med MR Fotografen och jag fick mina älskade små bilder! Tack så mycket!

Kunde inte låta bli att handla lite så det blev: Jul klapp till bror, bolero, svarta jeans, T-shirt, Vit kappa, brosch och ännu en bolero (stickad.
Igår inhandlades även: Benvärmare & leggings.

Jag har kommit in i ett skov då jag bara måste handla allt som jag tycker är fint.... Detta är farligt!!!!



XOXO
// Tess tess ♥



Här kommer några av bilderna som blev taget på mig i Måndags!


                  
(Inget photoshop).


Tråk morgon.

Tik Tok - Ke$ha


Sitter och tar det lugnt innan dagens stress börjar med möte, visit på stan, middag med mami och Carro och sen ska jag fara ut och festa.
Men just nu är det bara super tråkigt!
Jag har förutom det kommit på mig själv att jag har börjat bli rastlös... Typ JÄTTE enkelt.

Jag lyckades försova mig idag men med tanke på att jag redan tagit ledigt halva dagen så var det rätt så lugnt. Ååh nu är det bara nästa vecka kvar och sen är det jul lov, gud vad skönt men herre gud vad tråkigt!
Alla ska vara och fira med sina nära och kära och ingen kommer typ ha tid för att hitta på nått roligt eller lättare sagt någonting alls...

Men nu är det dags för ett mini dans pass och sen ska jag hoppa in i dushen innan mötet.


XOXO
// Tess tess ♥




Skolavslutningen 2009


Hel seg

Gaah!
Nu börjar den dåliga sömnen verkligen ta ut sin rätt och jag skulle hemskt gärna bara lägga mig och sova NU men då slutar det som vanligt och det betyder att jag vaknar mitt i natten och kan inte somna om.
Jag får vänta tills Carro ska sova iaf.

Idag har varit en rätt trevligt och pillrig dag!
Har nämligen hjälpt Micke med en "huv" till en skoter och det blev JÄTTE fint.
Ska försöka hinna med att ta någon bild av det imorgon så ni får se min talang ;)

Nu är det verkligen på G!
Nu kommer min lilla favorit trio i helgen och jag är så super glad för det!
Det blir förmodligen en massa festande och allmänt glada miner om jag får planera det själv ^^

Nej nu är jag verkligen för trött för att skriva mer....
GNATT!



XOXO
// Tess tess ♥



 
♦ Irene Cara - What a feeling ♦

Adrenalin och blöta byxor

Nu sitter jag hos mamma som jag mest troligt kommer sova över hos och är rätt så trött efter dagens bravader.

I skolan så pluggade vi på och jag antecknade hela "Korpen flyger" på papper så jag och Jonte kommer få en barnlek med att skriva analysen sen.
Var även på gympan och körde på lite i gymmet så nu känner jag mig riktigt stor och stark... NOT!
Efter skolan for jag, Sebbe, Saypay och Foppa till Kafé Station och jag fikade, Sebbe åt glass medans allihopa dummade oss om allt möjligt som kan försigå i en killes huvud...
Efter bussturen hem med Saypay´s nya telefon så kom jag hem och käkade mat.. Kanske lite väl lite men det är det som känns bäst just nu iaf och sen satt jag bara vid datan tills jag ringde Sebbe och följde med dom och "åka bil" ( hur ska man formulera den meningen på ett lite snyggare sätt?).
Där började problemen... Till att börja med så efter 10 minuters körande så får vi skopa ur vatten ur bilen och sedan lite senare så var alla som Bambi på hal is och jag lyckades falla pladask på isen och få väldigt blöta ben *snyft*.
Nåja det blev iaf en massa skratt och byxorna torkade relativt snabbt så ingen större skada skedd ^^

Nu ska jag iaf ta en te kopp och min glass och njuta av att iaf jag är nykter idag. Till skildnad från någon annan ;)


XOXO
// Tess tess ♥

Äntligen hemma!

Efter sex timmar och en massa ombyten så sitter jag nu hemma efter en väldigt rolig dag i studion med Amanda, Ronja och Benny.
Det blev en massa fina foton men dom får jag hem först nästa vecka så då först kan jag visa.

Idag hade vi en massa vanliga kurser i skolan och bland annat så började vi kolla på "Korpen flyger" på svenskan, detta måste säga att det är en film som jag tycker om även om den är rätt mysko, imorgon ska vi väl se fortsättningen antar jag.

Nu ska jag iaf gå och ta en kopp te, Amanda ska sova över hos mig så det blir lite girls night @ Tess ikväll/inatt och jag ska ta med mig min glass som jag ännu inte hunnit äta...


XOXO
// Tess tess ♥

KOM!!!

Joel ringde för ett tag sedan och sa att han och Linda kanske ska komma och hälsa på mig här nere nästa helg! Wiho vad kul jag hoppas verkligen att ni kommer för man har inte hunnit umgås nå mycket alls sen jag flyttade ner hit till Umeå.
Kan egentligen inte tänka mig att jag bara bott här i ca 2år.. Det känns så mycket längre på vissa sätt och så mycket mindre på andra.
Det skulle iaf vara grymt kul och ni kom så man kan snacka gamla minnen och fara ut och festa på min "nya" hemma plan ;)

Snart ska jag fara hem och packa ihop mig inför fotningen imorgon, är inte alls pirrig konstigt nog men det är väl mest för att jag ser fram emot det som en så rolig grej ^^
Annars så blir det bara att plugga lite till körkortet + att jag ska SOVA! Nu börjar tröttheten ta ut sin rätt och jag har kännt mig otroligt slö hela eftermiddagen.

Det blev inge pepparkakor idag men det blir nog på Tisdag om jag inte häckar på stan för länge för jag måste te x fara på banken och göra en massa andra tråkigheter.

Syns imorgon, God natt!


XOXO
// Tess tess ♥


Inpackning

Nu är det packa in i kyl och frys som gäller!

Är hos mamma nu och hon har just kommit hem från storhandlingen gud vet namnet på den.
Så det blir inpackning och sen ska vi hitta på någon middag och efter det ska jag få sätta mig ner med mitt Ben & Jerry's packet och bara njuta.
Kom jag på nu att jag bara kan drömma om..
Det är ju pepparkaks baket också!
Nåja det blir säkert roligt och Carro kommer ju säkert vara överlycklig då det kommer hem lite rosa cristyr också som hon kan få dutta på sina små kakor... Är "dutta" ett ord btw? Det är inte många andra som jag hört säga det så det är kanske bara jag och min familj som är lite puckade!

Nu måste jag väl iaf springa tillbaka!


XOXO
// Tess tess ♥

Andra advent.

Tar n liten paus efter TV tittande och ett snabbt tränings pass.

Igår var det som sagt jätte trevligt och snart så fort alla börjar vakna till liv så är det dags för lite pepparkaks bak med dom nya formarna, ska ladda min kamera strax så sen senare så läggs det upp lite bilder över baket.

Andra advent är här och det är bara 18 dagar kvar tills jul afton!
Vad mysigt det kommer bli men man känner ändå att stressen börjar krypa sig fram, det är ju lucia nästa helg så då drar det väl igång med en massa lucia tåg som ska kolla man ska kolla på + att en liten klass kompis har sagt att vi ska ut då. Hihi

Måste även plocka ihop en massa kläder idag för imorgon blir det fotning! Hihi gud vad roligt!
Och nu när jag är nybliven brunett så kommer det också kännas jätte roligt att få stå framför kameran och show of my new hair!
Känns som om min vecka kommer bli full av aktiviteter men det tackar man ändå inte nej till.

Kommer säkert lägga up en massa inlägg idag med tanke på att jag kommer vara hemma hos mamma hela dagen så ni får kika in och kolla läget ;)


XOXO
// Tess tess ♥




Världens sötaste Carro!


Home!

Nu är jag äntligen hemma!

Hade det jätte roligt ikväll förutom ett visst irritations moment men det var lätt bort kastat och glömt med bättre saker att tänka på.
Robban spelade super bra så jag och en kille stog och dansa nästa hela tiden, JÄTTE KUL!

Nåja nu ska jag få gå och lägga mig och imorgon blir det pepparkaks bak och kanske lite annat jul pyssel, mysigt mysigt på andra advent och allt.


XOXO
// Tess tess ♥

Krogen.

Tack så mycket Elenah ^^

Blev jätte nöjd själv med håret MEN jag kommer alltid att vara blondin så jag kommer väl färga om det till sommaren igen.
OKEJ! Jag erkänner jag kanske är lite förvirrad man vad säger att jag inte ska vara det?

Efter att jag lagat lunch tidigare och sedan varit ute med hunden så är det snart dags för middags lagning.. VAd man nu ska laga och sen är det dags att fixa sig för ännu en utgång som jag hoppas kommer bli väldigt lyckad, ska snart kolla upp det mesta om hur alla ska göra och sen är det dags duschen och lite drinkar medans man hoppar runt till fjantig pop musik och smunkar sig. Haha det är en sak jag verkligen måste erkänna! Man sminkar sig alltid mycket bättre då man lyssnar på musik, det blir inte samma tristess över det hela.

Nej nu måste jag leta fram middag.


XOXO
// Tess tess ♥



Uppvaknande

Det blev ett tidigt uppvaknande på Lördagen...
Konstigt nog gör det inte så mycket, var inte i någon REM sömns "fas" eller vad man nu kallar det.
Men det som var jobbigt med uppvaknandet var att min katt bet mig!!!
Tur som det är så gör han det inte för att han är arg utan bara för att visa att han tycker om någon så vi kallar det "Nasses lovebites".

Gulligt eller bara Knäppt?

Igår var det Harry's, trevligt måste jag säga, tack Robban ^^ 
Men jag glömmer oftast nästan hela väskan då jag ska ut så alla mina små prylgrunkor som man vill ha glömde man ju... Ofc.

Nu ska jag stiga upp och göra Amarican pancakes medans musiken flödar och det är... Ne-Yo!
Sen blir det en varm dusch och efter det är det nog dags att se vad som händer idag.
Är jätte sugen på att göra något roligt iaf!!!

Måste ladda min kamera idag IGEN också... Jag glömde den i datan under natten och den laddas inte så. Buhu! Jag som äntligen fått tummen ur och stoppat den i laddaren och sen så glömmer jag den så den blir av med allt! Gaaah!


XOXO
// Tess tess ♥


Tjalalala!

Nu har jag fått hem mina säsonger av Förhäxad!
Hihi gissa vars jag kommer vara hela helgen? Förutom ikväll då ^^
Jo framför TVn med ett Ben & Jerry's paket på magen och en stor kopp Ipanema på bordet.

Idag är jag riktigt nöjd med min "praktiska del" av skol veckan för jag har nämligen lackat något varige dag och allt blev super! Känner mig så duktig så duktig så!

Nu måste jag skynda mig in i duschen och sen blir det utgång!


XOXO
// Tess tess ♥



Här nu!
Efter ett bra tags väntan så har jag äntligen fått upp en bild
på mitt nya, bruna hår!


Vad tycks?


Chobits

Ååh vad ska man titta på egentligen?

Nu har jag fått ett ryck och ska börja kolla Chobits snarast möjligt.
Den serien är verkligen så söt, rolig och tom rörande! Ja konstigt nog så gråter jag på slutet av serien
ALLTID!

Nåja det går väl inte så mycket att göra åt saken men att en Hideki (student) Blir fullständigt förälskad i Chi (persicom) är så otroligt orealistiskt men ändå intressant.
För att inte tala om alla roliga små saker som kommer titt som tätt ^^

Men nu ska jag gå och göra en kopp Ipanema och se vad som ska göras med resten av kvällen.


XOXO
// Tess tess ♥




Hideki & Chi.



Charmed!

NU!!!

Nu har jag beställt två säsonger till av Förhäxad eller som det heter på engelska " Charmed".
Det är så grymt bra och nu är det bara ca 3dagars leverans tid från att stoppas in i DVDn och spelas!!!
Wihoo!





Charmed

Piper, Paige
Prue och Pheobe.


LAAAAT!!!

Ja nu känner jag mig hur slö som helst och jag ska bara beställa hem lite saker innan jag ska slänga mig på soffan hos mamma och kolla på TV.

Var i skolan idag och det gick bra men jag var jätte trött pga att jag gick och lade mig 19,30 så mina stora gröna öppnades klockan 02,30! Bläää säger jag bara men skol dagen gick bra och jag orkade tom med lite handling innan jag fortsatte hem.

Det bara lite grejer till TVn, 2hg Ipanema (Te) och så kunde jag inte låte bli att köpa en liten laddning med nya undies! Ååh dom e skit söta! haha

Idag blir det som sagt bara att vara lat och jag ska bara glo på TV och vara lat, dricka te och njuta av mitt lugna och problem lösa liv.

Har glömt att både ladda kameran och ens ta med den till min mama så det blir inga bilder på "nya" håret idag men det kommer... Någon gång iaf ^^



XOXO
// Tess tess ♥





En slitsam Tisdag.

Sitter i skolan och har företags kurs eller vad man nu kallar det.
Har haft en hel del att tänka på den senaste tiden och har inte heller haft tillgång till internet men det är nog fixat snart.

Har inte sovit bra på hur länge som helst och med tanke på att min farfar gick bort under fredags natten så har jag mest suttit hemma.

På fredagen hann jag iaf ha lite trevligt och då var jag på bio med mama för att fira hennes födelsedag, Vi kollade New moon och visst var den väl bra men det var lite väl mycket drama...

Har suttit och funderat mycket på "kärlek" dom sista dagarna och jag har kommit fram till att det bara är ett okänsligt ord som folk använder för att försöka göra andra lyckliga.
Har inte lust att bli kär inom det närmsta taget iaf och allt som har varit är bara dött.
Ibland blir man så arg så man bara börjar gråta. Hittar ingen ro i sina frågor eller i vad som ens har hänt. Jag har egentligen ingen kust att få svar på det heller och då kommer jag väl få ett nervöst sammanbrott men nu börjar det kännas bättre... Trodde det skulle ta längre tid men när man tänker på det man saknat och sedan märkt att det bara var en stor fet lögn så inser man vilket stort misstag man begått eller snarare vilket stort misstag som man släppt in i sitt liv och då gör det allt så mycket lättare att glömma... BLÄÄÄ!

Nej nu ska jag vara positiv! Idag ska jag fara och köpa lite julklappar och kanske lite andra små saker som behövs, det känns som att bara lite inhandling av mer eller mindre onödiga saker kan göra mig lycklig nu och jag litar på mig själv BIG time så det är vad jag har att se fram emot.

Ska försöka skriva snart igen men jag har ingen aning om när det blir av.



XOXO
// Tess tess ♥


RSS 2.0