Bakis....

Uscha! Jag mår verkligen inte bra men nu börjar det iaf bli bättre än hur det var första gången jag vaknade (var helt skakis :s), Igår satt Jag Issa och Sandra och börja dricka här, satt mest och prata men det var trevligt :)
Sen for vi till CN och vägen dit måste ha varit ett helvete för chafören, hihi. Väl där så sprang Issa och Sandra iväg men jag gick in och det första som blir av är "Jag har aldrig" spelet. Inte vettigt då man inte festat på över en månad så gott som. Nåja det var väl lugnt och efter ett tag kom damerna tillbaka så vi vortsatte med spelet :P
Efter ett tag av spelande och festande cå blir det så klart för mkt men då har jag en liten räddare i nöden som fick sitta brevid och ge mig vatten och sedan hålla i mig på vägen hem... Oj oj oj jag var inte en nykter person då jag kom hem och gick in i vägg till vägg... Men sen fick man äntligen gå och sova så jag snodde Vickis täcke men kom på att det kanske inte var så snällt så bad mamma komma med ett annat åt henne ;) hehe.
Idag blir det tvättstuga, semlusbakning och packa ihop allt jag ska ha med mig för resan upp imorgon :) ååh vad det ska bli kul nu har jag saknat min lilla söt gubbe allt för länge för att kunna vänta så mkt mer :)
Men men nu är det verkligen tid för en kall dusch och några värktabletter ;)

Puss & Kram!



// Tess tess

SKRIIIK!

Hela tiden skrik! så fort man springer in i en affär så blir det skrik och så fort man är på parkeringen så är det skrik, dom skriker bara för att man ska stå i kassan!
Idag har det varit Carros och Vickis tvärtemot dag och jag har blivit mäkta förbannad efter att dom inte kunde be sig som folk då man fort ska gå in på systemet! Herre gud!!!!
Men nu är det äntligen snart dags för mig att börja fixa mig och sedan röra mig mot Issas lilla lya :)
Har varit hur dålig som helst på den senaste tiden men kan nu jävligt stolt säga att jag då fan inte missar praktiken vi ska nu efter lovet ;) heheh
Imorgon är det dags att tvätta och packa ner alla kläder man ska upp till kalla Kalix, hehe.
Har köpt en jätte söt liten mörkbrun mössa och ett linne på H&M (lägger in bild på linnet snart).
Så känner mig lite extra peppad... Även om inte ett linne är så passande för kallt väder så behöver något finare att ta på sig än täckbyxor ;) hihi!
Har inte hunnit stoppa in bilder på det nya håret än men tänkte att nu ska det väl ändå vara dags :)


Så där blev det.


Men men nu är det väl dags att göra nått roligt med det nya håret ;)

Puss & Kram



// tess tess









JAG HATAR MANDELMASSA!

Så vi har bakat enga semlor och stoppar hallonsylt istället ;) dom blev riktigt goda då vi fuskade igår lite med att testa varsin semla så bullarna var färdiga, Än har man inte hunnit fixa dagens men det blir väl en eller två sen senare idag då det mest troligt blir att lata sig framför en film.
Är ännu dålig i nacken så har varit hemma som vanligt men imorgon ska jag försöka söka upp lite massage och på eftermiddag blir det frissan, Jag ska äntligen få bli ljus hårig igen!
Idag har jag börjat läsa den treide "den mörka materian" boken som jag inte haft tid till tidigare men nu äntligen har fått sluka mig med i historian om Lyra och Will ;)
På Lördag åker jag upp till kalla Norrbotten och ska försöka träffa gudbarnet på Söndag, Sen blir det någon dag ensam innan gubb skrälle kommer sig fram han med, hihi.

Men men nu är det väl att tid att fixa dessa semlor så nu ska jag feta mig ;)
Hur många semlor får ni i er idag? :)

Pussar!


// tess tess



Carros projekt från igår kväll.


Morrn morrn.

Nu är det ca en timma kvar tills första bussen till skolan ska fara så ska strax gå och fixa en te kopp och min yoghurt till frukost , annars är det ju allt annat som behövs, idag blev det som vanligt lite lodis stil på kläderna men vad gör man då man inte ids ha på sig normala kläder i skolan haha ;)
Nåja idag blir det förmiddag med lars och sedan är det bara trafikant osså är skolan slut :) LOVELY säger jag bara!
Har ännu ont i nacken men ska försöka knåda till det under tiden jag ännu är hemma :) det ser så töntigt ut att sitta och ojja sig åt någonstanns där man har ont, det kan man hålla för sig själv då man är på almänna platser för familjen är säkert redan as trött på ens gnäll så då kan man hålla sig i fred med resten av stan ;) moahahah!
Men nu är det dags att äta och allt annat :)

Ha världens bästa Måndag!




Kramar // Tess tess


Det bästa med den här fisken är att den bara hade EN halv fena
;)


God Natt.

Nu är det äntligen dags för ungar och hela baletten att gå och sova så nu ska jag bärja läsa på den tredje och sista boken av serien "Den mörka materian". Den är enklare att känna igen genom filmen "Guldkompassen" som är trilogins första bok. Otroligt bra serie och tycker att alla som tyckte att filmen var bra ska verkligen kasta sig in i en mer djup gående historia i böckerna.
Men nu ska jag gå och sova. God Natt!


// Tess tess




Internet is here again!

Idag är det en sån där dag som egentligen ska vara väldigt dålig men ädå inte....
Igår headbanga jag till en otroligt bra låt men var lite oförsiktig efter förkyldning och annars almänt stel så idag fick jag betala priset för min dumhet med en förbannat jobbig nackspärr... buhuuu!!!
Annars har jag spelat Horses 2 på Vickis Nintendo DS :P det var rätt kul ända till jag spelade ut det och då fanns det inte så mkt mer att göra.
Annars så har jag nog bara tagit det lugnt och knådat nacken extra mycket, trodde inte jag skulle vara så kännsligt men ack vad fel man kan ta.
I fredags kollade jag 28 dagar senare och 28 veckor senare, dom var faktiskt rätt bra efter att jag andvänt soffan som nåldyna dom första minuterna :P hahaha att man alltid ska vara så rädd för det som man till slut bara skrattar åt. hihi silly silly me ;)
Blev helt paff då jag koppla in datorn och sen efter bara någonminut löst internet problemet som vi haft i några veckor, jag har blivit helt galen på det men bara sådär så hitta jag lösningen, blev lite smått mallig då jag märkte vad jag hade gjort... Och efter att jag slutat hoppa av lycka ;)
Imorgon är det skola... Fast ingen Sanne :( nåja det ska nog gå bra iaf, I'm a big girl now!
Men nu ska jag hjälpa mamma lite med middagen!

Puss & Ciao


// Tess tess


Miffo bild på mig och Carro (gammal) .

Glad alla hjärtans dag!

Hoppas har en riktigt puss rik och kärleksfull dag!

Själv har jag varit med syster och mamma, handlat, gått på promenad och ätit middag, Njaa låter inte så himla roligt men snart ska jag kanske ta ett vin glad och må gott med en film eller träffa Issa (om jag kan få tag i henne i tid).
Igår kom jag hem från Pekka... Buhuu! Sen var jag hemma ett tag och efter det så bad Issa mig att komma till hennes kille eller vad det nu är och efter en annorlunda stund komma jag tillbaka till den lugna vrån och gick ochlade mig.
Nu vet jag inte så mkt mer jag kan säga så ska väl lämna mig själv till mitt eget ;)

Puss & Kram


// Tess tess






När man inte har nått annat för sig...

HAR DU:
En bästa vän: Jodå.
Haft ett seriöst förhållande: Ja.
Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej.
Blivit kär vid första ögonkastet: Japp.
Fått ditt hjärta krossat: Nej.
Haft ett one night stand: För personligt.
Skrikit åt en lärare: Hah Jah!
Kysst någon och sedan ångrat dig: Jåå.
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: Självklart .
Några smycken som kostat över 1000 kr: Vet inte :P

DAGENS:
Klädsel
: Jeans, Linne, (Bik bok) kofta.
Smink: Nada.
Frisyr: Uppsatt.
Låt: Mary J Blige - You make me feel lika a natural woman.
Vill ha: En hår klippning.
Sjuka: Kräk... :(
Drog: Äntligen ingenting :)
Saknad: Min honey som är hemma om en halv timma.
Köp: För en gång skull ingenting :)
Godis: Vågar inte äta men är sugen på chips.
Attityd: Det är synd om mig.
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse : HJÄLP !

FÖRSTA:
Bästa kompis: Jimmy Nilsson
Bil: SKA ha en rosa Bentley ;)
Kärlek: Pekka <3
Husdjur: Java, Max, Fnasse & Tuva.
Semester: Husvagns semester i Skåne :P
Jobb: Hoppas på nått bra.
Köpta skiva: No idea.
Piercing: Naveln.
Konsert: Donno.
Fylla: 13år. mer tar man inte upp...

SISTA:
Personen som smsade dig:
Pekka.
Personen som du kramade: Pekka.
Peronen som ringde dig: Mamma.
Personen som du ringde: Mamma.
Gången du sa 'jag älskar dig' till någon: I morse :)
Alkoholdrycken: En flaska rött.
Bilfärd: Till bussen med Robin.
Filmen du såg: Disney's Mulan.
Gången du fällde en tår: Igår morse.
Måltiden: Köttfärsås och Spaghetti a la Tess & Pekka.

51 missade samtal!!!

Jag blev rätt paff då jag öppnade mobilen 11,05 och lägger märke till det.
Igår visade jag vara lika frisk som om jag ätit sopor... Blev mäkta trött på att jag hela tiden ska vara så sjuk men det var rätt lugnt sen på kvällen då jag tom fick i mig middagen som vi hade blandat ihop :) Gott!
Efter att Pekka gjort läxor och jag läst lite om "inavel" så satt vi igång Monty Phyton's Meaning of life även om det bara blev att vi såg en ca timma av den innan vi la oss och sova.
Idag ska jag iaf försöka hålla den stackars Yoggin nere och om inte så får jag väl sätta igång ordentligt så det inte finns nått att få upp.. Men då blir man ju typ hungrig.. Noo don't like that idea.
Hoppas min mama inte ska vara lika grinig då jag kommer hem som vad hon är just nu... Hon var inte den gladaste då jag ringde 20min före bussen gick för att säga att jag var sjuk och kunde inte bussen hem.
Efter det samtalet mådde jag nästan bara mer illa...
Men men ingen kan väl vara ond jämt? Nej inte ens den där stackars retstickan i gubbe's klass!
Nu skulle det verkligen sitta bra med en "ta bort laktos från magen maskin" så att man inte behöver vara orolig för den stackars yoghurten ska vilja hälsa på igen!
Blääääääää! NO WAY! yuck!
Nu ska jag lyssna på lite Ramones och bli lite mysigt rebellisk innan jag jag fixa mascara till bussen.

XOXO
Ciao!


// Tess tess

Stackars hon som liten är.

När hon är sjuk...


Har just vaknat efter att man somnade med ömmande mage till Disney's Mulan.
Är ännu kvar efter att jag på nått konstigt sätt blivit akut sjuk :S Noo don't ask.
Imorgon MÅSTE jag ta mig hem och det finns inga andra alternativ förutom att jag ska ta morgon bussen.
Men nu orkar jag inte sitta och beklaga mig nå mer.

Puss & Kram
Ciao


// Tess tess


God morgon. Not!

Heja Heja!

Idag är jag iaf inte sjuk men det känns värre än så så jag vet inte om jag ska tolka detta på ett bra eller dåligt sätt.
Det är planerat att jag ska ta en buss idag, innan Pekka hinner komma hem från skolan så jag sitter väl och har lite ont i magen för att behöva sakna honom dom sista timmarna i urskogarna, alldeles själv.
Igår såg vi som sagt klart Firefly serie, River var cool så den var bra ;)
Hoppas bara att det blir lite lättare sen senare idag, då kommer jag ju FÖRMODLIGEN ha något för mig så man kan väl på sätt och vis koppla bort att man saknar någon.
JÄTTE JÄTTE SUPER JÄVLA MYCKET!
Nu ska jag nog bara likka och sniffa på hans kudde eller nått tills det är dags att fara men det blir väl att fixa lite med hemfärden också så man inte blir helt lamslagen då man inte kollat vad som ska göras innan man är hemma.
Imorgon blir det väl skola med tanke på att det inte blev som planerat igår så har jag ju tragiskt, inte allt för ovanligt nog inte tagit mig till skolan än efter en massa sjukdomar och andra personliga anledningar..

Fastna nyss i en gammal favorit från barndomen då man kollade på allt som hade med musikhistoria att göra, Ingen som vet av eller kommer ihåg filmen om den berömda sångerskan Selena där Jennifer Lopez spelar Selena.
 Hon börjar som barn att sjunga med sin familj och sedan efter många års framgång skjuts till döds 1995 av sitt eget fan.
Selena Quintanilla - Como la flor  är en av Selenas kändaste låtar.


Puss & Kram


Ciao // Tess tess


Sjuka :(

Hejsan!

Nu sitter jag här i A-jaur och är sjuk... Som vanligt alltså.
Skulle ha åkt hem i morse men efter igår så har både jag och gubbe haft jätte ont i magen så ville inte riskera nått med att sätt sig på en buss och åka på åksjuka som jag lider av :( Dumma!
Just nu sitter jag här lite ensam och väntar på att Pekka kommer tillbaka från sjukhuset där tokisen är och tar en vaccin spruta frivilligt! :O hujja!
Nu har vi bara ett serie avsnitt och en lång film kvar på serien vi började kolla på första gången jag kom hit :)
Firefly heter den för alla som är nyfikna :P den är faktiskt super bra och det är inte så många avsnitt så det blir ingen tröst lös drog som man måste följa halva sitt liv ;)
Igår blev det baka för hela slanten, vi såg att dom har börjat sälja semlor redan nu så vi tog och bakade egna :) det var riktigt kul och medans jag ändå var igång så vispa jag ihop en moccaruts plåt också :)
Tack så mkt Elin för floursockret, hade inte klarat det utan ditt bakvänliga sinne ^^
Nu har jag varit här ett rätt bra tag och det har inte varit en sekund som jag ångrat att jag har varit här, för varige liten stund vi är tillsammans känns det som att vi kommer en kilometer närmare varann och det finns inget bättre än att vakna upp och veta att man bara kan vända sig åt vänster och där ligger den mest mysiga killes armar och håller om en så fort man ålat dit mellan alla täcken och kuddar.
Nåja nu ska jag kanske ta och fixa lite här innan det blir ett riktigt bombnedslag här ;)

Puss & Puss!


// Tess tess

RSS 2.0