Middag

Nu är det dags för käk, familj, Sebbe och Pekka är här så ska väl försöka vara social med dom.
Fick ett par jätte fina blommor av Sebbe som jag kommer lägga upp en bild på snart :)


Puss & Kram


// Tess tess ♥

18 år idag!

Idag fyller jag 18år och det är även morsdag!
Så grattis till mig och alla andra mammor där ute ^^
Firade min fördelsedag nu 00,00 på Söndagen och jag vill säga att det var en väldigt bra födelsedag jag fick ha, folk kramade och grattade och det blev till och med lite sång men till slut skrek vi mest ut bumbi-björnarna, väldigt trevligt måste jag säga. Nu sitter jag hemma efter att jag kommit hem för max en timma sedan så jag är mega trött just nu, har just fått i mig lite "frukost" som bestod av sallad och en liten bit pizza så det ska jag nog klara mig på tills jag vaknar om någon timma, kommer inte orka med dagen om jag inte får någon timmas vila för nu har jag varit vaken i nästan ett dygn utan att ta det lugnt och med tanke på att jag var trött då jag vaknade på Lördag morgonen s kan jag vara rätt så stolt av mig ^^ men nu ska jag sluta svamla vid datan och gå och lägga mig, just nu är min BH min värst fiende. Ni vet att om man varit med något för mycket så måste man få en paus... Exakt den feelingen har jag om min kära tutt-hållare just nu hihi!

Puss & Kram På Er!



// Tess tess ♥

Berserk!

Berserk är min nya drog... Om man nu får säga så! Det är en anime serie som handlar om en kille/pojke/man vid namn Gaths (om det nu är så man stavar det) och är väl som en lite mörkare Robin Hood serie enligt mitt tycke i alla fall. Serien är likadant eller väldigt likt ritat som Silverfang om nån kollade på det som små, stora eller när som helst, ni vet det handlade om en psyko björn... Inte? hihi
I alla fall så tycker jag att serien är suverän! och Theme sången till serien är inte mindre än Forces som är gjord av Susumu Hirasawa. här är en länk från Youtube.com på låten, videon har ingenting med serien att göra men det är låten jag vill höra.... Även om jag inte förstår mer än ETT ord utav hela texten, kan ni gissa vad det är? ;)

Efter att Sebbe kom hit så for vi till gården, där spelade vi ett parti biljard och sen for vi och kollade klart James Bond Diamant feber (den sista 007 filmen med Sean Connery).
Sen kom G med (vet inte om jag får skriva namn) och kolla på TV med oss, han hade just gjort en liten piraya på armen som var jätte gullig! hihi undrar hur en piraya kan vara söt? Nåja jag ska nog försöka sova nu för i helgen blir det party party hela tiden med tanke på att det både är yran och det är bara ca 46 timmar kvar tills jag är 18 år!

Puss & Kram!



// Tess tess ♥



Berserk

En dag på stan (enligt Sebbe).

Nu har jag just fått i mig middagen som bestod av tacos med endast mamma som sällskap, det måste jag säga att det var JÄTTE skönt! Innan det hade jag så gott som nyss kommit hem från stan som jag varit på med Sebbe och ett tag med min lille bror David, vi köpte skor T-shirtar och strumpor + en hood till lille bror från STADIUM men det blev tyvärr inge handlande till mig själv denna dag förutom en sallad, Loka Jordgubb & Guava (sommarens favorit dricka) och en cola då vi satt på Barista. Efter ett tag kom Sebbes mamma så då handlades det åt honom också så då blev det en riktigt snygg hood från Carlings (ska försöka få en bild av den om jag hinner) + ett par skor från STADIUM.
Sen var det dags för hem resa och då blev det ju som sagt middag.
Men då vi lagade maten skulle lilla syster Carolina fara till en kompis men innan hon hann springa iväg så behövde hon berätta en sak som hade hänt då hon var med sin förskole klass på en 4H gård här i Umeå.

Carolina: Tessan vet du vad?
Jag: Nej vad är det?
Carolina: Då jag var med klassen på utflyckt idag så stod det en kossa där...
Jag: Jaha och sen då? (tittade på henne lite konsigt).
Carolina: Jaa och då började kossan att kissa och då kände jag mig jätte kissnödig också så jag kissade jag också!

Hahaha ååh vad jag fick skratta för det måste ha sett så gullit ut då Carro tittar på den kissande kossan och märker att hon är jätte kissnödig hon också så hon ställer sig bara själv där och kissar.
Nåja ett gott råd till alla föräldrar en eller annan som har kontakt med barn också: Ta ALLTID med er extra kläder om barnen ska på en 4H gård, man vet aldrig då kossan börjar kissa. (Ja Carolina hade med sig extra kläder).

Här kommer det iaf lite bilder från igår



Sebbes konstverk med en gammal tidning vi såg i grillplatsen (en SOLO för att vara exakt).



     
Kladdkakan blev rätt ful igår... Men den var jätte god!



Här är bilderna från idag!



När jag satt på bussen så åkte mina shorts upp... Pinsamt mycket.




Sebbe testade en hatt... Hihihi
(tokig min)




Jag testade också en hatt (även här en tokig min)



Men nu är det slut på skrivandet, Sebbe kom just hit och han sitter väl och väntar.., I mitt rum!

Puss & Kram!




// Tess tess ♥

Försenad!

Nu har jag just kollat andra bussar som jag kan ta till skolan och jag blir tokig på att ska behöva stressa om ca 2min! Igår somnade jag så fint som vid dryga 3 tiden så det var ju inte konstigt att jag försov mig lite... Men jag stänger av alarmet i sömnen så jag har ingen chans att vakna igen!
För tillfället spelar jag lite Coheed & Cambria och försöker vakna till liv, ska ta någon mysig Danzig låt så kanske jag mår ännu bättre! Musik är den bästa väckarklocka man någonsin kan ha, och jag har förtillfället en förkärlek för lite punk rock stuk ^^ Ramones är något som spelas dagligen men jag just nu sitter jag och biter på naglarna för att komma till pappa för där har gubben samlings skivan sen gud vet när och den är KUNG!
Måste ändå erkänna att jag är en extrem all ätare inom musik, bara det är värt att lyssna på så kan jag nog ge en liten stund till det, Myspace är ett perfekt bevis på det, där får man lyssna på nya/opublicerade band hela dagarna.
Men nu ska jag klä på mig, det blir vita strumpbyxor och.... ? Duno!
Kommer med bilder då jag är hemma sen ikväll!



// Tess tess ♥


Kladdkaka

Nu väntar jag på kladdkaka med Sebbe så jag orkar inte lägga upp bilder nu men det kommer väl lite senare.
Orkar inte skriva mer nu så puss på er!


// Tess tess ♥

Tröötta!

Idag är det en lat dag.
Kom hem med Carolina för dryga en timma sen och nu ligger hon och hunden och sover alldeles utslagna på sängen, Jag är också ganska trött och det känns som om det kommer bli en ganska seg dag med allt som har familje livet till. Snart ska jag börja göra middag som består utav korv och makaroner för så lat känner jag mig verkligen idag, tack och lov gillar Carolina det så det gör inte så mycket.


Här ligger Carolina och Java utslagna
(Java är den svarta stora fläcken)


Orkar inte lägga upp några mer bilder nu för jag har inte hunnit knäppa några fler idag men det kanske blir så att jag känner mig pigg på foton sen så då blir det nog.
Men nu ska jag gå och göra middag till min älskade lilla familj som ligger och sover för stunden.

Puss & Kram!




// Tess tess ♥


En ganska trist dag... Än så länge!

Jag är sjuk.... Jag vet inte varför, inte ens hur men jag känner mig som en sur strumpa och vill bara ligga kvar i sängen som jag nästan svettat sönder. Snart ska jag även hämta Carolina men hon har cykel på förskolan så då är det lugnt för hon har blivit ganska duktig på att cykla nu på senaste tiden, Förutom att fin motoriken inte kommit dit så ser det jätte bra ut men när hon ska vända på cykeln så lyfter hon för hon har inte förstått riktigt än att det bara är att vrida på styret men det kommer väl det också snart. Igår var Sebbe här, vi satt och snacka, Jag blev utklassad i GH och sen efter en massa gnäll av Carolina så for Sebbe hem och sen var det dags för mini att sova. Tack och lov gick sövandet ganska fort så man beövde inte ligga i sängen hela kvällen men jag sov ganska dåligt under natten så det hade väl varit bra om jag börjat med sovandet redan då.
Just nu sitter jag bara i mitt favorit linne framför datan och väntar på att klockan ska bli fyra för då är Carolinas "Tisdagskul" över så då behöver hon inte bli så arg för att man hämtat henne. Hihi hon vill aldrig hem för det är ju mycket roligare att rita på skolgården med alla kompisar än att vara hemma. Det är ju grymt bra att hon vill vara ute och leka men ibland hoppas man på att hon kan ha en dag då hon bara tar det lugnt, för min och mammas skull menar jag!
Kommer med lite bilder senare men nu ska jag dra på mig nå kläder!

Puss & Kram!




// Tess tess ♥

Svar På Kommentar

Fick en kommentar som jag tror jag vet vem det är av men tänkte att det är lika bra att jag svarar det på det här sättet för jag vet inte hur jag ska svara personligt på det ändå!

Jonna: Du passade bättre i blont hår.;P
Är du tsm med den där Sebbe? Och på vilken skola går du? Skit skoj att läsa din blogg.
Puss

Svar av mig:
Tack
jag tycker också att jag passar bättre i blont hår och som ordspråket går "Blondiner har roligare" Så tycker jag verkligen att det är så.
Sebbe är bara en väldigt god vän och det är väl lika bra att besvara den frågan redan nu för det är inte första gången den har kommit upp... Idag, hihi.
Skolan Jag går på nu heter Lilja skolan och ligger i Vännäs som är en grann komun till Umeå där jag bor, där läser jag bil-lackering och hoppas på att kuna bli bra på motivl-ackering.
Tack så JÄTTE mycket att du gillar min Blogg!


 

       



 

Bild 1: Jag på skolan (lånad mössa).
Bild 2: Sebbe påväg till skolan.
Bild 3: En motivlackerad huv.



Jag blir jätte glad då jag får kommentarer om att folk gillar min blogg för då vet man att det inte bara är jag som tycker det är kul med den för det är facktiskt lite av anledningen till att jag började skriva. Ja det att det är så himmla skönt att skriva av sig som i en dagbok. Sen är det ju bara ett stort + att människor kan få läsa ens blogg och på det viset kanske få lite erfarenhet utan att behöva begå misstagen själv. Nu menar jag inte att jag skriver om mina misstag för dom brukar jag oftast babbla av mig med min mamma om men det är alltid kul att veta vad andra människor har för Hobby's, matvanor, favorit plagg eller andra vardags grejjer som man gör dagligen eller mindre dagligen, så det jag menar är att min favorit hobby är att LÄSA och SKRIVA blogg!
Men nu ska jag springa iväg och plocka lite i köket för Sebbe kommer strax förbi :)


Puss Puss Puss!



// Tess tess ♥

James Bond & Alannah Myles

Idag hade vi visst en ledig dag men det tackar man ju inte nej till. Igår blev det som sagt James Bond filmer med Sebbe + lite chips och godis. Idag blev det att vakna upp, hämta Carolina från förskolan och sen när vi kommit hem kom Issa förbi på en snabb visit, alltid roligt då hon kommer förbi så man får prata lite girl talk. Senare idag har jag ingen aning om vad som händer men det blir väl att ringa några samtal och sen är den frågan besvarad. Men nu ska jag kolla varför det står udda tal på grann husen även om det inte finns några hus som kan ha dom jämna talen! Hihi


Här kommer lite bilder från Alannah Myles Konserten!






Blev jätte sur då vi stod där och vänta på att hon skulle komma fram för då hör man från längst fram då folk ropar Elenah! Men herre gud finns det ingen skamm i kroppen då man står på en konsert och ropar fel namn!
Blev riktigt sur på det!


Sådär nu har jag stoppat in dom senaste bilderna som jag knäppt för jag har varit jätte lat med att knäppa bilder men det är inte så konstigt då jag verkligen har den sämsta kameran ever på min telefon...


Puss & Kram!



// Tess tess ♥

Äntligen hemma!

Men inte så länge till, ska strax byta om och ringa Sebbis så vi får vår lilla kvälls dejt, haha.
Igår hade jag faktiskt riktigt kul, festade med goda vänner och bekanta, även vissa okända ansikten dök ju dock också upp men är man bara positiv så är nog det mesta bra.
När jag fått i mig lite frukost på morgonen så var det bara dags att dra igen för då skulla lilla syster Victoria åka hem till sin pappa så då fixa vi med DVD och allt och sen bar det iväg, Ååh vad skönt det är då man tagit sig tid att stoppa dit dom där skärmarna så det bara är enkelt att dra igång en film åt tjejerna då man åker i bilen för annars blir dom så otroligt uttråkade (detta har säkert många varit med om) och man blir tokig på dom när dom skriker och bråkar och då den ständiga frågan kommer: När är vi framme? Äntligen fick vi sitta i bilen i sju timmar sammanlagt utan att bli galen på barnen, vad lugn och harmonsik man känner sig då man kommer hem då, inte pulsen i 280 och ansiktet liknar mer en tomat än ett ansikte för man har fått vända sig om och ryta åt dom små halva vägen.
Socker rus ska man ju inte heller prata om då man åker bil med ungar får då målar man fan på väggen men det kan jag vara glad att säga att det klarade vi oss utan det också för då dom satt med en av dom få gemensamma favorit filmerna så glömde dom bort att dom hade en godis påse mellan sig... Hihi då hann man själv ta sig en och annan karamell!
Ska lägga upp lite bilder från igår och annat imorgon men nu måste jag rusa iväg!

Puss & Kram!



// Tess tess ♥


Förfest.

Nu sitter jag hemma, har just ätit middag och snart blir det dags att börja förfesta med min lilla Sebbis bebbis hihi mån tro om han kommer bli tokig om han läser detta haha!
Har just fårr på mig kvällen outfit som blir grå kortärmad klänning (m dragkedja) med ett par vita jeans så det passar bra med sneakers till det som mest troligt kommer vara det smartaste plagget jag kommer ha på mig idag/ikväll/inatt. Men nu är nog Sebbe här snart så jag vill inte sitta vid datorn och vara osocial då för nu blir det dags för fest!

Puss På Alla!!! 


// Tess tess ♥

KULTURNATTA!

Är det idag/ikväll/inatt så snart ska vi börja röra oss dit så fort jag fått på mig kläder och smink. Hehe.
Igår var det Bond och glass som gällde, mycket trevligt var det och ganska mycket skratt då man börjar bli lite övertrött eller vad man nu kan skylla på, hihi. Sebbe är min broscha! ;D
Men nu ska jag börja röra på mig, hoppas jag iaf kan få några fina bilder som jag kanske vågar lägga upp.

Puss & Kram!



// Tess tess ♥



En liten blondin bild på mig.

Bond med Sebbis

Nu ska jag springa iväg till Sebbe för fortsättningen av vårat Bond maraton.
Det blir ljusblåa mys kläder i form av en lång stickad tröjja tröjja från Gina tricot och ett par nötta ONLY jeans.
Men före det blir det att pussa mamma och flickorna hejdå innan så det förhoppningsvis inte blir nått skrik i trapp huset... Igen! Ni skulle ha sett minstingen igår alltså, det var makalöst hur hon kunde hålla på.
Hoppas ni i alla fall får en mysig Fredag allihopa :)

Puss & Kram!




// Tess tess ♥




Bond.... James Bond.

Igår börjades ett 007 maraton med Sebbe, vi hann kolla på: Dr No, Whit love from Russia och dryga halva Goldfinger som vi ska kolla klart idag. Hade riktigt roligt då vi kollade och kritiserade alla "specialeffekter" som kom lite här och var. Men bra var dom i alla fall och fortsättningen anar jag ju bara att det blir bättre så det blir kul att kolla på.
Har haft en ganska jobbig vecka med min sömn men nu verkar det bli lite bättre så får hoppas på att det håller i sig till skolan slutar så jag inte behöver vara hemma nå mer, man känner sig typ handikappad då man måste sitta hemma och inte göra någonting.
Idag har det än så länge varit en lugn dag, började förmiddagen med att sola lite på Sebbes altan och efter det kom jag hem och åt innan det blev en liten siesta som slutade för ca en timma sedan.
Ska snart ringa och kolla vad som händer idag men det blir nog Bond igen för det var riktigt kul :)
Puss & Kram!



 

// Tess tess ♥


My name is Bond.... James Bond.
(bild från: google)

Från: Dåligt Till: Bra

Idag känner jag mig lite deppig, egentligen så borde det inte vara nånting men självklart så kryper väl nån liten börda in och gnager på någon nerv, Men nu ska jag sluta vara surig och försöka skriva lite som kan vara intessant... Om man nu kan hitta något sådant... *smack* sluta vara grinig!!! 
Igår blev det en lite stressig dag, for in till stan och skulle börja fixa med ett ärende men det ville inte lösa sig så då fick mamma komma till stan man då var det försent att lösa det. *suck* 
Nåja sen kom vi hem och fixade oss en liten utväg ur problemet och sedan stack mammsen iväg för att hämta min stora lillasyster som nu ska vara här över helgen.
När mamma och lilla lillasyster stuckit iväg så springer jag och handlar och sedan fixar lite här hemma för bara en liten stund efteråt kommer Robin förbi så vi sitter och umgås ett bra tag tills det blir att fara på lite fler ärenden klockan 22,30. Men allt slutade bra och efter ett tag kom lilla Sebbe hit och gav oss sällskap i soffan medans vi kolla på nått Engelskt svar på COPS, ett lite lustigt program men sen efter ett tag då man varit igång hela med pärlplatte byggen, kittlings race, prat om allt och lite till och gapande på Java så såg alla ut att vara VÄLDIGT trötta så då avslutades kvällen ganska försiktigt och alla fick fara hem till sitt och sova. Ååh så skönt det var då man fick gå och lägga sig i sängen och inte behöva tänka mer på dagen!

Nu kommer det iaf lite bilder på saker som gör mig glad :)




När mamma bakat bullar.



När det äntligen börjar bli vår!



När Sebbe blir tokig på foton ;)



När världens sötaste Sanne gör världens Coolaste miner ^^

Sånt Gör Mig Glad!



// Tess tess ♥
 

Tråk dag!

Idag är jag hemma, det var lite mycket under kvällen och natten så jag fick inte så bra sömn men får se hur dagen går i alla fall, snart ska jag gå och göra några ärenden men sen ska jag nog bara ta det lugnt och försöka varva ner så mycket som möjligt.
Igår var jag med Sebbe och umgicks, vi gjorde väl inte så mycket men som vanligt var det väldigt trevligt, annars så var det en väldigt lat dag igår och jag känner väl inte för att ha en så mycket stressigare dag idag men det får man väl se om det blir så eller inte.
Nu ska jag i alla fall hitta några bättre kläder än mjukis kläder och sen blir det att gå ut i solen.

Puss & Kram!


// Tess tess ♥

Seg Söndag.

Det är med lite förundran över mig själv som jag faktiskt skriver just nu, har inte orkat göra någonting idag och jag vill fortsätta ligga i sängen eller soffan med Java och bara ta det lugnt ända tills det är dags att sova.
Igår var jag på min mosters 40-års fest, himla trevligt men man var extremt trött då man kommer hem klockan 07,45 på morgonen så det var bara att stänga dom stora melerade och försöka sova så länge som möjligt.... Som tyvärr höll i hela 3 timmar! Det är ta mig *** otroligt att jag överlevt dagen med bara 3 timmars sömn och med tanke på att man inte tagit det så lugnt som man hoppats på under helgen så är det ju ännu mer förbryllande. Jag som älskar att sova ska inte behöva straffas på det viset, men det gjorde väl alla andra då jag bara har varit trött, tyst och hungrig under dagens lopp, jag har gått runt med en chips påse och ett cola glas hela dagen i hopp om att KANSKE känna mig lite mer pigg men det är väl klart att det inte känns så. *suck*
Men nu ska jag gå och halv dvala med en bok i sängen tills det blir dags att sova för imorgon ska jag ha gjort klart min svets kurs.... I alla fall enligt mig.... Hoppas jag!

Puss & Kram




// Tess tess ♥


Fest!

Japp idag eller snarare om några timmar är det dags för min älskade mosters 40-års fest!
Det blir en svart klänning med kritstrecks ränder (utan axlar) och ett par svart pumps till men nu är det en massa spring och fixande som ska göras, har lyckats vara i duschen för ett tags en och nu sprang mamma in och snart är det dags för bror att stiga upp och fixa sig... Undrar vad han ska ha på sig?
Snart kommer Sebbe förbi och håller sällskap tills det är dags att röra på sig men efter det blir det full rulle där borta för att ställa fram och fixa med allt som fixas kan, kul kommer det bli i alla fall så jag ska väl inte klaga.
Men nu måste jag springa iväg och fixa sminket, det blir nog ganska mörkt för det är lite rock stuk på hela stället/festen.

Puss & Kram!




// Tess tess ♥

Vanlig dag

Hejsan!

Svetsningen gick jätte bra idag, det gjorde Engelskan också men då vi skulle ha matte provet (som jag inte pluggat till) så gick det åt pip svängen men annars så var det nog en rätt så bra dag.
Då jag kom hem så hade lilla syster och hennes kompis sprungit iväg till skolan även om dom inte fick det men när dom kom hem igen så var det jag som ar den hemska... Undrar ibland hur barn tänker *fniss*.
Men nu ska jag smälta maten och hitta på nått att göra tills lilla Sebbe hör av sig!


Puss & Kram!



// Tess tess ♥

18 dagar kvar!

Jupp nu är det ännu en härlig skoldag som ska påbörjas och det är nummer 18 i räkningen av skoldagar tills skolavslutningen, Det är även 18 dagar kvar tills jag fyller 18 år!
Springer runt och letar kläder och ska snart ta en te kopp (kanske) innan det blir dags för buss maraton men man vet ju aldrig hur man gör, Annars blir nog dagen ganska lugn och jag ska tvätta kläder på kvällen *bläää*
Nåja nu måste jag i alla fall stressa på mig själv lite grand.


Puss & Kram



// Tess tess




Här är en söt vår bild på Sanne & Mange

Arbets Intervju! Svettsa!!!

Det var jag på idag och snacka om att det pirrar i magen nu ända tills dom ringer och säger hur det blir!
Idag fick jag även svettsa för första gången, jag har nog aldrig varit så nervös som när jag skulle sätta mig med den där saken, men det gick ganska bra när jag väl börjat och fått på mig en massa konsiga kläder så ful som stryk satt jag där och sprätta svetts loppor runt om mig.
Men nu blir det snart att åka iväg så jag ska väl börja avsluta detta.

Puss & Kram!




// Tess tess ♥

Werewolf Syndrome

Idag är en sån där då solen smittar av sig på all sin värme och man vill bara gå runt och krama närmaste träd... Fast det borde jag inte göra för då får man väl en ännu större "dumstämpel" än vad en mega blondin kan få. HAHAHA!!!!
Nåja idag blir det kanske måla-garage-terapi fast först ska jag väl försöka smälta min frukost och efter det ska man hitta nått som passar värme så man kan bli lite brun men ändå undgå dessa underbara vindar som hela dagarna ska komma från havet eller något annat håll... Buhuhu Jag som trodde att man kunde bli brun av att i skärgården.



Igår var jag ju som sagt på Vår rocken och det var en massa små knoddar som sprang runt + en massa bra band men jag måste erkänna att även om jag är all ätare inom musik så kan jag vara lite av en sur kriter fast utan en liten anntecknings bok och hängiga mungipor.
Hur som helst så lyssnade man och njöt av musik och gott sällskap men då Werewolf Syndrome kom upp på scen så satt jag bara där som någon slags valium överdoserad tönt och vickade på mina för stora skor och nickade på huvudet (mitt sätt att visa att jag tycker det är väldigt bra) detta kanske låter en aning överdrivet men ack vad fel man kan ha. 
Som vissa läsare känner till kanske så SUGER (ursäkta min franska) kameran på min telefon men jag chansade och tog några foton och jag blev faktiskt ganska nöjd med och så här blev resultatet : Trummisen syns tyvärr inte så mycket mer än med en arm men så här såg det ut från min synvinkel på bandet.


Werewolf Syndrom länken som ni kan hitta lite högre upp i detta inlägg går direkt till doms Myspace sida där ni både kan lyssna på doms musik och läsa om dom/ gig eller varför inte skriva till dom?
Min favorit låt är i alla fall Happy now
;)


Nåja nu måste jag kila innan jag sitter sönder bakdelen här vid denna förföriska dator.
Küss!



// Tess tess ♥

Underbara, älskade, Vår natt!

Nu sitter jag hemma med bror, kusin och lilla Sebbe så det blir väl att ta ett glas rött innan man ska gå och sova... Om man nu går och sover? Moahahah!
Nåja nu kommer jag till buisness, Detta har hänt under dagen/kvällen: Jag sov till klockan 09,00 (fick sova ca 5 timmar) då Carolina kommer in och ska kolla på TV så då blir det barnprogram för fullt och så klart var jag ju inte i nån REM sömn då hon kom in så jag vaknade och var hur pigg som helst så det blev frukost ca 45min senare då hon fått kolla klart på idolen Hannah Montana.
Då jag senare känner mig lite trött under ett samtal med Pekka så kommer Sebbe och då är det ju bara att vakna ordentligt så man kan försöka i alla fall vara som en normal människa.
Då det blir middag springer Sebbe hem och vi tar och äter pasta och en vitlökig (väldigt ordagrann idag.. NOT) köttfärsås och självklart då jag ska hoppa in i duschen så kommer ju Sebbe då men det gick i alla fall ur vägen.
Då kvällen är framme kring 20,00 tiden så går vi till ungdoms gården och ska kolla på Vår Rocken, förutom att det är grymt skönt att bara vara med vänner/bekanta/okända så var det en massa bra band som spelade (detta tar jag upp mer imorgon då jag lagt ner foton på datorn) så man kände sig ganska tillfreds då man börjar masa sig hemåt för att ta sig ett glas... ehhe!
Hoppas iaf alla har/haft en lika bra kväll som jag känner att jag än så länge har haft men nu ska jag lämna datorn till sitt och vara lite social under denna trevliga/mysiga/halv kyliga Maj kväll.

Puss & Smek! (shit får man skriva så?)


// Tess tess ♥





Nattens ros går till: Trevligt sälskap, bra musik och ett gott rött vin.





Latmasken!

Jaa nu har jag ju inte skrivit på några dagar men nu har jag tagit mig en liten stund framför data så jag kan skriva några rader. Igår skulle det bli bråk men det hände inget speciellt så det blev TV kväll efter ett tag av väntanden och sedan en liten besvikelse för många (kan jag tro).
Just nu sitter jag och lyssnar på Beauty & The Beast låten som Celine Dion sjunger, Jag är verkligen helt såld för henne och hennes musik och hennes otroliga röst! Enligt mitt tycke iaf :)
Idag blir det vår rock och sen blir det väl att ta sig nått glas, Annars får man väl se vad som händer.
Vad ska ni göra denna Lördag kväll?
Men nu orkar jag inte skriva så mycket mer!

Puss & Kram!


// Tess tess ♥



Nu är våren äntligen här
:)
(bild från: google)

På bussen

Nu sitter jag på bussen till skolan och känner mig allmänt trött. Bredvid mig har jag lilla putte som jag tror lyssnar på musik :) Sanne sitter där bak för hennes buss är typ alltid sen men nu är hela gänget på väg till skolan denna soliga torsdag. Ville bara testa hur det är att blogga via sms och det verkar ju gå bra iaf :) puss på er! // Tess tess

090507

God morgon!

Idag är det Onsdagen den 7de Maj och det är nu 24 dagar kvar tills min 18års dag! Jippi!
Men idag är det skola och sen får vi se om det fortsätts med flytten efter som jag äntligen tog mig i kragen och började igår då kära lilla Sebbe kom och hjälpte mig med den bökiga lilla sängen.
Annars så var gårdagen bra och jag gjorde väl inte så mycket mer än att strosa runt i skolan och hämta det mesta papper som jag behöver för att komma ifatt i dom flesta ämnen.
Idag är det som sagt skola och vi ska ha gympa men det orkar jag inte med så det blir väl att blinka med sina små puppy eyes och säga att man glömde kläderna... Eller nått!
Nåja nu hinner jag inte skriva så mycket mer men jag uppdaterar väl sen då jag kommer hem!

Puss På Er Alla Sötnosar!


// Tess tess ♥

Herre gud vilken tid!!!

Usch, finns det något värre än att vakna en timma innan väckarklockan ska ringa?
Jo det är väl självklart att det finns det men i vissa fall (som nu) så finns det inte det, Jag försöker verkligen att sova så mkt som möjligt på nätterna men jag vaknar alltid just innan det är natt eller mitt i natten (i detta fall otroligt tidigt på morgonen).
Idag blir det skola men före ska jag försöka hinna med ett kort Carmen pass och ta en kopp kaffe så jag kan lura mig själv att jag är pigg och glad hela dagen.
 Det är en rätt lustig grejj med kaffe, många dricker det (allt för mycket) men utav det flesta jag har pratat med så är det inte så många som känner sig extra pigg utav det.
Känner du dig pigg av kaffe?
Nu har det ju så gott som slutats dricka kaffe av ungdomar iallafall vad jag har hört "grönt te är mycket nyttigar" brukar många säga men inte tycker jag alltid att te gör mig så mycket piggare och det är väl det som är själva grejen med kaffe... Eller?
Nåja nu ska jag väl sluta fundera på sådana saker och göra mig i ordning för mitt lilla tränings pass innan det blir dags för en snabb dusch och sedan stressa till skolan efter att man fått upp Carolina ur sängen.
SMHI hade rätt om det dåliga vädret, får se om dom har det om dagens lopp också men det regnade iallafall i natt. Håller tummarna för att det kommer vara någolunda bra väder iallafall för nu är jag less på att det  bara ska vara molnigt och tråkigt hela dagarna.

Puss På Er!



// Tess tess ♥


Dåligt väder...

... Säger dom på smhi att det ska vara i morgon men jag får hoppas på att dom har iaf lite fel om det.
Satt nyss och åt middag med min mamma och lilla syster och snart blir det väl dags att kolla på barn-program eller nått sånt med Carolina innan hon ska gå och sova.
Har blivit helt fäst i filmen JUNO och har kollat den nu två nätter i rad!
Usch det var länge sen man såg en film som var så bra faktiskt, var väldigt skepptisk om den med tanke på att både jag och många andra jag pratat med tyckte eller anade att den var väldigt bra men kors i taket där var den hela filmen, klockren med en massa skämt och en väldigt söt historia. Dom kunde inte heller hitta någon bättre Juno än Ellen Page.

Här kommer det iaf några bilder på anorlunda skor ;)

















Vad tyckte ni om dom här, konst eller fult? Kanske tom värt att ha på sig?!
Puss & Kram På Er!




// Tess tess

God Natt :)

Har inte orkat skriva på ett tag pga lite personliga problem och sedan har man inte haft något spec att skriva om men nu ska jag försöka att hinna och orka med lite grann även om det är en hel del nu som man ska hinna med.
Förutom möten och en massa prov på skolan så har jag ju även men roliga flytt att planera in och det verkar som om det bara vill gå åt he***te med det men jag får ta och fortsätta att vara en optimist med det och hoppas på att allt faller på plats så fort som möjligt.
Idag var man på skolan och betade av en massa fordons kunskaps prov som verkade gå hyffsat bra med tanke på min trevliga frånvaro *skakar på huvudet*, efter det så var det lunch och när man ska få en tallrik så ska vi trycka en 4 siffrig kod och sedan trycka vårat högra pekfinger på nån scaner eller liknande. Iaf det ville inte funka oh då en klass kamrat hade fått två så tänkte jag att jag tar hennes men istället så blev det en massa bråk med gubben bakom disken så jag nöjde mig med ett äpple. När vi ätit så for vi till busstationen och väntade på bussen och sedan så halv sov jag och Sanne oss hem till Umeå innan det var dags att hoppa på våra egna bussar hem. Bläää för bussar säger jag verkligen!!!
Nåja det gick iaf bra men då jag kom hem så var jag grisigt tröt så jag gick och sova ett tag pga att jag varit vaken hela natten tidigare, hujja jag som trodde att min insomnia liknande sak skulle försvinna men icke sa nicke och där satt jag iaf.
Men nu ska jag väl förhoppningsvis få sova lite för nu ligger både Java och Carro och halv snarkar i sängen ^^ hihi
Jaa just det!! Jag har ju glömt att säga (tror jag) att jag nu är blond också :) hihi Jippi!

Puss & Kram!



// Tess tess








Få se nu...

... Vad som kommer att hända idag för än så länge har jag bara tagit det lugnt, ätit och pratat med Pekka.
Ringde Issa för ett tag sen så hon kommer hit på nått tag, måste börja hitta mamma för hon har inte varit hemma på ett tag. hahah nee jag är inte lika mammig som jag låter men jag har ingen aning om var hon är och om jag ska sticka så måste hon ta över vaktandet av tuggmonstret som ligger i sängen för tillfället :P haha
Men nu har jag ingen aning om vad jag ska skriva förutom att jag kanske far in till stan senare idag, och det är ju något som jag typ aldrig gör förutom då jag åker hem och från skolan ( buss byten) så det är ju väldigt roligt.. NOT!
Nåja hoppas alla får ha en riktigt bra 1 Maj dag :)


Puss & Kram!!



// Tess tess




Här försöker Java öppna en öl flaska :P




RSS 2.0