GRAND ANOIS!

Hihi tyckte det såg du dumt utt att inte kunna stava min egen hunds ras namn så var tvungen att påpeka mig själv ;) Men men nu bär det av att ha kul!

Btw Katy Perry - Thinking of you är en otroligt skön låt!


Puss Puss Puss!!!


// Tess tess

Valborgs!

Tjenare!

Har sovit så gott som hela dagen med tanke på min insomnia men nu verkar det faktiskt bli bättre för en gång skull.
Nu sitter jag med blonderings färgen "MOOD ultrablond" i håret och väntar på att kuren till super blondin ska verka, annars har jag varit och hämtat brillorna som jag vann för några veckor sen i en blogg tävling hos hilea och jag blev super glad då jag öppna paketet på det soliga otrget och fick dra på mig dom redan då :D Jippi!
Just nu så är det ganska lugnt men snart ska jag fara till min moster och där ska vi grilla och äta och dricka en massa gott som Valborgs hör till :)
Hinner som sagt inte dra upp receptet på potatis salladen men jag kommer väl vara helt salig över det någon annan gång i sommar så jag kommer dra upp det då :D hihi
Nåja nu ska jag väl springa runt och se vad jag ska ha på mig och efter det bär det av till min älskade moster.

Puss & Kram På Er Alla!!!


// Tess tess





Min underbara hund Java (gradanois tik)

Temptation Night!

Nu sitter jag och tar det lugnt med en "MAGNUM Temptation Chocolate" och ett samtal med min älskling ^^
Har nyligen blonderat håret för rösta gången i år men blev dock inte så nöjd pga slarvighet så jag ska fixa ett nytt paket till imorgon då det även blir festande med grillad fläskfile, hemgjord potatissallad och en massa annat fika och gos. Annars har jag inte hunnit göra så mkt mer under kvällen förutom att göra min super smarriga Tzatziki som består till 99% av improvisering och vitlök ;) Annars så ska jag väl börja hoppa ner i sängen snart för att hinna med att göra potatissalladen imorgon, och den är så grymt god så jag kanske tom läggr upp receptet på morgonen om det är någon som är sugen på nått matigt till maten ;) hihi
Nåja nu vet jag inte så mkt mer att säga så god natt på er alla sötnosar och honeys där ute ^^



Puss & Kram! 


// Tess tess




Du är Underbar Sanne! Puss!

Mini-lovet har börjat!

Har nyss kommit hem med mina nya skor och lite extra läxor från skolan och ärenden på centrum ^^
Kom till skolan med någolunda gott humör och det blev en snabb prov timma före det blev dags för ett möte och efter det blev det lunch med söt Sanne, som åker till Stockholm idag *snyft* hur ska jag klara mig utan dig? :)
Sen var det tjärn ämnen som gällde och på svenskan skrev jag en liten saga för att sedan börja engelskan med att läsa en liten saga hihi ^^ Nåja den var rätt bra med tanke på att jag fortsatte att läsa den på sista bussen hem också. Matten gick också himla fint och jag fick hem lite arbeten att göra där som jag kan gnola på med under helgen. När jag kom hem så möter jag mamma och moster på torget för att springa iväg och hämta mitt paket men vad händer då om inte att mamma har glömt AVIn hemma så det var ju bara för mig att knata hem och hämta det då (tack och lov inte långt mellan hem och torg), då jag hämtat mina nya skor så kunde jag ju såklart inte låta dom vara kvarn i paketet utan jag plockade upp dom direkt i bilden påväg hem till moster! Ååh dom är tom snyggare i verkligheten! Jippi! Nåja här kommer lite bilder från dagen :)



Söta Sanne då jag väntade på bussen hem



Våran mysiga lunch... eller så inte ( indränkt i sallads dressing)



En fluga i Sannes mjölk ( den svarta pricken) hihi



Lilla Sebbe då vi vänta på skolbussen 07,30 i morse
:)


Puss & Kram



// Tess tess



20min kvar!

Haha jag kommer inte ihåg senast jag var färdig till skolan/ skol-bussen 20minuter före! Unbeliveble!
Nåja här kommer min söta lilla frukost iaf och sen ska jag försöka hinna med att fota dagens outfitt!
Dagens låt är: Demi Lovato - La la land

Puss & Ciao!




Never too less mayo ;)


Onsdagen Den 29 April.

Har inte kunnat sova inatt så har kollat runt lite på youtube och druckit påskmust + att jag läste ut min så omtalade bok "Bärnstens kikaren" av Philip Pullman (väldigt lustigt namn), och den slutade ganska konstigt så blev lite ledsen över att det inte var ett liknande iaf slut som jag hoppats på, nåja författare ska ju alltid förbrylla en, hihi!
Sitter i min mammas super stora tröjja från typ 80-talet eller nått nu som jag brukar sova i men ska snart hoppa i duschen och försöka få rakt mitt hår som bara vill fara åt alla håll och kanter hela tiden, otroligt störande!
Idag kör jag nog på spets linne och tights till skolan för ovanlighetens skull och ville bara uppdatera all att jag äntligen börjar bli lite piggare av all sol som börjar komma fram.
Annars är det en super vecka för mig och jag hoppas att mina nya svarta pumps kommer imorgon så jag kan ha dom till helgens festligheter för imorgon är det ju valborgs, min lilla syster fyller 7år och kungen har även födelesdag (dock vet jag inte hur mkt han fyller). Så det blir säkert en massa kul som händer imorgon med tanke på att om jag har rätt så är vi även lediga på Fredag (måste kolla upp det) så det skulle typ vara super skönt för jag måste fara och handla och förhoppningsvis börja blondera mitt hemska hår till helgen! JIPPI!
Nåja nu ska jag gå och fixa mig och försöka äta en bit smörgåstårta till frukost (om den nu är god?) hihi


Puss & Kram!!!



// Tess tess




Nu är det bara 33 dagar kvar tills jag fyller 18år!

Ny fikad och go!

Tjobre!

Nu sitter jag hemma efter att ha varit och firat min mosters 40års dag för första gången för om 3 veckor blir det fest till hennes ålders ära, hihi. Kom dit och fikade och efter att man blivit lite paff av allt fika bröd hon dukade fram så frågar hon också om vi vill ha tårta (GAAH) Nåja vi tackade och tog emot denna gräddiga goding och efter det kommer även min mosters kompis som gjort en glass cheese cake som man absolut inte kunde avböja ifrån, hihi Herregud man låter som en riktig tjockis och det är väl det jag också man känner sig som då man kommer hem men gott var det iaf ^^ Sen har jag också börjat fundera på vad jag ska göra med håret till sommaren. Så därför är den stora frågan : Ska jag vara blond eller brunett? vad är sommar frisyer i år hur som helst? Nåja jag får väl stoppa i nått blonderings medel och sen är jag väl nöjd med tanke på att håret är GANSKA blont nu men mer måste det iaf bli! Så det så! Blev så himmla avis på Kissie då jag såg hennes blonda hår och efter att man kollat lite bilder på sin egen blonda tid så blev det så gott som bestämmt för en ljusare vår! Frågan är väl bara när man ska ta sig tid och pengar till att fixa det? Hmmm!

Men men nu ska jag skriva lite lista, kolla mail och sedan se ett avsnitt av Supernatural!

Küss & Kram!!!




// Tess tess


    
Brunett VS Blondin
Vad tycker ni?

Nu är den min :)

Igår fick jag nycklarna till lägenheten så nu börjar flyttandet på allvar!
Gud vad kul det kommer bli alltså, kan knappt vänta på att få inreda mitt lilla boende och sedan få krypa ner på ett ställe som kallas mitt. Men först måste man flytta in alla saker och före det så måste man handla in allt också, ojoj det kommer bli en massa sprin i affärer men det är ju inte nått som man tackar nej till ;)
Idag blir det att flytta in sängen iaf och sen får man väl se vad som mer kan komma in dit men det är nog mest troligt så att jag är hos mamma i ca en vecka till, bläää! Men men om man väntar på nått gott och resten vet ju alla om ^^
Igår blev det även en sväng om på affären så jag köpte två royal gala äpplen och friggs nya (tror jag) gröna ekologiska te med smak av kardemumma och kanel. Super gott måste jag verkligen erkänna.
Gjorde även en väldigt improviserad geggamåle och ett stekt ris på billigt vis, allt blev super smarrigt efter att man dränkt allt i vitlök, hihi Det är tamme fan farligt att gilla vitlök!

Puss & Kram!!!


// Tess tess



Måndag

Efter en ganska varierad helg så har nu Pekka åkt hem och jag ska snart fara förbi på ett möte angående hemmet som jag får nycklarna till imorgon :D Jippi!
På Fredagen var vi hemma och tog det rätt lugnt ända tills singstar spelet kom fram hihi
Och på Lördagen så var vi och firade hans brors födelsedag, så helgen blev super mysig då det och visade sig bli kanon väder på Söndagen så vi for til stan, hämtade Pekkas borttappade börs av hans bror och sedan for vi och käka pizza och mega tallriken med en sallads buffe på :P hehe
Snart kommer bilder från helgen oxå ^^
Men nu ska jag försöka hinna med allt som måste hinnas med innan mötet!
Puss & Kram!



 

// Tess tess

Lugna gatan

Idag har jag nog bara tagit det lugnt och planerat lite över vad som behövs handlas till lägenheten och lite annat som känns viktigt för tillfället, Pekka gjorde jätte bra ifrån sig på ett prov idag så det gjorde säkert inte bara mig väldigt glad. Imorgon ska Pekka komma hit och då blir det väl en ganska lugn stund på stan och sedan på lördagen blir det att fira hans brors födelsedag, så jag får nog en ganska fin helg iaf ^^
Idag fick jag mitt bord ner i mammas källare och det är jätte fint, ska försöka få lite bilder på det men det kommer nog mest troligt inte förän det är på plats i lägenheten. Men nu kommer det iaf lite bilder från lovet :)

                                              
1: Jag och mitt gud barn               2: Mitt sugmärke på Pekka                3: Davids Kak-Tårta


Puss & Kram!




// Tess tess

Plugga Plugga!

Morrn!



Idag sitter jag hemma sista dagen för att vara säker på att jag är helt frisk och jag är så glad att jag får ta mig till skolan imorgon och kanske få rensa hjärnan från lite annat än flytten, oj oj det är ganska mkt man ska tänka på med allt handlande och annat som kan behövas göras till då allting smäller som i nått anorlunda vasa-lopp :P
Nåja nu ska jag plugga en massa Svenska och ta reda på så mkt som möjligt om några böcker jag har hållt på och läsa, sen blir det att kolla runt på sängar och efter det ska jag försöka hinna duscha innan det blir att höra av sig till hyresvärden och lite annat. Hoppas bara allting flyter på lika bra som det gjort annars *cross fingers* för annars kommer jag väl bli så nervös jag går och försöker gömma mig under sängen eller något, hihi, nee inte så drastiskt kanske... Men nästan hahaha!
Nåja nu ska jag iaf göra min Svenska med en kopp blåbärs te och min godis påse :)

See Yah Soon XOXO!!!


 

// Tess tess



Ps: Min dator har börjat bråka med mig så jag kan inte lägga upp bilderna jag vill lägga upp :S nåja hoppas det börjar funka snart iaf. Ds.










Äntligen hemma!

Hejsan!


Igår kom jag hem med hunger och magsjuka till mammas lilla lägenhet och efter en snabb fika så blev det att springa till mötet angående min egna lilla lya som jag väldigt snart ska börja flytta in i ( månadskiftet april- maj) så jag är jätte glad, spänd och nyfiken på hur allt kommer att gå då :)
Påsk lovet firade jag mesta dels hemma hos Pekkas pappa men försökte även hinna med att träffa så mkt vänner och släktingar som möjligt under tiden jag var där uppe.
Tex så var jag med mina älskade vänner
Jenny (som fyllde 18 år igår GRATTIS!) och Linda, Jag träffade mitt underbara gudbarn Jasmin och hennes mamma och storebror, vi firade Kakans fördelsedag (ännu ett stort GRATTIS!), stoppade ljus på farmors grav, umgicks med Matilda och hennes fina familj och umgicks med min pappa och farfar + en väldigt massa andra roliga saker man hann med.
Mötet angående lägenheten jag hade igår gick super bra så det känns som om allt är på väg att läggas på plats men efter någon timma då jag varit hemma så märker jag på ett otrevligt vis att jag har världens mag sjuka (inte mysigt) så det blev coca cola och blåbärs soppa som jag fick leva på under kvällen :( typiskt!

Fick även världens bästa kommentar då jag loggade in på bloggen och fick veta att Hileas tävling om ett par super snygga Madonna solglasögon vinnare var utsedd och var ingen mindre än mig själv så det var en väldigt glad överaskning då mina egna brillor hade gått sönder förra veckan! Så det var verkligen JÄTTE KUL! Tack för en super bra tävling verkligen!

Nåja nu ska jag gå och dricka lite blåbärs soppa och hoppas på att jag frisknar til så fort som möjligt och efter det blir det väl att göra lite Svenska uppgifter, see Yah!

Puss & Kram!



// Tess tess








Trööött!

GAAAH!!!
Jag har äntligen fått påsk-lov, det går en jätte bra film på TV och jag är JÄTTE trött... Suck!
Nåja imorgon kommer det att vara High life här hela dagen så på sätt och vi kan man faktiskt säga att det är bra att jag är trött... Men ändå inte, usch för mitt trötta lilla huvud och dess otroliga gäspningar!
Imorgon kommer moster och på Fredag åker jag upp till Kalla-Kalix, hoppas det blir kul :)
Sen ska man träffa folk och gudbarnet i Haparnada + att man ska sitta och pussa på Pekka.
Men men nu ska jag gå och sova men först! blir det en te kopp, en bok och en stor T-shirt att drukna i!

Puss!



// Tess tess

Ingen skola - Onsdag

Idag är jag hemma med ont i huvudet och lite närings brist pga att jag är så duktig på att äta hela tiden... Suck!
Har iaf bestämt att göra lite Svenska uppgifter och tvätta kläder inför resan till kalla kalix och dess grann kommun.
Annars har jag inte hunnit med så mkt  mer än att prata i telefon med Pekka så det blir väl att försöka äta nått snart och efter det börja plugga j*vel för annars så blir det väldigt mkt mer som jag kommer ligga efter med.
Igår satt jag och Sanne på golvet. Vi slipade på en konstig grejj till en motorcykel och då kom Sebbe, hans klass kompis och även en lärare och höll oss sällskap, hihi skojjigt vad lite golv sittande kan arta sig till.
Idag fyller Blaze år så grattis till dig lille klass kompis!
Annars så vet jag väl inte så mkt mer jag kan skriva om förutom att min kära hund säkerligen är skitso!
Ena sekunden är hon galen och springer runt i en ring och andra så ligger hon och sover, men lite stolt är jag då mitt "håll käft" komando funkade på henne! :D hihi det är snyggt om nått ;)
Imorgon kommer min moster och hennes kille och sover över innan dom fortsätter upp... Hoppas jag bara får med mig min packning då jag ska försöka lifta upp med dom ;)
Men nu ska jag äta nått och sedan plocka tvätt ^^

Puss & Kram!




// Tess tess

Onödigt...

Ibland hoppas man bara på att folk kunde hålla käft då dom börjar snacka för mkt...
Nåja nu ska jag sova och om några timmar ska man upp för en stor potion skol gång.
Just nu är favvo låten: Jack Johnson - Good people.
En hel härlig låt som man egentligen inte behöver lyssna på men gör man det så är den väldigt bra ^^
God Natt Puss Till Alla! <3



// Tess tess




Jag kan vara rätt go... Ibland!

Vilken dag.

Tjoba!

Idag har man varit på skolan och gått runt och hållt mina lärare/andra viktiga personer om vad som händer nu när det ska flyttas snart och så, annars så väntade jag på Sanne och då gick vi och åt lunch. Det var pyttipanna så vi blev rätt besvikna och ännu värre blev det då jag var tvungen att spotta ut en brosk bit!
Hujja ska det verkligen vara så att elever ska få äta det värsta av det värsta eller är det bara så att jag ska ha sån otrolig otur? Efter lunch hade vi lite praktiskt så då blev det att "matta ner" nån motorcykel del och det gick ju bra då jag hade Sebbe att borsta bort slip dammet på då slip-pappret blev för smutsigt. Efter skola satte man sig på bussarna och åkte hem med lite huvud vär pga solen som kommit fram och just därför har man ju glömt brillorna hemma.
När man var hemma så fastnade man framför TVn (som jag typ aldrig gör) och kollade en rätt trevlig reality serie " Rock of Love" Hetter den och handlar om musikern Bret Michael och hans sökande efter äkta kärlek :D
Så man kan kalla det en rockig version av Bachelor och den var riktigt festlig att titta på ^^
Än så länge idag har man inte hunnit göra så mkt men det blir väl att sätta sig med böckerna och plugga lite och få i sig lite middag som gäller för resten av dagen innan jag tar fram min älskade bok och somnar med den som vanligt, Känns lite jobbigt att läsa så mkt av den hela tiden för nu är det ju inte mkt kvar av den och jag vill verklig inte att den ska ta slut :'( Buhuu!
Nåja nu ska jag springa iväg och göra middag till mig innan hela dagen hinner ta slut!

Puss & Kram!


// Tess tess


Måndag Morgon!

Tja!

Det är en halv timma kvar tills min buss går och jag har väl så gott som hunnit plocka på mig allt som jag behöver ha med mig till skolan idag. Igår var jag super trött så jag läste baar att tag och sen gick jag och sova med Carolina som hade bråkat med mamma så jag fintade henne till söms genom att säga att vi skulle låtsas sova men till slut på nått konstigt sätt så sov hon på riktigt ;) hihi.
Nu blir det väl att springa runt och hitta någon klämma till håret och försöka få i sig nått fort innan det blir dags för buss åkande i totalt ca en timma, pust! Det är nog det tråkigaste man kan vara med om och efter skolan är det en minst lika lång buss tur hem igen, blää ska det aldrig ta slut?!
Nåja nu blir det iaf skola så puss & Kram ha en trevlig Måndag, See Yah!



// Tess tess

Bull Unge!

Jåå och den lilla saken har jag bestämt namn på även om Pekka blir galen då jag kommer med mina brådmogna påhitt, hihi. Idag har jag bakat moccarutor/snoddas/kärleks mums eller vad alla andra namn nu är på dom. Har även tvättat kläder och haft besök av lilla söt Sanna som har sprungit runt och pillat sönder så gott som alla saker som går på hjul i Carolinas alla leksaks lådor, Carolina var lagomt arg då hon höll upp molekylerna framför näsan på mig då dom just hade tagit sig ut genom dörren. Berättade även för pappa idag att jag ska flytta, som jag inte har hunnit med tidigare. Tyvärr blev jag besviken på pappas påpekande om hela flytt saken och babbalandet om att jag ska stanna hemma tills jag pluggat klart så det blev ett kort samtal som mamma till slut fick skratta lite åt ^^
Nu ikväll så ska jag bara fortsätta att läsa på boken jag håller på med och lata mig tills jag får gå och sova, Jag har varit hel trött nästan hela dagen och har nästan bett om att få gå och sova för redan ca 2 timmar sedan så jag kommer vara väldigt nöjd då jag får lägga mig där under täcket och stänga dom stora gröna.
Men nu tänkte jag gå och ta en mocca ruta och en te kopp och mysa med Java lite innan boken tar över helt.

Puss & Kram!



// Tess tess

Söndag, en dag som alla andra.

God morgon!

Nu ska jag gå och kolla en film med systrarna och sedan är det dags för städning, packning, tvättning och eventuellt lite bakning. Oj oj om våran familj levde förr i tiden så skulle vi inte ha våra huvuden kvar pga den hårda Söndags regeln om att detta skulle vara en vilo dag. Nåja nu så ska jag skynda iväg och dricka mitt peach & Mango tea och sedan grabba tag i dagens alla sysslor!
See yah!

Puss & Kram!



// Tess tess



God morgon världen!

Bärnstenskikar kväll.

God kväll.

Idag har det inte hänt mkt, inte mkt alls faktiskt och det måste jag säga på någon höger att det varit otroligt skönt. Har bara legat med min bok hela dagen och då jag inte gjort det så har jag pratat med mamma eller i telefon. Planerade lite om vad jag skulle behöva till det nya hemmet när det är dags att röra på sig och som man säkert kunde förstå så var det en hel del då jag inte hunnit skaffa så mkt under den rätt så korta period jag har bott här i V-botten och med tanke på att jag inte hade med mig mer än en så gott som minimal garderob så försäkrar det saken bara ännu mer att det var ett mysterium var alla saker skulle komma ifrån. Nåväl när jag kommit fram till allt som är bra att ha så ska man också börja räkna med saker man VILL ha med... Då suckade jag och lade ner planerandet till någon annan dag för idag vill jag bara vara trött och inte bry mig mer än vad Lyra, Will och alla andra i boken bärnstenskikaren håller på med. Så nu ska jag väl gå tillbaka till boken och efter det så ska jag få sova, sova som jag har velat göra sedan klockan 14,00 idag, nåja hoppas ni har en bra Lördag kväll.
Lite nyfiken på vad alla andra hittar på ikväll så komentera gärna =)

Puss på er!



 

// Tess tess

Snart blir det kartong maraton så packningen startar nog redan lite smått imorgon.


Lördag Morgon

Hejsan, Vaknade för ca 2 och en halv timma sen och kunde inte somna om så jag fick vakna upp med tokiga Java i sängen och börja dagen med att läsa en bok. Igår var vi som sagt och kolla på en lägenhet, kanske inte den största men jag bestämde mig för att det blir den så nu planeras det inflyttning om ca en månad framåt. Jippi! äntligen dags och det kommer bli såå bra även om det är ett pytte kök ^^ väldigt sött iofs men hur ska jag ha plats att baka alla bullar och allt annat? Nåja det löser sig nog :) Var helt borta igår så gick och lade mig ganska tidigt, tråkigt nog vaknade jag ju alldeles för tidigt så jag kommer väl gå och sova jätte tidigt idag också om jag inte bestämmer mig för att fara ut och göra nått. Inatt kom mamma hem med lilla syster Victoria så det förväntas väl bus här i hemmet på något tag så man måste väl skynda i sig med någon slags frukost före buset bryter ut, annars så blir det väl en ganska vanlig dag och jag ska försöka läsa lite på körkortet som inte har blivit av på ett tag.
Tills vidare: Puss & Kram!



// Tess tess





[v] Ett litet jul minne [v]

God natt, sov så gott, puss...

Idag är jag super nöjd då jag nu har hittat rätt och att jag nu äntligen kan säga att jag ska flytta hemifrån!
Såå skönt måste jag säga men lite jobbigt blir det väl på nått tag då man ska ta sig in där och sedan bo med så gott som ingenting. Hmmm nee jag ska nog klara mig.
Hur som helst är jag så inställd på att det här ska gå bra så det kan väl inte gå sämre än måttligt då?
Nåja nu ska jag äntligen få gå och sova och det ska bli ännu mer utsökt och välsmakande, hoppas bara att jag får sova lite längre än till 5 tiden på morgonen som jag gjort hela vecka och sedan gått och lagt mig jätte tidigt. Bläää!
Nåja nu sussa söt, hoppas jag bara får nån plats i sängen nu då min lilla hund Java( granda nois tik) har gått och lagt sig, hihi hon har faktiskt varit skit söt idag då hon ville gnaga på David's cigarr! hehe
Dagens låt måste jag säga att det är : Shop boyz - They like me. Inte för mkt men den håller ändå en liten själ uppe någon timma extra :)

Puss & Kram!



// Tess tess




Hur många bi'n finns med i bilden?

Fredagen den 3 April

Godag!
Idag har jag hunnit med mkt innan klockan var halv nio och jag känner mig ganska flitig ^^
Hann vara ute med Java och ge henne frukost och sedan var det Carro som skulle upp samtidigt som David kollar på nån skräck film så just då Carro kollar på TV'n så kommer det upp en mer eller mindre skinflådd brud utan läppar så det tog ett tag att faktiskt förklara att det bara var smink. ojoj!
Sen var det ju då frukost som hon inte "orkade" men det hann ätas lite grann innan det var dags att dra på sig allt och kasta sig till skolan för att sedan få streta med sig Java som var världens hoppigaste så det blev en del stopp på vägen.
Men nu då barn är på förskolan och hundar ligger och sover så är det väldigt lugnt och skönt här hemma...
Kanske lite för lugnt och skönt men snart kommer mama hem så då kan man springa iväg på sina egna ärenden.
Får se om det blir att träffa Sanne på stan men annars får man väl komma på nått annat kul att hitta på :)
Igår blev det grönt från ena hållet så nu ska jag få höra idag om det är grönt åt det hållet och då är allt klart för att jag ska bli väldigt lycklig ^^ har lovat min mor att vara lite tyst till allt är klart men vissa saker kan man inte låta bli att hålla uppdaterat. Men nu ska jag gå och ta en kopp grönt te och vänta på att modern min kommer hem :)
Idag är det även Disney Namnsdag! Både Ferdinand och Nanna har namnsdag idag, Grattis till alla som heter det och ett stort grattis till våran jul- tjur och Wendys barnvakt i Peter Pan!
BTW: vädret har äntligen börjat bli lite bättre så jag har känt sig mkt piggare och gladare på dom/ den sanste dagen/dagarna, hoppas ni också har fått göra det ^^

Puss & Kram!



// Tess tess

Ps: Finns det någon bättre morgon klocka än Morgonpasset i P3? Tycker inte jag iaf, STORT tack till Martina, Kodjo och Hanna som håller mig vaken om mornarna. DS.




Nu ska väl ädå våren vara påväg?!

Morrn!

Efter att jag varit och kollat runt lite på min framtid igår så är jag rätt nöjd just nu med hur det ser ut :)
Kan inte säga nått än genom att inget riktigt är säkert men jag är iaf jätte glad!
Just nu sitter jag och samlar ihop mig inför skola efter att jag väckt, klätt på och gett Carolina frukost.
Så strax blir det kläder och piffa upp mig själv som gäller :)

Kollade en tävling om att vinna ett par Madonna solglasögon som är såå snygga och är verkligen valet man väljer först då man bestämmer sig för sommaren acessoar.
Klicka här för att vara med och tävla om dessa snyggingar.

Puss & Kram!


// Tess tess

Good Morning Sunshine!

Det är sången jag sjunger till Carolina varige dag hon ska vakna men idag var det jag som skulle upp och på ett litet tag ska jag ta bussen till skolan och hämta lite arbeten som jag ska jobba på nu i veckan.
Har inte haft så mkt inspiration eller tid att skriva den senaste tiden men nu efter att lite saker börjat hända så kommer skrivandet tillbaka utav bara farten som jag saknat den senaste veckan som varit så gott som kaotisk.
Var på möte igår på skolan och kom fram till rätt bra saker som kanske hjälper mig lite extra i arbetet med att joba upp vissa ämnen jag halkat efter i med råge.
Men idag är det en ny dag och till denna är det nya friska tag som gäller och ska försöka vara så allert som ja bara kan med detta omöjlighetens jobb, hihi.
Men nu ska jag dra på mig kläder och sedan springa ner till bussen.

Puss & Kram!


// Tess tess









RSS 2.0