Lite om allt.

Tjo!

Har varit väldigt mycke borta dom senaste dagarna och har bara kommit hem för att byta kläder (så gott som). Kameran har lämnats hemma under tiden så jag har inga roliga bilder jag kunnat lägga upp.
Kom hem för ca en och en halv timma sedan och sedan dess ss har jag käkat lite sallad, varit trött, druckit lite juice och ska strax tillbaka till mama och babbla lite.
Snart blir det mycket att stå i, ska snart resa till min moster och vara där i några dagar och hitta på alltmöjligt kul, min pappa kommer antingen före eller efter min resa och idag är det bara 20dagar kvar tills skolan börjar... Om skolan är någon rolig grejj får man väl välja själv men det blir ju mycket mer att göra, just nu så slöar man ju hela dagarna och man känner sig som nån j*vla potatis säck då man oftast säger "Jag orkar inte" (om det inte handlar om att festa..). BTW så är jag sååå himla less på folk som sitter och hänger över mig! Jag vill bara vara ifred!!!!
Nu ska jag iaf gå och prata lite med mamma och sen får man se vad jag gör ikväll, det blir nog att ta det lugnt, för en gångs skull.



// Tess tess

Shit palla asså!... Jo

Igår så for jag och Amanda till bushen... Det var väl ganska trevligt men med all rök från elden, blåst från vattnet och att vara tvungen att pissa i skogen slog om det där positiva rätt fort så även om det var kul med allt folk så ville jag bara hem... Eller snarare bort från stranden. Jag är absolut inte en natur människa men ibland kan jag få mina ryck och fara och plocka bär eller bara vara ute och gå (något som inte händer ofta). Men annars... BIG NO!
När vi var påväg hem så skulle jag ha följt med till Kim med Amanda men jag orkade inte, det hade varit för mycket svammel undr kvällen för att jag ens skulle orka sitta där och bara snacka skit och kolla på film, Jag är verkligen en lat människa.

Nu sitter jag iaf här och äter lite ristjosan med allt möjligt in geggat i alla möjliga såser (det lät lite fel) och känner mig allmänt rast lös har funderat på att fara och träna... Som vanligt eller att kolla på film och nu tänker jag banne mig ta tjuren vid hornen och gå till det där gymmet!!!

Puss på er & See you later!
// Tess tess ♥




Solen är tillbaka!

Asia Food för dom små munnarna :)

Igår blev det Asiatisk mat, jag och mamma gjorde en kyckling gryta som vi åt med antingen ris eller äggnudlar och den blev grymt god (trodde inte den skulle bli så bra första gången jag tillagade den) efter att den fått stå med en hel del Sambal och vitlök. Flickorna levde på chickennuggets och min kalla special dip som dom ÄLSKAR! Jag blir alltid lika glad av att laga mat åt dom för dom säger alltid att dom INTE tycker om det men sen då dom får smaka så var det nått av det godaste som finns, eftersom mamma och mina små systrars pappa var lite tråkig och sällan tog med dom på ordentliga restauranger så är dom verkligen från generation Pizza och hamburgare och jag blir så ledsen då dom tycker att en utbakad degbit med skinka och ost är kulinariskt så jag gömmer alltid i lite små saker i maten som får dom att lära sig, jag har fått dom att tycka väldigt bra om vitlök, chili och curry, kryddorna kanske inte är något speciellt men jag blev SUPER GLAD igår då jag gav lite utav min och mammas middag till strösta av flickorna (hon fick smaka på ris med sås) och hon helt och hållet sken upp där på stolen mitt i middagen och det var som att hon bad om mer.. Ända tills Sambalen slog på lite grann i munnen och jag trodde INTE att min lilla syster skulle vara så förtjust i kokosmjölk!
Nej nu ska jag nog sluta prata om min matlagning och gå och vara med hunden och små systrarna medans mamma är och storhandlar åt oss ^^

XOXO
// Tess tess ♥




Jag blir alltid lika glad då barnen äter av dessa varor.

Blogg Bråk?

Hihi jag har kommit fram till en ganska lustig sak, då man kollar runt sig själv (här i blogg härvan) så märker man den lustiga lilla grejjen om man tänker längre än vad näsan räcker och det är att - Alla har alltid någon att snacka skit om!!! Visst det är inte (alltid) personliga kommentarer bloggare lägger upp om varandra och andra. Dom skriver att andra bloggar härmar den ena eller den andra eller att det är någon som provocerar någon annan... *suck* ska det vara ett j*vla krig i denna rosa shopping värld då folk lever på alkohol och cafe luncher och allt som dom ser kommer kameran ihåg och kan sedan skicka vidare på den lilla listan som folk sedan sitter och scrollar ner på, Jag vill inte säga att det är patetiskt för det ända jag kan säga (stolt svensk är jag) att det är så det är på en .SE sida! Svenskar är dom fegaste, tråkigaste och mest passiva folk mängd som jag så gott som känner till, hela Norden i allmänhet går det nog att klaga på men jag måste klaga på detta in or out ur EU-land som jag lever i, Jag menar verkligen inte något illa men på senaste tiden har jag sett, läst och hört alldeles för mycket skit, som folk lägger på varandra och efter att dom gjort det så är dom så J*VLA passiva om det för det är ju så svårt att bli konfronterad sendan... Nej nu ska jag gå (som den lilla svenne bananen jag är) och äta rabarber paj som mamma har bakat, jag ska pussa och krama på mina små systrar (varav den ena åker hem till sin pappa om inte allt för länge) och efter det ska jag se med Amanda vad som händer under kvällen och om inte annat så ska jag ta mitt lilla pensionär beteende och gå och lägga mig i vettig tid ^^

Hoppas ni har en trevlig kväll!

XOXO
// Tess tess




Oj oj oj


Äckligt!!!!

Var nyss med Amanda och köpte sallad, åt nästan hela salladen och vad f*n hittar jag inte i en av tomaterna om inte en äcklig j*vla liten LARV!!!!!
Just nu är jag så äcklad så det är inte sant men om en vecka ska den ansvarige från företaget ringa upp mig så jag ska få bli kompencerad för denna mindre trevliga insident.... BLÄ BLÄ BLÄ!!!
Nej nu ska jag gå och umgås med Amanda och tänka på lite mer trevliga saker.

// Tess tess ♥

Luggen juh!

Jag har ju glömt att säga!
I Lördags just innan vi åkte till vis festivalen så klippte jag lugg!
Just för tillfället ser den nyklippt, och ser hemsk ut men om en vecka eller så kommer den lite söta känslan utav den knall blonda lilla luggen som det verkar så svårt att leva utan ^^
Pratade med Amanda för ett tag sen och det blir väl att fara och träna sen senare (kring mitt på dagen) för jag måste typ städa som ett djur idag om jag ska hinna få det lagom fint då (mest troligt) lilla sprav pojken kommer! Nu har jag inte sett honom på över ett halv år och visst är det trevligt att prata i telefon men det finns inge bättre än att sitta framför varann och prata gamla minnen och bara le åt något för så många år sedan. Idag känner jag mig väldigt glad, lite slitsamt är det väl att stiga upp super tidigt då ingen annan är vaken (måste vara så tyst) och planera saker som man vill ska hända NU!

Vad ska ni göra denna Måndag?


XOXO
// Tess tess



En just nu bild på mig
(utan smink).

Pigg och Positiv!

God morgon.
Efter att ha sovit så gott som HELA Söndagen så är jag äntligen pigg!
Det känns som att jag är uppe lite väl tidigt men det gör ingenting alls för idag blir det nog att fara på något tränings pass och gnälla lite mer på min lilla sparv pojk att han MÅSTE komma ner och hälsa på!
Igår var det reptil hjärnan som var i funktion (endast) mellan öronen på mig förutom att jag läste lite av min bok Makida i ca 30min. Kan inte förstå att jag alltid ska underskatta en dag alldeles för mig själv och min sömn, det är något av det bästa som finns och man blir så himla positiv av det! Jippi!
Nej nu ska jag försöka få i mig någon frukost och sedan ska jag börja röra mig mot sporthallen!

Puss På Er!

// Tess tess ♥



Jag - Andra = Skönt!

Ibland vill man vara ensam. Eller hur?
Jag vill vara ensam ibland men just då så verkar det som om någon/något alltid vill få kontakt med mig, det är nog dags att börja gömma mig snart. Det är inte länge kvar tills hösten kommer och då kryper jag in i mitt lilla skal igen, jag hatar kyla, men vintern är verkligen den tiden då man bara får ta det lugnt och vara ensam, solo, singel, jag minus alla andra. Nej nu ska jag gå och sätta mig med en bok, dricka te och ringa ett samtal.

XO // Tess tess


Vis festivalen.

Nu har jag fått sova lite och maten är alldeles strax färdig så jag passar på att skriva både då jag har och ger mig tid att skriva en bit. Igår så var vi på Vis festivalen, ganska blött, ganska kallt, ganska tokigt men väldigt roligt måste jag säga, pga det dåliga vädret (moln) så ville jag inte ha med mig kameran i fall att den hade gått sönder för då hade jag blivit ap-galen! Så det blir inge sådant roligt om jag inte lägger upp nån taskig bild från telefonen... Bläää!
Egentligen så ska jag vara i duschen just nu innan käket är färdigt men det får vänta 5min till för jag är alldeles för lat just nu och jag måste gå och hämta mig en handuk... Det är VÄÄLDIGT jobbigt just idag då man kom hem klockan 11,00 ungefär, jag var verkligen helt slut då jag kom hem för att fika och lägga mig med tanke på att jag sov väldigt dåligt redan igår natt så kändes det inte som det mest givande läge då man klockan 09,10 sitter på en passbåt mellan en bra bit från hemifrån och den tokiga ön som man nyss lämnat, nåja slutet gott, allting gott men som man har förstått så var det inte så för så många... Alls.

Puss på er!!!


// Tess tess

Äntligen hemma.

Efter nonstop festande ända tills för ca 2 timmar sedan så är jag äntligen hemma och ska nu gå och sova, orkar inte skriva så mkt nu om kvällen/natten/morgonen men det blir väl då jag vaknar, tyvärr så hade jag inte med mig kameran heller för jag trodde att det skulle bli dåligt väder (som det då inte blev), Så jag har inge roligt att visa heller... *snyft*. Nåja nu sova jag är helt slut alltså!



XOXO
// Tess tess ♥

Kan inte sova!

Usha! vilken natt det har varit, telefonen har ringt stup i kvarten sedan jag gick och lägga tjejerna och det var bra hemskt att höra telefonen ringa om och om igen. Tillslut klockan 02,29 så ringer mamma och säger att allt är bra och vad händer då? Då jag verkligen har fått svar på att jag kan slappna av så vaknar jag och kan verkligen inte sova... *SUCK* Nåja nu verkar det iaf som om sömnyåget vill komma tillbaka igen så jag ska föröka lägga mig med min Makida bok som jag försökte börja läsa på förut men hittade aldrig tid och lust.
Hoppas ni andra har får sova ordentligt inatt :)


XOXO
// Tess tess ♥


Så här härlig ser jag ut då jag inte fått sova....

Disney kväll

Nu har vi kollat på Askungen och det magiska trollspötDisney Channel som var kvällens lång film popcorn, cola och godiset fick ofc hänga med och kolla på vår lilla favorit prinsess-städerska då hon än en gång vinner sin prins.
Har ni hört om den nya Disney filmen som dom ska spela in dom Svenska rösterna till nu? Disney Channel har nu en tävling för barn om att få spela in rösten till lilla Charlotte i Diseny's nya Prinsessan och grodan, Klicka här om ni är nyfiken på vad detta kan vara för en tävling!
Det har varit lite utav en jobbig ich stressig eftermiddag och kväll i huset då det verkar som om mina kära systrar har fått Socker damp eller något liknande så dom är överallt, ropar högst och bråkar mest för tillfället, tänk om det fans kontroller till barn, då man blev less på dom så kunde man bara trycka på PAUS (det skulle vara den strösta knappen). När det bara är en av dom som man är med någon längre stund så är det nästan aldrig några problem men så fort dom är med varann så är dom antingen emot varann om någonting eller så är båda emot mig... *suck*.
Nåja nu ska jag försöka lugna ner dom lite med att kanske dra på en film eller så, det borde ju ändå vara sov dags snart även för dom där vilddjuren. Nej egentligen är dom inte så hemska, dom har bara fått en 1 meters tub med godis hamburgare som dom har ätit på klockan 10 idag så socker damp är nog den mest logiska diagnosen man kan ge dom denna dag.
Hoppas ni har en trevlig kväll iallafall och jag är jätte super glad för alla kommentarer!




XOXO
// Tess tess ♥


Från filmen: Prinsessan och grodan.
Älskar att dom bytt ut den vanliga blont och lockigt hår prinsessan!



DIO innan gym

Allting idag verkar dras ut på och jag sitter som hyper och väntar på att mamma ska komma hem så jag får fara och träna. Det blir baka chokladbollar då jag kommer hem men nu ska jag rocka lite DIO med minstingen Carolina!
Vad ska ni hitta på idag?



XOXO
//Tess tess ♥




Vinegrette er rett!

Igår så var jag med Amanda under natten, vi har båda två lyckats vända på dygnet till sådana absurda tider så det är inte sant! Det blev lite små babbel och tog lite amatör foton innan även vi började bli trötta (vilken tur att Amanda bor så nära). Idag ska jag vara hemma med små syskonen, vi ska bara ha en mysig hemma kväll och äta chokladbollar och kolla TV/film. Anledningen till detta är att mamma ska fara på grillfest och det måste ju mammor få göra ibland, det blir ju inte så ofta man kan fara ut då det är ungar i huset och speciellt då den minsta är mörkrädd och askyr att sova över hos kompisar...
Tänk om det kunde finnas någon barnvaktsakut man kunde ringa då det behövdes!
Men nu under morgonen / dagen funderar jag på att fara och träna, har börjat sitta hemma och lata mig allt för mycket och känner att hemma gympa och springa inte är den träning som jag vill ha (och behöver). Nåja jag ska fara och kolla på den lokala sporthallens öppet och tränings tider nu och sen blir det väl att traska dit.


Mitt kvällsfika bestod av sallad.



Amanda och jag AKA mulvaden



Vinegrett er RETT!
Japp jag är galen i att ha smak på min sallad och det är ju inte alltid bra pga alla feta och ohälsosamma sallads derssingar som finns ute på marknaden istället så gör jag något som både ar extremt mycket billigare och ganske mycket fett snålare.

Vinegrette er rett:
2 msk Vatten
3 msk Olja (vilken du vill)
3 msk Vittvins vinäger
Svart peppar
Oregano (pizza krydda går lika bra)
Salt

Hoffta ihop detta i en liten skål eller kopp med en gaffel och häll sedan direkt över salladen!
Samskens!
Btw: Jag är medveten om stavfelen ;)




XOXO
// Tess tess ♥

Middag

Middagen bestod av varmkorv med bröd och hemma gjord Oboy.
Det blev ganska enkelt och förutom klet på kroven (oj) så hade vi potatissallad att smaska på också. Den var en väldig hit hos lilla syster Victoria som jag var min bordsdam idag.
Mamma och Carro är ännu hos Bonus-Mormor och hjälper till men det lät som om dom skulle komma hem snart och lillebror är ute med nå kompisar och det passar sig ypperligt ^^
Idag blir det kanske att hyra film och göra sallad med en god vinegrett till kvällsfika om jag orkar (det är jag ganska säker på) och sedan vill jag bara gå och sova, jag gick och lade mig 4 på morgonen och nog vaknade jag ändå vid 6,30 tiden så jag var ju inte lycklig då jag vaknade för jag visste att det skulle bli att jag skulle sova på dagen och vad gjorde jag? Jo jag snarka iväg hela för och eftermiddagen... *suck* När ska jag lära mig?
Nåja nu ska jag gå och kolla på Disney Channel med min lilla syster och sen får vi se vad kvällen ger.


XOXO
// Tess tess ♥

Grattis Daniel Radcliffe!

Idag är dagen då vår käre Harry Potter / Daniel Radcliffe fyller 20år!
Nu har han verkligen satt sina spår i allas hjärtan på sitt eget sätt som J.K. Rowlings lilla glasögon orm som alltid lyckas komma i trubbel men på något magiskt vis alltid ta sig ur det.
Om ni inte redan har sett den nya Harry Potter och halvblods pinsen så är det ju verkligen ett ypperligt tillfälle och ett gulligt sätt att grattia lilla Danne på ;)



Här är lite färska bilder på vår Engelske Hunk.

Dessa är även bilderna som det blev väldigt mycke snack om efter som han poserade naken på en del av dom, nåja inge fel blev det ju på bilderna och vi behöver ju inte se så mycket intima delar och det får vi väl kanske tacka fotografen för.



 XOXO
// Tess tess

Gott och Blandat

God Morgon.
Ja hoppas iallafall att det blir en sådan och att allt piss väder ska försvinna för nu är jag verkligen trött på att det ska vara molningt, kallt eller regnigt... Det är inte så sommaren ska vara.
Igår for jag till Kim och Amanda och kollade på YRROL, jag kan inte fatta att jag alltid skrattar åt den filmen, jag har ju sett den hur många gånger som helst.
Idag hade jag bara tänkt ta det lugnt, mamma ska fara över bron och hjälpa Bonus-Mormor att flytta och då ska hon även ha med sig små systrarna så det blir bara jag och vovven hemma idag!... Ja + Min bror då men han sitter mest vid sin dator så det är är mer "Hemma hos honom". Hihihi!
Jag lyckades göra något nytt med min header igår/inatt, inte så fint och det ser ju väldigt slarvigt ut men jag är glad att jag inte har samma gamla tråk design nå mer!

Puss På Er!



// Tess tess ♥

Shtickor ;)

Imorse steg jag upp i ganska vettig tid även om det var väldigt tidigt för att vara sommar lov (08,40) vi packade ihop oss lite och sedan for jag till stan för att handla lite. Det blev två små klänningar från Kappahl till systrarna, Från gina köpte jag en riktigt söt liten klänning + en turkos bas T-shirt. Före det var jag in på Åhlens och köpte lite onödigheter men ändå nödvändigt.
När jag kom hem var flickorna som saliga men ca 5min efter det så fick jag pilla ut stickor från en av tjejernas fingrar då dom varit i en kanske inte allt för barnvänlig lekpark och sedan efter ett tappert försök med att vara vaken så somnade jag tills för en timma sedan... Oj oj nu kommer jag vara vaken hela natten.. IGEN!!!
När ska jag någonsin lära mig?
+ Att jag lyckades sova mig igenom ett samtal som jag väntat på sen i morse... *suck*


Gina Tricot Klänningen

Men nu ska jag gå och vara med mina småsystrar och hinna fara och handla innan dom stänger!
Puss På Er!!!




// Tess tess ♥

Påväg

Nu är jag äntligen SNART klar med mitt hår som alltid ska ta en evighet att torka och sen ska jag åka till stan för att kolla på film, får se vad det blir att titta på men det kommer man väl på, ska ta med någon film men jag har ingen aning om vad jag ska ta med mig, det får väl bli en överaskning ;)
Imorgon kommer mitt längtade lilla paket så då kan jag äntligen vara lugn för att jag har allting fixat till resan så det blir perfekt!
Nåja nu måste jag fixa det sista och sedan rusa iväg till bussen.
PussPåEr!




// Tess tess ♥

Natten Mån/Tis.

Natten var tillängnad en VÄLDIGT tråkig film och vattenmelon (mums) med Amanda och jag har ganska nyss kommit hem efter att man babblat lite om morgon dagen som kommer gå till att ta några cider med Peter och lite annat folk... Mer vet jag faktiskt inte men det blev lite prat om att fara på båten men det får man väl också se för idag har det varit piss väder så är det samma imorgon så känner jag inte för att sitta ute då nu när jag änligen börjar bli frisk igen.
Snart kommer mitt paket hem som jag beställt och även om det bara är en praktisk och tråkig sak så är den väldigt bra att ha :D Jippi!
Saknar Norrköping som sat*n och jag vill bara att dagarna ska flyga iväg tills jag åker dit för det kommer bli så roligt!
Nåja det är väl det jag har att berätta och på den senaste tiden har jag haft världens tråkigaste blogg pga min grymt dåliga kamera så det kommer vara lite tomt på bilder ett tag till :( DUM DUM!!!
Puss På Er!


// Tess tess

Bara sovit.

Blääää! Jag är så less på att vara trött hela tiden.
Idag har jag bara sovit och då jag inte sovit så har jag ätit eller kollat på TV så jag har verkligen inte gjort något idag... Imorgon ska jag försöka få in mitt köksbord till lägenheten innan jag får krupp på att inte kunna få använda mitt egna och jag ska även ringa pappa idag så han får komma med dom sista grejjerna till mitt lilla hem.
Nu har jag finally någonting att se fram emot under sommaren! Det blir en Norrköpings resa i år igen och jag är så glad att jag får komma bort och bara njuta av den mysiga staden! Och nu är det ju ännu bättre då jag har tillåtelse att dricka så då behöver man inte bara sitta och titta på, hihi.
Men nu ska jag gå och vara trevlig med folket som kom... Och kalla mig för en liten hund :P

Puss!


// Tess tess


Fest igår, Lat idag.

Igår firade vi Kim på hans 20års dag, det var festande, dansande och babblande underkvällen. Exakt som en vanlig hemma fest och det var väl ganska kul efter att man kommit på lite att göra.
Idag så blev det bara en slö dag och jag gick hem vid åtta tiden från Kim för att byta den lilla soffan mot min rellativt större säng, då jag vaknade så var middagen färdig och sen dess har jag nog inte gjort något speciellt.
Sen senare idag funderar jag på att hyra någon film och bara lata mig lite mer.
Nå mer har jag inte att säga förutom att jag är less på min dåliga mobil kamera!
Jag måste skaffa en kamera!!!!

Puss!


// Tess tess ♥

Morgon gympa!

Herre gud! jag kan inte tro det själv men här sitter jag nu efter ett litet träningspass och ska strax fara och springa. Det kanske inte låter så farligt men med tanke på att jag gick och sova klockan 3 i morse så är det verkligen inte jag att stiga upp tidigt och träna, nåja kroppen sa väll stopp till lata dagar, vitt bröd och sovande på dagen så det ska väl börjas med ett lite sundare jag. Igår for jag och Sebbis till Kim och Amanda och kollade på TV, pratade och hade någon tävling om vem som visste djurlätet... Hmm ja sådant kan man hitta på också då man har tråkigt en Fredag kväll + Att vi var dom första som grattade Kim på 20års dagen! Grattis Kim Snart Är du Stor!
Sen på dagen blir det att fara förbi på tårtkalas och sen ännu senare blir det väl andra bullar som man firar med.
Nu ska jag gå och plocka fram hörlurar så jag har någon musik då jag springer iväg och sen blir det duschen så vi kanske ses senare då jag ska försöka torka mitt hemska hår... Förra gången jag var i duschen så var det blött i ca 8timmar! Puss På Er Sötnosar!!!



// Tess tess ♥


En saknad Sanne nu medans hon är på sol semester!
FUSK!
(puss på dig)

Adressändring

Det började jag med igår och med tanke på att jag inte är så hajj på teknik och inte fattar något om "Bank ID" som man kunde använda så fick jag hem idag en blankett så att jag kunde få legitimera mig.
Äntligen är det gjort och jag behöver inte springa till mamma om jag har fått någon post eller så, även om jag sitter ganska mycket hos mamma men snart då jag kanske får dit TV så blir det väl lite enklare att vara hemma utan att känna sig så j*vla uttråkad.
Idag är det ännu lite hostande men förhoppningsvis så försvinner det väl då jag fått sova lite och så.
Idag kommer Amanda hem så jag ska väl försöka få tag i henne då hon kommer hem bara det inte blir för sent, annars så blir det nog bara en TV kväll med mamma och jag måste köpa något gott att äta!

Puss på er!



// Tess tess ♥

Skin skin som den sol du är!

Japp!
Idag har solen äntligen kommit fram och jag har väntat hela veckan på att få se om dom hade rätt på TV4 prognosen sen i Onsdags, det hade dom och jag är super glad! Strax ska jag hoppa i dushen en sväng och sedan blir det insmörjning för att kanske få komma ut i solen innan det slutar skina som mest. Får se vad som händer idag men jag har väll något på lut så det blir nog en trevlig Fredag hur som helst. Idag kommer Amanda hem och det har varit sjukt tråkigt utan fåra små babbel stunder men nu äntligen kommer dom tillbaka från stugan sin så livet är på topp ;) Igår tog jag en sväng med mamma och hunden igen och då mötte jag upp små grabbarna som jag var med ett tag och sen orkade jag inte stå ute och påverka förkylningen nå mer så jag gick hem och åt ris med currysås och kollade Rush Hour med mammi tills det var dags att sova och för en gång skull så vaknade jag inte på en så absurd tid som vanligt! Det är väl solen som gjort mig så positiv.
LInda! om du vill ha bullar så får du komma hit och äta dom! :D
Saknar er!  xoxo


// Tess tess

Torsdag kväll

Mamma har bakat bullar idag så jag har just suttit och ätit några medans jag hostat mellan varige tugga.
Lugna gatan är det idag och förutom mötet så har jag bara varit hemma och vilat.
Imorgon blir det troligtvis mycket roligare ^^
Nu ska jag gå och kolla TV och hosta lite till innan jag hoppar ner i sängen och ska försöka sova så mycket som möjligt, Hoppas ni andra får en trevlig Torsdag kväll!


// Tess tess


Morning!

Nu sitter jag sliten som få och ska strax hoppa i duschen efter en sömnlös natt.
Igår var det bara lugna gatan och det värsta jag gjorde var att ta en promenad med mamma och hunden.
Klockan 10,30 så har jag möte som sagt och jag vill inte lukt "sjuk" då jag kommer dit så det blir väl en snabb uppfräschning innan det och sedan ska jag och mamma ta en promenad över broarna och sätta oss hos Siv och sola förhoppninsvis sola rumpan av oss för jag är så gott som lik blek just nu och det jag vill jag ju inte vara.
Nu kommer det bara till den STORA frågan!

Ska jag flytta till Thailand?
Vad tycker ni gott folk?



 VS



Nu måste jag sticka!
Puss På Er!




// Tess tess

Lite frågor och svar.

1. Fullständigt namn: Anna-Theresia
2. Ålder: 18år

3. Vart bor du: Umeå

4. Bor tillsammans med: Ensam.

5. Husdjur: Inga just nu.

6. Färg på ditt hus: Vitt (lägenhet)

7. När är du född: 1991

8. Klass: FP08B/G

9. Vilket år tar du studenten: 2011

10. Något jobb: Jobbat med det mesta.

11. När ska du sova ikväll: Inatt någon gång snarare.

18. Dagens smink: Läppglans

19. Dagens sötnos: Mig själv då jag snorar...

20. Dagens roligaste: Vet inte.

21. Har du många vänner: Beror på vad man kallar vän.

22. Hur många har du kysst: Det är väl några nu ^^

23. Vem kramade du senast: Amanda.

24. Hur många har du haft sex med: Lite för personligt.

25. Hur många har varit otrogna med dig: Hmm..

27. Har du pojk-/flickvän: Nope!
-
Några frågor har försvunnit.
-

35. Färg: Rosa och Vitt ligger 1a

37. Stad: Umeå

38. Land: Sverige

39. Ämne i skolan: Engelska

40. År: 1991

SENASTE
41. Personen du tänkte på: Peter

42. Personen du kysste: Shyyy!

43. Gången du spydde: Dunno.

44. Gången du grät: Förra helgen.

45. Pizzan du åt: Hawaii

46. Gången du var i Göteborg: Aldrig varit där

47. Gången du var i Stockholm: I somras (snart tillbaka)

48. Gången du var full: I Lördags.

49. Gången du var hög: Aldrig varit.

50. Personen som såg dig gråta: Issa


ANTINGEN ELLER
51. Svart eller vitt: Vitt

52. hund eller katt: Hund/katt

53. Ute och festa eller hemma och mysa: Ute och festa
54. Tv-spel eller Dataspel: Tv-spel
55. Singel eller upptagen: Singel
57. Lunarstorm, Helgon eller Playahead: Blääää!
58. Ragga eller bli uppraggad: Inget av dom.
59. Big Brother eller Paradise hotel: Paradise Hotel
60. Svart hår eller blont:: Blont
61. Blåa ögon eller bruna: Bruna
62. Choklad eller lakrits: Lakrits
63. Göteborg eller Stockholm: Stockholm
64. Höger eller vänsterhänt: Höger
65. Coca Cola eller Fanta: Coca cola
66. Pizza eller kebab: KebabPizza
67. Randigt eller Prickigt: spelar ingen roll
68. Älska eller älskas: Älska
69. Leva eller dö: Leva

ANTAL
70. Personer du älskar: För många ^^
71. Personer du hatar: Ingen speciell.
72. Personer som sagt, jag älskar dig: Många ^^
73. Personer du hånglat med inom en 24 timmars period: What?
74. Glassar du ätit på en dag: 7st
75. Festivaler du ska på detta år: Dunno, tar det som det kommer
76. Gånger du haft minnesluckor på: Får inte sdana... Så ofta ;)
77. Gånger du varit hög: 0st
78. Personer du saknar just nu: 14st
79. Gånger ditt hjärta brustit: Aldrig.

VEM
80. Vill du kyssa nu: Mig själv som orkat med detta ^^
81. Ska du träffa imorgon: Vet inte
91. Gör dig ledsen: Någon...
92. Vad vill du helst göra nu: Äta.
93. Önskar du att du slapp göra: Laga maten jag vill äta.
94. Vill du ha nu:  Mat
96. Längtar du till: Robin!
97. Tycker du om dina betyg: Ingen.
98. Ångrar du i ditt liv: Ingen.
99. Är det bästa som hänt dig: Många
100. Hur mycket är klockan: 22,06


Sjuk...

Det är aldrig roligt att vara sjuk och inte heller då man konstant är trött.
Idag vaknade jag och mådde jätte bra men nu under kvällen har det bara blivit värre och jag känner inte för att göra nått även om jag har så djuriskt tråkigt så jag vill bara kräkas galla över tillvaron.
Jag lever på host medecin, vitaminer och värktabletter för att försöka dämpa alla förkylnings symptom men dom värkar bara ca 30min efter att jag tagit dom så det hjälper inte så speciellt mycket.
Jag ska nog bara hyra en film idag och dricka te medans jag ligger ihopkrupen i soffan med ett täcke upp till näsan och sedan sova så mycket jag kan för jag har möte imorgon klockan 10,30 men det kommer jag nog klara av bara jag tar hand om mig ordentligt idag för dom tidigare dagarna har jag inte precis varit försiktig då jag varit ute och gått och även om solen legat på lite på dagen så är det inte särskilt varmt på kvällarna/nätterna.
Nåja nu ska jag sluta beklaga mig och kolla vad det finns för bra filmer :)


Puss tut goo!



// Tess tess ♥


Hos Amanda

Nu har jag just kommit till Amanda och sitter bara framför datorn medans hon packar ihop för resan.
Nu blir det väl inget spec men det blir väl något som man hittar på sen senare :)
Igår var det ju som sagt film men den första filmen som vi kollade på var inte precis den bästa film jag sett på ett tag. Den heter Streets of blood och en av huvudrollerna är 50cent men inte ens han kunde rädda denna konstiga historia om "ruttna poliser" om ni gillar polis/gangster filmer så borde ni kanske kolla den men den är ganska utdragen så det är inte det roligaste och kolla på medans dom berättar om saker dom har gjort för något treapeft liknande... Undrar om jag stavade det rätt ;)
Just nu lyssnar vi på Crystall Ball - Pink som är riktigt bra enligt mig iaf ^^

Puss & Kram!


// Tess tess

Tisdag!

Igår kollade jag på film och det gjorde jag väl idag också ända tills vi for förbi Kim och Amanda som jag förhoppninsvis hinner träffa imorgon innan hon ska vara i Arvidjaur några dagar i hennes familjs stuga. Nåja jag tror nog att jag klarar mig några dagar för dom kommer ju tillbaka på Fredag :)
Kom alldeles hem och då stod middagen på bordet, jag åt otroligt mycket idag för att vara jag men nu när jag tänker efter så har jag inte ätit speciellt mycket på ett väldigt bra tag.
Nu ska jag sitta och lyssna på Pink!
Puss På ER!!!



// Tess tess

Förkylning.

Att vara en 163cm lång blondin som heter Theresia kan ibland vara jobbigt, påfrestande men mest av allt så jävla underbart! Förutom just för sunden... Jag är sååå Jätte förkyld och jag har hostat från sekunden som jag vaknade. Igår så var det lite festande och det har det väl varit sen i Onsdags... Herregud känns ganska fel med tanke på att jag brukar köra på MAX 2ggr i månaden för att jag inte ska fastna i det eller något sådant. Inte för att jag säger att denna 4 dagars period har varit så värst jobbig men det är endå en sak som sänker en som person..
Men nu ska jag ha en vit vecka ända till helgen för då ska jag mest troligt åka upp till pappa/släkt/vänner och då ska jag få träffa min älskade lilla sparv som jag inte sett på ett halv år nu!!!
Igår satt jag i telefon med både honom och hans pappa och nu har vi sagt att vi måste ta upp lite av tiden som vi missat och det tycker jag är en väldigt bra ide för det var den bästa sommaren i mitt liv då jag lärde känna honom.
SÅ så ser det ut för mig, jag var jätte sugen på att kolla den nya serien Being human som går nu klockan 21,00 på svt 1 men då ville mamma kolla på nån deckar serie istället... Vad säger man om det? BLÄÄÄÄÄ!
Har varit ganska dålig på att uppdatera men jag har typ haft ångest så fort jag har varit hemma för det är så tråkigt att bara sitta själv hela tiden. Hoppas det är bra väder imorgon för då behöver man inte springa runt i mega varma kläder som jag gör just nu för hålla förkyldningen i styr men om jag tar denna förkylning i hornen så är den nog botad ganska fort, jag brukar vara ganska duktig på att dra på mig sådana och med åren har man lärt sig att bota hemskheterna.
Nej nu ska jag springa iväg och dricka te och se om det finns någon bra film att hyra ^^

Puss & Kram!



// Tess tess

Striperella

Detta är så jobbigt! Nu är det tredie natten som jag sitter sömnlös och får inte en blund i ögonen, jag är hela tiden trött men när jag lägger mig så går det verkligen inte...
Idag hyrde vi film och åt chips, godis, muffins m,m och sedan blev det lite mer Striperella!
En riktigt rolig serie om jag få säga det själv.
Handlar om Erotica som jobbar som strippa men är även Secret agent / super hero!


Striperella = Pam A

Puss!



// Tess tess ♥

Blonde and Blonder!

Äntligen har jag en liten stund för mig själv!
Igår var jag och Issa och promenerade i regnet ända tills vi fick för oss att ta ett naken dopp i älven!
haha det var kalt som f*n men riktigt roligt. Sen kom vi hem och drack te och åt mackor och muffins, samt kollade på filmer med Pamela Andersson med, hihi hon är en sån otroligt bra komiker i tex filmen
Blonde and Blonder.
Idag är det bara städning som gäller och sen ska jag baka lite för jag är såå sugen på nått gott just nu ^^


Pamela & Denise är ett riktigt radar par.


Puss på er!



// Tess tess ♥


Harrison & Shia is tha shit!

Godkväll:
Dagen Söndag till ära så har jag bara latat mig, funderade på att sticka ut ett tag men den längsta resan blev en promis med mamma och hunden då vi gjorde ett stop på Statoil för att köpa mjölk och cigaretter.
Usch det är verkligen dåligt att röka! Inte nog med att det kostar pengar så får man dålig kondition och man KAN få farliga sjukdomar.
Nu ska jag kolla på Indiana Jones and the kingdom of crystal skull samt äta chips och sen ska jag gå och sova, brorsan börjar sommarjobbet imorgon så det måste firas! haha
Vad gör ni denna Söndag natt?


Shia är lika söt i denna film som alla andra.

Puss!


// Tess tess

Nattifnatt.

Idag blev det en lat dag, gjorde bara lite ärenden och sedan satt jag hemma och åt chips, sov och kollade på TV. Inte konstigt att jag då sitter den här tiden och skriver men vad ska man annars göra?
Igår var det utgång, först drog jag med mig min griniga mamma till pipes, vi tog några glas alltmöjligt och sedan blev det en snabbsväng in på Trädgården där jag fick hälsa på en klass kompis! Sen blev det att gå.. Usch vad det är tråkigt att gå då man ska festa men sen vad det värt det, hade en riktigt trevlig kväll även om det blev lite småstunder som man kände sig sjukligt nedstämd.
Jag kan inte lägga upp bilder?! USB-sladden till mobilen har börja jävlas eller nått så jag kan bara ladda telefonen nu.
Jag tror det blir lite läsning nu för det har blivit lite för mycket teknisk underhållning för mig på den senaste tiden... Måste bara hitta nån bra bok i min lilla garderob där vi förtillfället har våra böcker... That sucks för man måste hela tiden gräva fram dom.. Bläää!
Nej sluta klaga, jaga boken och fixa fram ett stort glas vatten, det blir min natt.

Puss på er!



// Tess tess ♥

Det blir utgång.

Orkar inte sitta hemma och stirra i tacket ikväll så det blir lite krog istället, ska se vad lite annat folk också har för sig så det blir nog rätt kul. Först blir det iaf att jag och mamma ska fara till Pipes och ta någon öl men sen får man väl se vart kvällen/natten slutar.
Tänkte lägga upp någon bild imorgon men för tillfället, varken orkar eller hinner jag göra det för det blir nog att ta bussen in till stan... När nu den går.
Hoppas ni får en trevlig Fredag kväll iaf!


Puss & Kram!



// Tess tess



PS: Fy fan vad äckligt!!!. DS.

Ett sista farväl.

God morgon på er, nu sitter jag här vid datorn och försöker väl få allt att gå ihop innan Issa och hennes mamma kommer och plockar upp mig.
Har nyss skrivit ner en låt som jag tycker är otroligt vacker som jag ska lägga med blomman på graven, kunde inte komma på nått annat än att använda den sång som spelades på Thomas begravning.
Det kommer nog vara ganska jobbigt detta och med tanke på hur mycket som han betydde för Issa så kommer jag förstå till 100% hur jobbigt detta kommer vara för henne.
Kan skriva ner texten senare för enligt mitt tycke så är den så vacker att man kan lyssna läsa den om och om igen...
John Salen du är saknad.


Ta hand om er!


// Tess tess

Eagle Eye.

Jag har gått och blivit lite utav ett Shia Labeouf fan sen jag såg den nya Transformers så idag blev det Shia igen då jag tog mig tid att kolla på Eagle Eye.
Den är riktigt bra men den ganska lång så man måste ge sig tid för att titta på den, den kan bli lite långdragen vissa delar av filmen men annars Riktigt värd att titta på.
Men nu är det väl dags att gå och lägga mig så jag orkar stiga upp imorgon.
Imorgon är det väl inte precis något jag ser fram emot för det är Johns begravning men jag är glad att man hinner säga ett sista hejdå, Jag och Issa far ju såklart tillsammans genom att honom kände komon MYCKET bättre än mig så det kommer nog gå bra... Bara vi inte glömmer servetter för jag är rätt säker på att vi båda kommer att gråta en del.


Eagle Eye. (Shia-sötnos)

Hoppas ni andra har det bra



// Tess tess ♥

Torsdagen den andra Juli.

Idag har jag tagit det lugnt.. Som vanligt.
Då jag vaknade så låg mamma och hennes kompis och solade på gården så jag gjorde dom sälskap tills mammas kompis for in och då det var dags att göra middagen som står i ugnen just nu.

Igår: Var jag med Issa och sen for jag förbi på Pipes med Robin som fick vara min lilla chaför.
Vid halv ett blev det att fara hem så jag och Issa gick ut för att möta lite bekanta + min bror.
Sen blev det bara en massa svammel och vem orkar med det så jag gick hem och sova fast det var ju lika bra för jag vill inte vara uppe för sent varige dag.

Snart blir det middag och sen kommer kanske Issa förbi så får se vad som händer, är sugen på att göra något ROLIGT för en gångs skull för nu för tiden verkar allting bara rasa samman då man planerar eller ens försöker.
Nåja nu ska jag duka.


Puss & Kram!




// Tess tess ♥

Harper's Island.

Någon som har kollat på den nya serien Harper's Island som började på TV4 för ett tag sen?
Jag har det och jag tycker faktiskt att den är riktigt bra. Förutom att den är lite skum och läskig på vissa ställen så är den ganska kul att kolla på och jag är ganska inne i lite udda och småläskiga serier.
Det mest lustiga med det ovan stående är att jag HATAR rysare och det sista jag skulle kolla på är SAW även om jag kollat lite smått på dom så är dom helt sjuka. Vad tycker ni om SAW filmerna?
Jag älskar att få höra andras åsikter om saker.
Nåja nu ska jag nog gå och dra på mig nått roligare än mitt skitiga linne och om ett tag kommer Issa hit så då blir det väl att hitta på nått roligt.
Btw: Jag saknar Sebbis! Du har varit borta JÄTTE länge nu och du måste komma hem så vi får kolla på Bond igen!
 Min bästis är borta!



Harper's Island Crew.


Puss På Er!



// Tess tess ♥

Morr!

Jag har suttit hemma hela dagen och haft tråkigt ända tills min mamma och bror kom hem och vad är det som händer då? Jo nog j*vlar ska ungen börja bråka om HÖGTALARE! Dom grejerna som egentligen är mina och bara för att han vill ha dom så säger han att han har varit SNÄLL och låtit mig ha dom ett tag...
NU ÄR DET KRIG!!!


Hoppas ni andra har en bättre dag än mig.


// Tess tess ♥

RSS 2.0