Nu var det söndag igen.

Och helgen har varit festlig!

Försökte logga in på blogg.se nästan hela dagen men det bara krångla så först nu har jag kunna skriva... *fnys*. Nåja man kan ju inte göra så mycket då det ska mubleras om.

På Fredagen körde jag och Linda på Cover club, minglade runt lite men sen så stegade vi in på dansgolvet och skakade äset lixom ;) haha.
Lite tråkigt att !DRINKARNA ÄR BLASKIGA! blav lite smått grinig men ja allt kan ju inte vara perfekt så att säga.
Sen for vi till Subway och käkade innan vi åkte hem med Edvin som så snällt körde hem oss efter jobbet!

Igår (Lördag) for vi till Krogenkrogen, träffade folk, dansade men det kändes lite tomt iaf, jag vill inte kalla mig onöjd med kvällen men det var inte lika bra som det brukar vara. Hmm, det ska nog ordnas tills nästa gång!... Även om det mest troligt inte kommer bli någe nästa gång på ett tag för nästa helg ska jag ha Stella hela helgen så det blir ju då (mest troligt) nyktert.

Idag vaknade jag och Linda vid 14,30 tiden och det kändes väldigt hemskt så det vara bara upp och hoppa med oss och en liten stund efter det kom Siv och Angelica och hämta Silver Shampoo, i samma veva som dom for så började jag och Linda klä på oss för att fara till mamma, väl här hos mamma så fikade vi lite och sen har vi mest tagit det lugnt förutom då jag fick sticka hem en snabbsväng för att få låna Edvins airbrusch under tiden han är på resande fot. Tack så mycket och ha en super bra resa!

Nej nu är det dags att köpa en massa godis för det är dags för en mysig hemma kväll med FÖRHÄXAD!



XOXO
// Tess tess ♥





28012010

Idag har jag varit hemma, stormen har varit så jävlig så vi kunde inte ta oss men istället för skola så har jag hunnit med ett bank ärende och även fara och handla lite åt mamma.

Linda kommer mest troligt inte ta sig till Haparanda idg så det gör mig lite glad, då kan vi festa järnet hela helgen och hon kan inte rymma ifrån mig! Hahaha

För en liten stund sen kom Carro in till mig och sa att Stella fått ett sår på örat!
Det var dock inget större sår och det gick fort att torka bort det lilla blod som kommit fram. Innan det så hade dom busat en hel del så det var ganska perfekt timing för att Stella skulle få gå och vila men istället har hon mest vandrat upp till mammas ansikte och terroriserat henne, ända tills hon nu somnat.




XOXO
// Tess tess ♥

Marc Cohn - Walking in Memphis

En underbar låt och detta är EN av dom grymt bra versionerna!



Veckans tre första dagar.

Gaaah! Jag tror då inte att det bara är jag som märkt av det underbara vädret som vårt avlånga land drabbats av! Uscha mig tänker inte vara uta mycket eller ALLS idag.

På Måndagen så var jag hos tandläkaren och lagade en spricka.. Buhu jag var jätte pipig ända till tandläkaren sa att hon redan hade stuckit mig med bedövnings sprutan.. Tack och lov så var dom väldigt lugna och snälla med mig så jag bahövde inte tycka SÅÅÅ hemskt synd om mig.

Efter det så satt jag och Linda bara och tråkade innan det blev dags att fara till stan med Sebbe och Tobbe för att käka middag på Great easten. Det är nog det ända stället där jag kan äta hur mycket som helst på (ris är typ det ända jag kan äta ordentligt av). Efter det så for vi förbi Robban och trösatde honom lite grand, räddade hans dator från honom och delade ut en välbehövd kram till den sorgsna lille grabben.
Efter det blev det film hos Mange och sen sova dags.

På Tisdagen kom vi till stan kring mitt på dagen och då blev det först att handla ännu en ny jacka, lite smycket och två bas linnen! SEn blev det AF för Linda och jag fick sitta och vänta... Blä det är verkligen tråkigt att sitta på AF!!!!

Nåja efter det så mötte vi upp Robban och Eddas på barista och sen drog vi kosan mot Great easten (igen) och käkade lunch innan Sebbe och Tobbe kom och hämta oss och vi gjorde några ärenden före vi kom hem för att jag sedan där hos mamma skulle få en liten utskällning och sen var det dags att bara lata sig.
Började kolla på säsong 5 av Förhäxad och käkade baguetter med Linda medans stormen började ta fart utanför mitt varma lilla hem.
Efter att vi sovit så var det bara att stiga upp med en hoppig hund runt benen, och så for vi till mamma för att vara hund vakt och ta emot Carro från skolan.
Snart ska jag göra marängtårta!



XOXO
// Tess tess ♥



Kusinerna!
(jag vet att jag ser sjuk ut!)



Killen bakom flaskan!



Danne!


Dålig update.

Just nu är jag RIKTIGT förbannad!
Efter att jag varit trött och allmänt less under dagen så kommer jag hem efter många samtal (som jag inte svarat på) och sedan ringer dum jäveln till mig igen och börjar bråka, ljuga och allt möjligt som gör mig riktigt arg bara, tycker det är fel att han ljuger för sin "bästa vän" för att försöka få fram en sanning som egentligen bara är hans påhitt. Paranoida jävlar är jag väldigt trött på nu och efter att jag spenderat ett tag hos mamma så ska jag börja röra mig hemmåt om en stund.

Igår var det iaf trevligt och jag får väl hoppas att man får liknande kvällar i framtiden :)

Nej nu väntar duschen och stora mys kläder!




XOXO
// Tess tess ♥

Fest!

Sitter hos mama och har lämnat Stella här, ska bara vänta på att lilla syster kommer så jag får säga hej och hejdå till henne innan jag sticker hem för att fixa mig för ännu en festfylld kväll!

Igår var det en udda kväll, först kom vi till någon fjortis fest och efter det så blev det väl inte så mycket bättre, antar att man aldrig kan förvänta sig bättre från någon som inte ens vet vad bra är...

Nej nu ska jag se om jag har nå extra kläder här och sen är det dags att springa hem så man får försöka få till det med mitt riktigt trassliga hår just nu *suck*. Hoppas det inte blir ett alldeles för jobbigt problem för då blir jag bara less.



XOXO
// Tess tess ♥

David är 17år!!!

Sitter hos mamma och nu har jag både gjort tårta och bakat moccarutor.

Strax är det dags att skala potatis för mamas super goda potatissallad!
David har några kompisar här (+ Towe ofc) som firar honom och snart kommer Sebbe förbi så då blir det ännu roligare!
Jag var rätt så grinig igår så Sebbe var påväg att inte komma idag men Sebbe you know att jag älskar dig min underbara, söta lilla vän!!!!

Nu måste jag springa iväg och skala potatis så det blir någon middag idag!



XOXO
// Tess tess ♥





Ofc så firar man brorsans födelsedag med ett glas vin.


Små sjuk på skolan...

Jag har feber... Och jag är på skolan!
Attans detta kommer inte sluta bra om jag inte tar det riktigt lugnt idag, i morgon fyller lillebror 17 och de ska bakas idag hos mamma och sedan blir det att äta det på fredag.. Ååh det är ju mycket roligare att äta det just efter att man gjort dom, inte för att jag tycker om dom då dom är varma utan bara för att man ska få smaka på kakan som man själv har bakat... As fast as posible!!!

I helgen blir det att fira en till födelse dag och för en gångs skull så har jag inte ett berg med tvätt som man måste ta hand om... Ska bara njuta av några glas vin en mysig fredag kväll och sedan på Lördag en riktigt rolig kväll ute med vänner som man inte tackar nej till!

Stella var galen igår och i sig så är väl det inge konstigt men då jag skulle sova (ca 23,00) så var hon helt GALEN! Jag försökte lägga henne i sängen, på hennes groda och till slut så stängde jag in henne under täcket men nu har hon ju kommit på att man kan krypa ut i fot ändan så det gick inte så bra.. Min tokiga lilla bebis hund ^^ Även om jag blir galen på henne ibland så är hon verkligen min favorit of them all just nu!

Ska egentligen försöka göra något vettigt nu men det känns inte så taggande då dom springer runt med kameror medans jag är trött, sjuk och osminkad (inte ovanligt med... Hihi.




XOXO
// Tess tess ♥




Onsdag

För tillfället sitter jag hos mamma.

Igår var jag och Linda på Krogen krogen och festade loss. Det var riktigt roligt med bra musik, trevligt folk och glatt humör. Var lite dålig ännu och idag kände jag mig ännu värre men imorgon blir det skola iaf för jag kan inte ha mer dagar borta på mitt samvete.

Idag har jag bara tagit det lugnt och vi har spenderat största delen av dagen hemma hos mamma.
Ska fara hem snart för Sebbe och Tobbe kommer förbi lite senare men annars kommer vi nog bara ta det lugnt och jag ska iaf vila upp mig inför morgondagen.



XOXO
// Tess tess ♥




Trött Stella...
På min rumpa!


Hos mama.

Nu är man hos mamma igen efter en sväng ut med Linda och grabbarna.

Ska alldeles strax fara hem och äntligen få lägga mig och sova mot ännu en skoldag men efter det blir det att fixa sig för att senare imorgon fara till "KrogenKrogen" där det är fri entre, bra musik och om man känner för det så kan man ju alltid sjunga lite kareoke!

Nej nu måste Carro sova så jag måste sticka från datorn.
See yah!




XOXO
// Tess tess ♥




Mitt bälte till arbetsbyxorna.
... Upp och ner.




Måndag

Kom nyss hemma till mama efter att jag varit på skolan och hoppat runt, blivit kastad ner i golvet tre gånger och sedan fått se Sebbe bli desamma!

Helgen var lite galen och mer tror jag inte att jag vill gå in på för då blir jag bara arg, förvirrad och.. Lite mer förvirrad. Igår var det iaf lugnt då Sebbe och Saypay kom och kollade på film med mig och Linda. Kollade på xXx så det var många fina scener som man fick njuta av! *drömmer*.

Idag ska vi bara äta middag och sen blir det dags at röra sig mot Måns för han fyller 18år idag!
Grattis Måns! Nu kommer vi och äter upp din tårta!

Nu ska jag sjunga med till lite smöriga balader och sen ska jag äta mamas mat! Mums!




XOXO
// Tess tess ♥




Detta Bjuder Jag på!


Bus!





Kareoke!


Stubinen börjar ta slut...

Jag börjar bli riktigt less nu...

Har inte gjort mycket för att folk ska bli griniga på mig men nog jävla lyckas jag.
Vill eentligen bara fara hem och lägga mig under täcket enda tills på Måndag då skolan börjar igen men det får man ju inte. Man måste hjälpa till med en massa skit och förutom det så ska man u ta hand om sina egna beskymmer och allt annat skit som kommer upp under dagens gång.
Ska fara och träna idag och om inte annat så tar jag fan ett snabb pass hemma för om jag inte får av reagera mig snart så kommer det smälla... HÅRT.

Har varit alldeles för snäll den senaste tiden och inte blivit sur alls så nu börjar det bubbla upp ordentligt för minsta lilla. Börjar bli ganksa trött på att alltid ses som den lilla snälla tjejen men jag kan lova att även om ja ofta är det så är jag inte det hela tiden och nu börjar alla dessa små skit saker gå över gränsen.



Jag hade med mig Stella till skolan idag och det måste jag säga att det var riktigt kul.
Alla tyckte hon var så liten och söt så det var väldigt roligt att höra att det inte bara är jag som är helt kär i henne.

Idag blir det kanske att fara och träna men annars tror jag inget spec händer idag för imorgon ska jag fara ut med Sebbe. Har inte fått umgås ordentligt med min lilla Sebbis sen jag kom hem och nu känns det som att det är dags för det!

Snart är det middag här hos mamma så det är väl bara att gå ut i köket och ge ett fejk smile...




XOXO
// Tess tess ♥

På Skolan

Sitter i skolan nu och varken nu eller tidigare idag har det funnits mycket vettigt att göra.
Har svamlat runt med Sebbe och sen (snart) Klockan 3 så slutar jag äntligen så jag får börja fara hem till mitt lilla pyre och alla andra :)

Igår var det verkligen kul! The 7 fingers var vi och kollade på och det är en nycirkus grupp.
Riktigt coolt må jag säga och med trevligt sälskap av Andreas så blev det super!
Sen for vi hem til mig så Andreas fick träffa Stella men efter det så blev det sov dags för mig och Linda och sen väldigt trött Stella.

Idag har jag ingen aning om vad som ska hända men det bllir väl alltid någonting!
Ta hand om er!



XOXO
// Tess tess ♥


Stella!

Här är min lilla bebis!


Stella!



Storleks skildnad ;)





Min favorit bild med henne.


Hemma i Umeå nu.

Ja nu sitter jag hemma hos mamma med Linda och visar upp Stella för mamma och Carro.
Dom är hel tokiga i henne och jag kommer få äta skit av Stella sen för att jag "offrat" henne för detta människor... Hon brukar iaf göra så då hon träffar för mycket folk på en och samma dag.

Vill verkligen bara gå och sova nu för jag har nu varit vaken i över ett dygn... Igen så det börjar som vara dags att sova nu och med tanke på jag har skola imorgon så är det väldigt snart det ska ske men först... SÅ SKA JAG FÅ EN TV! Tack underbara lilla Sebbe!

Sitter och väntar på att herrn ska ringa mig för då ska jag och Linda åka hem med dom för att sedan stoppa in TVn hos mig också.

Har inte lagt upp några bilder än och det är jag alldeles för trött för att göra idag också men det kanske blir av imorgon :)




XOXO
// Tess tess ♥



Min Nya Sambo Linda








Ps: Miss U! .Ds.


Ke$ha - Your Love Is My Drug

En av Ke$ha's nya låtar (förutom hiten Tic Toc) är denna härliga låt.




Ke$ha - Your Love Is My Drug


Fy på mig!

Jag har sovit tills för 2 timmar sen... Oops!
Nu får vi se vad som händer men än så länge är inget planerat.

Har hunnit laga middag, äta middag ta två samtal och kolla mejl sen jag vaknade... + att jag hällde i mig en PK så fort som jag kom mig upp från sängen.

Igår var jag och Joel först förbi Robban och hälsade på, MYCKET trevligt måste jag säga efter dom år som man inte hört av honom alls och sedan bara få sätta sig där och surra av sig om gamla bravader och annat onödigt som man lägger på tungan då man träffar någon man inte sett på länge.
Sen plockade vi med oss Valeria och for till Luleå och hälsade på Madde och Matte, Där blev det ofc att spela Rockband och jag fick sjunga!
Sjunga är något som jag typ älskar att göra även om jag verkligen SUGER på det!!!

Nej nu ska jag kolla runt med folk om vad det är som händer idag :)




XOXO
// Tess tess ♥

Punsch flaskor

Nu har jag varit och sagt ett sista hejdå till Ernst Erik Sigvard Ståhle eller med ett lättare namn, Farfar.
Det var ganska stilla men på minnesstunden så kom det fram vissa trevliga minnen om den gamla gubben.
Hans favorit godis var iaf Punsch flaskor. ^^

Nu är det dags att fara vidare till min faster för att fika och prata lite innan hon far hem till Luleå så jag får väl uppdatera bättre sen senare.



XOXO
// Tess tess ♥

Fan Fan Fan

Det har väl inte undgått någon att Thåströms samlings album kommit ut?
Nej jag tänkte väl det!
Fastnar självklart på en grymt härliga låten Fan fan fan




Thåström - Fan fan fan
(Albumet heter Be-bop-a-lula hela jävla dan)


Ps: Det skulle vart du! Ds.


"Magiskt"?

Stella är dum...

Vaknade för ca en timma sen och kan inte somna om efter ett puss attack från den hettsiga lilla valpen, hor än hur mysig som helst (jo tack jag vet) men när hon gör så klockan kvart i 5 på morgonen så försvinner den där sötheten i det. Hmm jag undrar varför?.

Sitter och nöter HIM för tillfället (som jag btw gjort den senaste veckan) och snart blir det att hoppa i duschen för klockan 10 ska jag och pappa vara i kyrkan på farfars begravning. Pappa har inte kunnat sova förän nu så det blev väll att jag tog över "Vaken passet".

Har föresten blivit bjuden med på något som jag ännu försöker luska ut...
Dress koden är kostym men det var inte middag utan något "magiskt". Hmm detta kommer jag klura på ett bra tag... Eller snarare tills Onsdag kväll för det är då det är.

Nu ska jag kolla onödiga saker att beställa hem och sen är det dags att göra sig iordning.
Robin ska vara hundvakt så jag kan vara säker på att hon mår bra iaf ^^



XOXO
// Tess tess ♥





HIM's Nya singel
HEARTKILLER



Avatar

Underbar låt just nu och ingen hade kunnat göra den bättre än Leona Lewis!




I see you - Leona Lewis ( Avatar theme song)


Unfuckingbeliveble!!!

Jag har varit vaken över en timma nu och jag är ännu inte trött!
Jippi, äntligen har jag vänt tillbaka på dygnet och till råga på det så börjar min förkylning även släppa!

Snart ska jag stoppa in Stella i jackan och fara och handla. Jag är så otroligt sugen på något.. GOTT! Men jag vet inte riktigt vad den där goda grejen är.. Så det är bara att fara och leta!

Har inte haft mycket att göra nu under morgonen förutom att Stella höll på att ge mig en hjärt attack!
Stella hoppade runt i hallen som en tok och till slut så vänder hon sig åt sidan där det så perfekt är ett eluttag!!! Ja självklart så körde hon in nosen i det. Jag tjuter till som en stucken gris så hon blir ju självklart rädd och sticker bort därifrån... SLUT PÅ SAGAN!
Fy fan så rädd man kan bli ibland!

Förutom det så var jag så uttråkad så det blev en klassicker då jag är riktigt rastlös.... Jag har klippt lugg!!! :D
Får se nu vad folk tycker om min nya frippa? Mörkbrunett med lugg! Shiet!




XOXO
// Tess tess ♥




Mardrömmen!


Ännu sjuk.

Jag är ännu dålig men det börjar bli liiite bättre.
Så less man kan vara på att vara sjuk...

Idag blir det att hitta på något med Robin, det blir väl bara att lata sig men det är roligare att göra det med någon istället för att behöva sitta själv hela tiden.

Igår var jag uppe till ca 6 på morgonen och det kändes inte smart. Kom iaf upp vid 12 tiden idag så jag behövde inte ha så dåligt samvete över det.

Imorgon är det dagen innan begravningen så det blir väl att leta efter kläder och försöka hitta någon som kan vara hundvakt i någon timma eller så, vet redan vem jag tänker fråga och jag hoppas verkligen på att svaret blir ja för jag kan inte lämna henne ensam... Stackars lilla tjejen!

Nej nu ska jag försöka orka in mig i duschen och sen ska jag höra av mig till Herr Robin ^^




XOXO
// Tess tess ♥





Sjuk....


Nattligt inlägg.

Har suttit och kollat på allt möjligt på TV dom senaste timmarna förutom då man kollat ner i telefonen för att se mer eller mindra knasiga sms. Känner mig äntligen lite bättre men det är ändå så att jag föredrar att sitta inne förutom då man måste springa ut med Stella som nyss givit ordet "skälla" en ny mening.
"skälla" är nämligen Stellas favorit syssla och detta är något hon älskar att göra då hon sliter i sin snuttis, i jåttan och speciellt nu då hon har fått en ny leksak som piper... Det lustigaste med det är bara att Stellas "skall" låter som leksakens pip så det är mer roande att lyssna på än vad det är jobbigt.

Imorgon ska jag kolla runt med vilka som är lediga mitt i veckan för att kanske fara och hälsa på mer eller mindre nära vänner och bekanta, det är ju som dags att hinna med det också efter att man festat och sedan varit sjuk... Nej nu sa jag fel: VÄLDIGT SJUK!

Mina sista ord inom dom närmsta timmarna kommer dock bli (tro det eller ej).
Får får inte får, Får får lamm!



XOXO
// Tess tess ♥



Musik

En riktigt bra låt som man kan lyssna på i tid och otid.





Black eyed peas - Meet me half way.


Sjukling

Nu har jag och pappat ätit tonfisk sallad och lyssnat på konstiga teorier om den nya filmen Avatar, själv tycker jag den är väldigt bra men jag tänker inte fundera mer över det hela med politiska åsikter och andra tokigheter om den grejen.

Idag har jag varit jätte snorig och inte alls kännt mig nå bra, halsen är öm och den är näsan också efter att man får gå och snyta sig hela tiden, förutom det så håller mitt munsår äntligen på att läka och mitt liv börjar äntligen komma på plats igen. 

Får se om det händer något spännande idag men jag vet inte heller om jag har lust att göra något speciellt för prio nr 1 just nu är bara att bli frisk innan begravningen som är på fredag.

Hoppas inte ni andra är lika sjuka som jag för det är verkligen inte roligt.. alls!...




XOXO
// Tess tess ♥ 

*Suck*

Efter att en god natts sömn och sedan många timmar under dagen så har jag äntligen vaknat och... Jag är ännu trött! Det börjar bli ganska irriterande att jag är så slö hela tiden men vad ska jag göra egentligen? Har försökt med allt nu men ingenting vill fungera... Blää.

Igår så stack jag, Joel och Stella till Luleå för att hälsa på Madde och Matte. Det var riktigt roligt att ses igen efter att vi inte ens träffats på över 2år! Shit när man tänker på det viset så känner jag mig ganska gammal...

Nu orkar jag inte planera något för eftermiddagen för jag kommer förmodligen bara sitta hemma och lata mig ikväll. Jag ser faktiskt fram emot att göra det också!




XOXO
// Tess tess ♥





Paramore - Snart Luleå

Nu ska vi snart bege oss till Luleå men först blir det en snabb middag som består av kyckling gryta och nudlar.
Har inte gjort mycket alls idag och jag känner mig lite små seg men det kommer bli roligt att fara dit och träffa ett ansikte som man inte sett på VÄLDIGT länge!

Paramore - Careful,
Paramore - Brick by brick
 är vad som spelas mest idag!
Hayley Williams is the shit!!!


XOXO
// Tess tess ♥




Paramore




Jag är inte trött, Jag är pigg!

BLA BLA BLÄÄÄ!


Jag är just nu ganska övertrött tror jag... HAHA! Nej jag menar jag är faktiskt väldigt pigg och jag har varit vaken hela natten, jag tror jag har fått nå fnatt men det är ganska skojj ändå!

Idag måste jag hitta på något kul ör nu har jag bara tråkat alldeles för länge.

Jag kommer tillbaka då jag är lite normal igen!





XOXO
// Tess tess♥

The Crow

Sitter och funderar på gammal musik som jag tycker om och nu hittade jag albumet från första "The Crow" filmen, detta är verkligen en av mina absoluta favorit filmer och det är verkligen något som är på mig "got to do list" att titta på den!
Brandon Lee var inte bara en bra skådespelare, Har var även GRYMT snygg!!!!

Joel har varit förbi så först var vi och köpte godis och sen satt vi och drack kaffe och pratade om våra gamla bravader som vi gjorde då vi var yngre.. Lustigt att jag ändå bara är 18år men ändå har så mycket galna minnen som man kan tänka tillbaka på.. Det är verkligen hemskt att känna sig gammal då man inte är det.

Imorgon kanske det blir Luleå men det är inte säkert än, annars så blir det väl något annat tokigt som händer, hoppas jag iaf!




XOXO
// Tess tess ♥


Brandon Lee



Sur Söndag!

Jag är lat!
Jag tycker lite synd om mig själv.
+ Att snart "måste" jag gå ut för att köpa godis...

Idag när jag vaknad så blev jag bara arg!
Jag kände på läppen och tyckte det var lite konstigt men när jag kollar mig i spegeln så visste jag exakt vad det var... Jag har fått ett munsår på överläppen och just nu har min värld gått i tusen bitar för att sedan stampas på och dom tusen bitarna blev snarare en miljon! Ååååh!
Jag har inte med mig några compeed så det blir att fara och köpa sådana imorgon men tills dess får jag väl bara sitta och tycka synd om mig själv..
Idag ska jag och Robin hitta på något, jag är jätte slö så jag sa att vi köper godis och bara degar hos någon av oss. Stella ska väl följa med då också men annars så blir det inget speciellt som ska göras idag, känner mig alldeles för trött och för FUL!!!! Usch jag HATAR munsår!!!!!


XOXO
// Tess tess ♥




Lite sjuk.

Ja idag har jag sovit till vid fyra tiden men jag känner mig ändå helt slut.
Jag och pappa har varit och handlat och om ett tag ska vi börja göra middag, dagen började så sent så det är lika bra att man äter sen då också.
Stella har busat runt hela dagen men jag är otroligt glad över att jag har en väldigt rumsren liten dam som är så ung. Nu är hon ju hela 8 veckor och 5 dagar :D

Idag blir det TV tittande och dator sittande + att jag ska äta lite Ben & Jerry's bara för att!

Imorgon ska jag försöka hinna med att fara till solariumet om jag inte känner mig allt för dålig, men annars så kommer väl morgondagen se ut som denna har gjort.

Nej nu ska jag gå och snyta mig!





XOXO
// Tess tess ♥





Sliten krigare.

Har nyss kommit hem med Stella efter en sväng till Robban så Stella och Mackan fick pussa på varandra nu innan han åker. Hon är hel kär i honom och även om hon är så trött så hon tittar i kors så kan hon inte låta bli att busa med honom HELA tiden! Hihi

Snart ska jag och pappa käka en väldigt sen middag och sen blir det väl att se om det är något bra på TV eller om pappa har någon lockande bok som man kan små glutta i.

Otrevligt att det ska försvinna saker på en så trevlig fest som man var på igår.
Tycker det är så otroligt löjligt att stjäla saker av andra och absolut inte hos någon man har inbjuden till!
Nej det finns faktiskt människor som lider av kleptomani så tycker det är otroligt att det också finns folk som gör det bara för "kul skull"... Usch!

Nej nu har jag inte något mer vettigt att skriva om!





XOXO
// Tess tess





][-][ . ][ . ][v][  - Heratkiller

Ett nytt år.

Nu har ännu ett minnes rikt år gått och under detta liv så kommer det skapas ännu mer underbara minnen.. Hoppas jag ;)

Mitt nyår var JÄTTE BRA!
Pappa satt hemma med Stella och då kunde jag fara ut så jag och Jens for till Sandras fest.
Festen var riktigt rolig och alla var onödigt fulla och glada så det var även väldigt trevligt!
Jag fick tolvslaget exakt som jag ville ha det och sen fortsatte alla att festa tills tidigt på morgonen då jag hittade en säng och "min arm" att sova på. Sen vaknade vi inte förän vid 14,00 tiden så det kändes väl lite syndigt men det kändes ännu värre att gå ut i kylan!! Uscha mig så kallt det är!

Ikväll blir det iaf en lugn kväll.. Tror jag iaf!
Hoppas alla andra har haft en riktigt grym början på det nya året och god fortsättning!




XOXO
// Tess tess ♥

RSS 2.0