Nattblogg

Tjo!
Nu sitter jag i mys kläder (stor T-shirt) och väntar på sömntåget som nog snart kommer hit.
Jag och Issa + våra mammor var och kolla på den nya Transformers filmen idag och det var riktigt bra faktsiskt, innan det for jag och mamma och käka kina mat och jag blev ganska grinig av att se att jag var den ända person som åt med pinnar!... Förutom lilla mamma som försökte för glatta livet innan hon bestämde sig för att hon var för hungrig för det. Efter bion kolla jag i mobilen och hittade ett glatt väntat SMS så det gjorde kvällen ännu bättre då vi avsluta den på en av kajens båtar då jag drack cider och dom andra kaffe.. Kände mig lite ensam då men vad gör det om man är ledig? När vi kommit hem så lade jag och mamma oss i soff sängen och glodde på TV ända tills för ca 10min sen då jag började mitt internet besök med att kolla min mejl och sedan slå igång lite musik.
Idag blev det Chris Decay - hold tight (radio edit) fast den har jag hunnit spela i några dagar ändå, enligt mitt tycke så är den en riktigt bra sommar låt!
Nej men nu ska jag gå och försöka sova för imorgon är det förhoppninsvis sol!

Hade gött!



Bumblebee - Världens sötaste robot!

// Tess tess ♥

Måndag: vanliga, tråkiga, Måndag.

Idag är det Måndag, vanliga tråkiga Måndag. Om det inte var så att jag hade sommarlov så hade jag väl tyckt ännu värre om Måndag men jag tar det ganska lugnt för tillfället.
Igår satt jag hos Robin och glodde på TV tills jag blev jätte hungrig och bara ville fara hem, sen senare så började jag och kolla på långfilmen som gick på TV4, Childen of men heter den och visst den var väl gaanska bra men jag blev skit sur för slutet för jag trodde att dom kunde ha gjort det så mkt bättre. Nåja det är bara min synvinkel på filmen.
Idag blir det väl att lägga sig i solen som vanligt och sen senare ska jag förhoppningsvis fara och kolla på nya transformers på BIO med min MAMMA!
Nej nu puss på jag ska kila iväg och göra något roligt av min vanliga, tråkiga Måndag.



En nära vän då solen varit framme för mkt.
// Tess tess ♥

Söndag

Idag är jag lat.
Jag och mamma hade tänkt fara och kolla på nya transformers idag men när vi skulle boka biljetter så var det så mkt (bra) platser som var tagna så vi väntar med det tills imorgon istället.
Igår var jag ju som sagt ut, först satt vi på Teg med mamma, moster, hennes kille och Kicki och Thomas.
Efter en tid kom det lite mer folk och det var drinkar och cider som rullade på ganska bra, det ända som inte var bra var att jag aldrig kände av något ordentligt...
Vid klockan 12 ungefär så for vi till Sjöbris, en av båtarna i staden och satte oss för att ta någon cider innan det blev att röra vidare på sig, det blev även några shotar jäger då vi satt där och jag vet inte om jag ska ånga att jag tog dom eller inte men jag hade iaf väldigt kul ända tills jag blev så galet trött ag had hade kunnat sova mot en lycktstolpe.. Om jag nu hade kunnat hitta någon sådan, hihi.
Nu ska jag nog ringa runt lite och se vad som händer men det blir nog en väldigt lugn Söndag iaf.
Vad ska ni göra idag?


Blondering in progress yesterday.

Puss & Kram!



// Tess tess ♥

090627

Just nu sitter jag bara och latar mig innan det börjar blir dags att fixa sig för grillande och sedan festande bland alla fina bilar, funderar på att fixa det första redan nu så jag hinner lata mig lite innan det blir dags att fara för då kommer jag inte vara på topp för att springa runt och smörja in mig i någon lotion eller färga håret i sista sekunden... *suck* kan jag aldrig få planera saker lite bättre än ingenting alls?..
Vaknade för max 20min sen och under den tiden ar jag både hunnit gnälla på min bror och vakna till lite, nu behövs det bara nått kallt att dricka och sen är jag nog ganska nöjd för morgonen.

Puss & Kram


// Tess tess ♥


Fräknar!

Var ute i en vik idag och sola med mamma, mammas kompis och hennes två döttrar.
Låg mest i en solstol i vattnet och njöt av värmen och vindarna förutom då jag och Angelica tog oss en liten tur på stenarna kring vattnet... Det gjorde ont i fötterna något extremt!!!
Nåja väl tillbaka hemma så tog vi och fikade lite grann och sen tog vi en lat stund framför TVn bara för att låta våra stackars hudar lugna ner sig eftersom jag lyckades bränna mig på ryggen igår.
Nu ser det väldigt bra ut efter min lilla after sun men det gör ännu sådär irriterande ont... *suck*
Ja jag ska lägga upp lite bilder senare men nu måste jag hoppa in i duschen och tvätta av mig all sol olja!

Puss & Kram!


// Tess tess

Skynda!

Nu har jag äntligen börat komma in i lägenheten ordentligt och så fort jag fått dit mitt underbara bar bord så kan jag börja leva där inne. Nej inte BAR det är mer bar/mat bord om man säger så.
Idag blir det tvätta kläder med mamma och och sola.
Angelica ligger kvar i sängen men jag har mina aningar om att hon satt vid datorn ett bra tag efter att jag gick och lade mig, hon brukar ha den dåliga vanan.
Men nu ska jag dra på mig min socker söta (rutiga)  klänning och sätta mig på gården med ett glas citron vatten och lite vattenmelon och jordgubbar innan all morgon sol försvinner.
Jag brände mig på ryggen igår.. Men det håller redan på at försvinna efter att jag köpte (och använde) en after sun.
Lägger upp lite bilder och sånt sen för nu vill jag bara skynda mig ut!

Puss på er!



// Tess tess

Solen skiner!

Och jag och Angelica ska strax fara och bada!
Det blir inte så mycket skrivet idag pga att vi ska springa iväg så fort vi har packat ihop allt men jag ska väl uppdatera lite mer nu för det har varit lite dött på senaste tiden!
Jag och mamma köpte ett skoter spel till PS2 i förrgår så vi sitter och spelar det hela tiden.

XOXO!


// Tess tess ♥

Tråkig morgon.

Godmorgon
Idag var det en väldigt tråkig dag att vakna upp till.
En av mina katter har varit lite dålig ett tag men han började bli på bättrings vägen nu i helgen... Trodde vi.
I morse så skulle jag gå in i badrummet och där låg han, jag trodde att han sov men när jag skulle peta till honom så gav det inga tecken så jag kände lite på honom... Han var redan lite stel så jag förstod ju så klart att han måstebha gått bort under natten...
Idag blir det iaf en liten begravning till honom.





Här håller Nadja i Max Sommaren 08.
Vila i frid min lilla kisse katt.
Hoppas du har det bra i katt himlen
Max
Född: 071028
Död: 090622


Snabbis!

Hejsan!

Nu sitter jag på Mama's jobb och tråkar vid en dator medans jag väntar på ett litet samtal.
Midsommar var rätt mysig även om det inte blev så mycket som jag gjorde, Jag och Issa började med att färga hennes hår och efter det så var hon bort bjuden på middag med sin familj... Där började problemen!
Vi försov oss till klockan 22,30! kvällen var ju 100% förstörd men vitänkte att vi inte fick ge oss.
Det fanns en natt också!
Nåja hela historian slutade iaf ut med att jag gick hem klockan ca 05,30 från en bekanst altan där vi hade suttit ett gäng och snackat, svamlat och argumenterat om det mesta mellan himmel och jord.
Jag hoppas ni hade en super skön midsommar iaf!



Hihi, någon bild från datorn här på mammas jobb.

Puss & Kram!




// Tess tess ♥

Midsommar!

Nu äntligen kan jag säga att det är midsommar!
Molnen har börjat spricka upp i våran kära skärgård och jag ska snart fara och köpa hårfärg till Issa som ska komma hit på ett litet tag. Det blir nog bara myspys här på dagen men sen blir det singstar och lite drinkar innan det blir dags att fara ut... Frågan är bara vart vi ska fara!?
Men det blir nog en super midsommar iaf även om inte den är så planerad än men är man bara optimistisk så ordnar sig nog det mesta. Det är min åsikt iaf!

VAD SKA NI GÖRA DENNA MIDSOMMAR?


Jordgubbar ÄR midsommar!

Love Yah!



// Tess tess ♥

Gårdagens handling.

Igår var jag och mamma och handla inför idag (midsommarafton) så vi skulle fara och köpa "Game time" till min lillebror som spelar WOW, då kunde jag inte låta bli att smita in på "DinSko" som hade SUPER REA!
Egentligen skulle jag inte handla något speciellt till mig själv men då jag hitta dom svart/vita små snyggingarna så kunde jag inte låta bli, har även letat efter liknande men inte varit riktigt förtjust i tidigare par.


Förutom att jag tycker dom är super fina så är dom även GRYMT bekväma!

Handlade även lite annat smått och gott:
   
Bild 1: Mood Ultra blond, Nr 7 SOLO & Svenska Jordgubbar.
Bild 2: LOREAL "Nutribronze".
Bild 3: Örhängen som jag fick av min UNDERBARA bonus mormor.

Har helt glömt bort att säga OCKSÅ! att jag har köpt en jätte gullig börs från Tradera:

Baby rosa + Hello Kitty! Kan det bli bättre? ;)

Nåja nu räcker det väl för mig, ska snart hoppa i duschen och sen blir det väl att göra lite frukost, Känner för något matigt men man får väl se vad man orkar äta efter duschen.
Till skildnad från alla andra (som jag har fått höra) så blir jag trött av att stå i duschen och alla säger ju att det ska vara uppiggande... Aj aj jag blev ju som jag vart och kommer alltid att vara ;)




Puss Puss!!!



// Tess tess

DÖD!?...

Det kom som en smärre chock...
Jag låg och halv sov efter middagen i ca 20min och då jag tittar upp så ser jag en av mina bästa vänner sitta med gråten i halsen och säger till mig att en nära vän till henne just har hittats död... DÖD!?
Jag sitter nog just i denna stund och funderar på om jag faktiskt förstått det än... Även om jag bara träffade denna stjärna några få gånger så verkade han alltid vara så full av liv, glädje och gemensamhet.
Min älskade lilla skydsling har just farit för att mötas upp med andra av den omkomnes vänner och även om jag inte vill lämna henne i denna stund så var det nog bäst att hon får smälta det här den första stunden (timmarna) med dom som också höll personen nära.
Jag vill inte lämna namn men så här mkt kan jag berätta:
Att vara med om någon som bara försvinner på detta vis så vet man aldrig vart man ska ta vägen.
Jag vet att min älskade, ÄLSKADE vän vet att hon alltid kan komma hit och bli tröstad, trösta, skratta och bara prata. Hon är allt för mig och om denna person var viktig för henne så är den personen viktig för mig med....

När världen saknar så finns bara tankarna kvar.
Då vänner saknar finns bara kärleken kvar.
Du är saknad, älskad och aldrig glömd.







// Tess tess ♥

Idag är det en klagoblogg.

Rise and Shine!

Det är iaf vad jag försöker inbilla mig själv då jag ska ringa till en utav alla kommunens anställda här i Umeå.
Ringde nu klockan 11,00  men då visades det att hon sitter i möte tills klockan 13,00 så det är väl bara att vänta tills dess innan det blir något samtal. Får hoppas att jag får tag i henne då iaf.
Har hunnit stoppa i både mig och hunden mat så vi kommer väl vara nöjd för ett tag men annars är jag bara väldigt trött och känner för att ta en timmas "power nap" innan det blir dags att förmodligen sitta i någon telefon växel igen. suck! Måste det verkligen vara så att så fort man fyller 18 (blir vuxen) så måste man sitta i telefon köer hela dagen bara för att få sin vilja hörd? Idag är det inte ens min vilja hörd... Det är hon som har bett mig att ringa.
Som om min Tisdag inte kunde bli så mkt värre så är det mulet och solen kommer förmodligen inte att kika fram på hela dagen...

Suck, pust & stön!



// Tess tess ♥


Gammal bild. nuets min.


LAT!

Idag gör jag ingenting, kommer nog inte heller göra någonting och jag känner inte för att göra något som göras kan. Jag är verkligen LAT!
Men men nu ska jag nog kolla på några avsnitt Vampire High, som jag började kolla på igår :)

Puss & Kram!


// Tess tess ♥

Festival, Film, Fest.

Finaly har jag fått ett nytt tangentbord!
Eller snarare så har jag fått låna det av Issa så det är ju inte MITT om man säger så.
I fredags så var jag på Täftefestivalen... Jag vet inte om man stavar stället med E eller Ä så jag gissade bara lite vilt.
Det var iaf ganska kul förutom då jag tappade bort min telefon i ungefär 2timmar men tillslut så hittade jag den under DJ bordet i ett tält där dom spelade reggae musik ^^
Sen på Lördag blev det att sitta barn vakt men så fort mamma kommit hem så for jag iväg och festade lite.
Förutom ett krossat glas så var detväldigt kul med snack, groggar och kurragömma! haha
Idag blev det bara en slapp dag för det blev en väldigt sen morgon igår/idag om man säger så.
Kollade även på den nya filmen Despereaux som handlar om en modigt liten mus med väldigt stora öron


Vilken liten sötnos!


Kollade även på filmen Twilight som alla har sagt ska vara så bra.
Min kritik på den filmen blev:
Okej filmen var väldigt bra och jag kommer verkligen kolla på nästa film som kommer.
MEN: Jag är ett riktigt vampyr fan och har kolla det flesta filmerna i den changern så jag blev
verkligen besviken då den var en sådan highschool drama som jag verkligen inte hade hoppats på.

Puss & Kram!



// Tess tess ♥

Inget tangentbord...

Har lånat ut mitt tangentbord till min bror som lyckats förstöra sitt såorar inte skriva ett helt inlägg med det som jag har på särmen.
Uppdaterar så fort som jag fått igen det!

Puss&Kram!



//Tess tess ♥

Cry Baby

Det blev pizza till lunch, igår åt vi det till middag och flickorna orkade nästan ingenting så jag fick offra mig med att äta upp det, herre gud vad det måste vara onyttigt med micro värmd pizza (kan inte äta kall mat) men det spelar ingen roll för man lever ändå en gång och det är väl ändå gjort för att levas ;) haha vilken liten vilding jag är som vågar stoppa i mig sådanna saker! Nåja nog pratat om det. Inatt kollade jag på en gammal chick flick från 80-talet ^^

Cry Baby Med Johnny Depp i Huvudrollen!


(bild från google)


Jag har blivit helt galen i 80-tals filmer just nu och jag kollar på typ varenda som jag kan få tag på, hittills har jag hunnit kolla på:
Teen Witch
Flasch Dance
Girls just wanna have fun
Cry Baby
Dirty Dancing
 & Pretty in Pink
Tycker själv att jag hunnit med ganska många men inte nog många.... Enligt mig ;)
Men nu kom Issa!

Puss & Kram!
XOXO




 // Tess tess ♥

Kan INTE Sova...

Detta su*er verkligen. Jag är inte ett dugg trött och klockan är knappt morgon!
Fast jag får väl skylla mig själv, om jag inte hade sovit typ hela dagen igår så hade jag förmodligen sovit just nu men det gör jag ju inte... Suck!
Idag ska jag försöka hitta på nått kul, har ingen aning om var, när, hur eller med vem men om jag inte gör något riktigt roligt snart så kommer jag vara deprimerad i ett årtusende... eller några dagar iaf.
Vad ska ni göra i helgen?
Sommar lovet har ju börjat så man har ju tid för allt möjligt nu!
Nåja nu ska jag gå och läsa Makida.


(bild från: google)




// Tess tess  ♥

Jordgubbstårta gjord av barnen!

Jordgubbs tårtan smakade super gott!

Min tårt bit.

Dom små bagerskorna själva.

Och nu ska jag bara sätta mig och lata mig ett tag.
Kollade alldeles nyss runt lite på internet och såg att idag är det dagen som...

Gene Wilder fyller 76år!
Grattis till denna makalöse skådespelare som bland annat har varit med i den första versionen av
Kalle och Chokladfabriken.

Måste även erkänna att jag fått ett smått beroende av 80talet just nu och låten som spelas var är
Footloose - Kevin Loggins
Underbart bra låt från en grymt bra film med samma namn, huvud rollen har ingen mindre än Kevin Bacon som man även kan se i den första Hollow man filmen!
Men nu ska jag försöka komma på nått vettigt att göra, tyvärr är det så tråkigt väder så man kan inte göra något ute men man kan nog alltid hitta på något. Kanske fortsätta läsa på boken jag började med igår
Makida som är skriven av författaren Bengt Nilsson.




// Tess tess

Lata dagen.

Idag har jag bara tagit det lugnt, jag var så himla trött i morse då mamma och Carolina skulle på hennes avslutning så jag blev hemma för jag orkade inte stressa dit bara för att se ut som en zombie. Nåja det gjorde inte så mycket för efter det så for dom och fika och sen så for Carro till en kompis.
Vid 11,00 tiden så for jag och handlade med mamma, köpte findus micro mat för jag orkade verkligen inte med något annat. Jag och mamma försökte sjunga singstar men det gick inte heller så bra för jag har ännu lite ont i halsen utav min förkyldning så jag gick och sova efter två låtar utav sjungande. Tack och lov behöver jag iaf inte ha dåligt samvete för att jag sover mitt på dagen eller någon annan stund som man bör vara vaken för nu är det äntligen sommarlov och jag tänker försöka vila ut så mycket som möjligt.
Men nu sitter Carolina och hennes kompis som ska sova över och bakar en jordgubbs tårta så jag ska försöka få en bild på den innan alla börjar smaska i sig den!
Kommer med bilder sen senare!

Puss & Kram



// Tess tess ♥

Nyss hem kommen!

Jag och Carolina har just varit på stan och handlat hennes skolavslutnings kläder som hon ska ha på sig imorgon.
Förutom en klänning så köpte vi spets leggings som kommer från Kappahl och ett halsband från Ur & penn.
Efter lite handlande så gick vi till frasses, där blev det en barnmeny och en kyckling meny som vi tog till middag, så det var väldigt mysig och lugn dag på stan förutom att överallt där vi var som vile Carolina ha havla affären... Oj oj det är nog en riktig liten shopoholic i den lilla tösen.
Det kommer bilder på kläderna imorgon för då ska vi även locka lill sessans hår och så kanske hon får lite smink till och med. Tycker det är tråkigt att bara för att barnen vill ha på sig smink och om man sätter på dom lite läppstift eller så så har man laggt dom i den lilla flickflickiga mappen som är i färgen rosa men det kanske har blivit så automatsikt men jag tycker det är ganska gullit att hon älskar att titta på då jag eller mamma sminkar oss + att hon gillar att leka med sitt leksaks gevär!

Svar på Kommentar:
Madeleine:
Chocolate är bra men det är bäst att man har något ätbart i närheten när man ser den :P

Tess tess (jag): Tycker också att filmen Chocolate är jätte bra och det är verkligen som du säger att man måste ha något att äta då man kollar på filmen! Helst en Anton Berghs 70% Choklad chili. Mums!

Tack så mycket Madeleine för kommentaren!


Men nu ska jag vänta på Sebbe och sedan får jag se vad som händer idag!

Puss & Kram!
XOXO



// Tess tess ♥

Bild från igår i parken.
Skorna är från Ellos.

Grattis Deppan!

Igår hade jag skolavslutning och att fara dit och säga hej då var en ganska lugn historia, efter det så for vi in till stan och då for jag och Sanne och käka på Qeen's.
Då vi var mätta och nöjda så satte vi oss i solen i parken och bara latade oss medans vi knäppte lite sommar kort på skor, rosor och lite allt möjligt man kan hitta i en park då man slutat skolan för en hel sommars roligheter!
När vi suttit och halv solat ett tag så hade mamma kommit in till stan så jag mötte henne och sen fick jag springa med grejjs till bilen innan vi träffades på Tivolit, där åkte vi "virvel vinden" och åt socker vadd, Sannes lilla syster hade vunnit en JÄTTE stor Marabou choklad kaka så Sanne var lite smått avis men hon fick / får nog smaka iaf.
Efter stan så kom jag bara hem och så gott som somnade för jag var helt slut efter spring och tjo hela dagen på stan så det blev en tidig morgon idag igen men den har iaf varit lugn och jag har nyss gått med Carolina till förskolan.

Här kommer lite bilder på gårdagens park besök!



Så fint väder hade vi!

Sanne knäppte också foton.

En riktigt fin dag måste jag säga!


Idag fyller Johnny Depp 46år!
Grattis till denna man som varit med en bra tid både inom film och musik!


Bilden kommer från filmen "Chocolate"
(hittad på google.se)


Puss & Kram!



// Tess tess ♥

Skolavslutning!

YES!
Idag är det sista dagen i plugget innan ett önskat sommarlovbörjar!
Igår var vi lackare och karossa klassen och grillade hamburgare, måste säga att hela dagen blev en kattastrof för förutom att Sanne var/är sjuk och kände sig mycket sämre ute i skogen så fanns det bara ett bord med bänkar på stället! Herre gud vad tänker lärarna med egentligen? Hur skulle vi rymmas allihopa (dryga 20pers) på den bänken då alla ska äta? Så jag blev väldigt besviken på att det var så dåligt planerat men det går inte att göra så mycket åt det nu det är redan gjort och nu har jag verkligen fått gnälla klart om det.
Det blev inge kläd köp igår men efter lite skrik och sura miner så lugnade ner mig med tanke på att jag kan fara idag men efter att jag vaknade för ca 2 timmar sedan ( av mig själv) så hittade jag lite andra kläder som nog kan vara passande + att dom passar till mina favorit pumps ^^
Vita shorts och en topp från Newyorker blev det iaf, Får hoppas att jag inte ska behöva gå i någon lera idag bara men det har ju varit ganska fint väder den senaste dagen så jag får hoppas på att det är tort borta vid skolan också.
Vi ska inte träffas för avslutningen förän klockan 12,30 men jag sov så oroligt så det var bara att kliva upp före f*n för jag hatar att bara ligga i sängen då man är pigg. Nåja det är inte så farligt och jag ska sätta mig med en bok på en liten stund så då vilar jag väl upp mig en del innan det blir att springa runt och vara glad.
Mamma ska in till stan med Carolina och hennes kompis idag för det är tivoli ännu i stan så jag tänkte väl träffa på dom då jag har slutat, det är väl en liten del till varför jag har shorts för då kanske jag kan åka nån karusell med dom eller om jag får med mig Sanne igen ^^
Nåja nu ska jag gå och sätta mig med en kopp grönt te och min lilla bok för klokan 9 ska jag fara och handla lite nödproviant och sedan blir det att sminka sig och locka håret innan det blir att fara till skolan för sista gången.



Här kommer lite minnen från skolåret 2008/2009!


Sanne Team mössa

Elenah Team mössa

Grabbar i klassen 

Sanne och Mange i vår solen

Anonym hår toffs ^^

Elsas skor

Världens sötaste Sanne!

Varseguda!
XOXOXO




// Tess tess ♥

Söndag kväll.

Idag har det varit en trött dag.
Vid 16,00 tiden for jag till Sebbe och då fixade vi lite med några grejjer till hans skoter, sen skulle han äta middag men efter det så åt vi Jordgubbar och glass ^^
Efter fix&trix hos Sebbe så kom jag hem och fick i mig själv lite middag och efter det fixade jag lite med tvätt och så annars har jag bara latat mig och inte kännt mig sugen på nått förutom att sova!
Nåja idag kan jag iaf räkna ner till skolavslutningen på två fingrar och det känns väldigt bra, trodde inte att jag skulle orka med ett helt år men det verkar olyckligtvis att det blir lite mer skola än vad jag trodde... Bam bam baam!!!
Alldeles nyss satt jag i ett en timmes telefon maraton med Jenny och babblade om det mesta som babblas kan, sen har jag väl mest funderat över varför så många skriver blogg? licksom jag har ju ingen tanke på att det skulle vara en massa som hoppas på att bli "kändisar" för det men det finns ju så vanliga orsaker till varför man vill öppna sig anonymt eller öppet för andra människor.
Men med tanke på Sveriges befolkningsantal så är det nog inte JÄTTE många människor som bloggar, känner inte så värst många killar som bloggar men då man väl hittar dom så lyckas dom alltid bli lite utav en favorit i repris som man gärna går och checkar då och då.. På senaste tiden/ veckan så har jag varit jätte lat med skrivandet men det har bara varit en hel del messy stuff som man har fått tänka igenom men det verkar inte bli bättre så jag får väl göra det bra! Hoppas bara alla andra är med på den visan, Annars så får jag väl gå och gömma mig igen... HAHAHA näääe!


Här kommer lite bilder från blomarangemanget som jag fick av Sebbe på min födelsedag 31/5.
 Jag knäppte bilderna idag och även om det är snitt blommor så är dom jätte fräscha!








Blommor som håller länge blir man alltid gladast av enligt mitt tycke iaf.


Puss & Kram!




// Tess tess ♥

*090607*

Det är Söndag och jag har klivit upp före klockan 8 på morgonen!
Förutom det så är det även exakt en vecka sen som jag fyllde 18år och veckan har väl haft sina A och O men allt som allt så mår jag ganska bra efter tänkande, funderande och agerande. Anledningen till att jag inte har skrivit är lite väl personliga och det är en sak som är bäst att vara väldigt tyst om ett litet tag iaf.
I Tisdags så var jag med min klass och karossarna och åt på MIA's och kollade på Änglar & Demoner. Maten var inte det bästa man kan tänka sig men filmen var riktigt bra och då man har en lite nördig religion och historie hobby som mig så ÄLSKAR man den, hehe.
Igår vaknade jag och sen drog jag till Sebbis för hans mamma fyllde år (GRATTIS!) så jag kom med blommor och efter att vi gått förbi till kyrkan och hittade bröllops bubblor så kom lilla G (don't know if i can use the name) så vi kolla på TV ett tag och sen så började vi fara hem till var och en men ca en timma senare bar det av till stan. Var med Sanne och Tessa så jag och Sanne åkte "virvel vinden" 2 ggr och sen satt vi på MAX och babbla tills min buss kom.
Då jag kommit hem kom Sebbe förbi och en kort stund efter det så for vi och grilla med lite folk. Ganska kul, tokigt och förvånande men vad kan man säga då man kallas för bonde när man bor vid skärgården.... Ungar?! har ni läst på alls?
Nåja nu ska jag gå och äta nått och sedan blir det duscha, får se vad som görs av Söndagen den 7 Juni.

Vad ska ni göra?



 


Min lillebror hade middag med sin klass. nästa år blir han gymnasie elev!




Sebbe med hans mammas födelsedags blommor!


Puss & Kram!





// Tess tess ♥





RSS 2.0