Lördag.

Idag har jag inte hunnit göra mer än att sova, locka carros hår, sungit singstar, ätit och nu sitter jag i telefon.
Har inte planerat inför kvällen men det blir väl bara att ta det lugnt med Carro hela kvällen.
Igår så var det full rulle tills man fick gå och sova och under natten skulle Java bara leva om så man fick städa efter hennes pappers massaker klockan halv 5 på morgonen. Men jag överlevde haha ;)
Men nu ska jag väl ta och fixa med chokladbollar så Carro har till filmen ikväll!

Puss & Kram

// Tess tess



Jag och Carro med camen nyss.

På skolan.

Hejsan hoppsan!

Nu sitter jag i plugget efter den långa resan hit och värmer mig då man varit ute i ca 20 graders minus!
Igår gick man och sova rätt tidigt efter att man kommit hem från mötet man var på och det lyckades dra ut sig till ca 2 timmar så man var ju mäkta trött efter att man kommit hem med bussen så att man stod i hallen vid halv 7 tiden.
Idag blir det bara en lugn kväll hemma och ska bara mysa med lillan som inte ville sova över hos kompisen idag.
Vi ska nog göra chokladbollar och kolla på en massa Barbie filmer hehe.
Men nu ska jag börja jobba med min Svenska uppgift!

Puss Chiao!


// Tess tess

Trööött!

Tja!

Har inte hunnit skriva så mkt på senaste tiden men det har varit rätt mkt och man har knappt haft någon ork då man väl kommit hem och fått i ordning allt som ska fixas :P *pust*
Idag har jag varit på skolan som vanligt, fick stressa lite till bussen men sen var det lugnt resten av dagen förutom på första lektionen då mina grannar i klassrummet fick höra att jag missa frukosten :D hihi
Efter skolan var det bara knalla till mötet jag skulle ha och det blev ju en liten bit att gå i det sjukt kalla vädret men jag överlevde! Nu äntligen är jag iaf hemma efter att jag landa mina korta ben i hallen för en dryg timma sedan.
Men men nu har jag en sur liten tjej brevid mig så nu är det dags för en snabb saga och sedan natti natti!


Pussas & Kramas!


// Tess tess



Den här bilden måste jag säga att den gör mig glad   :)

Imorgon iaf.

Tjenare!

Ett möte jag inte vetat om var idag så det blev ingen skola idag...
Hmm, nåja imorgon blir det iaf hoppas jag och jag börjar bli mäkta irriterad på att det alltid kommer nått i vägen för min jävla skolgång! Det är alltid nått med familjen, sjukdommar eller nån som dött eller nått annat konstigt som alltid ska hända för att man försöker för en sista gång.
Idag har det bara varit mellanrum oss i familjen, ingen har riktigt velat prata med varann och irritationen har man tillslut nästan druknat i och man vill bara kräkas av dom elaka, okänsliga och illamenade uttryck den ena har gett till den andra.
Fattar inte varför dom värsta krig oftast utspelar sig i hemmet, där alla känner varann inte för att dom har oförståelse till den andra utan för att dom just inte har det till varann.
Dom vet varenda fel hos den andra och använder det hela tiden medans den hoppas på att inte få spottat i ansiktet om dens mindre bra sida...
Nu ska jag nog träna lite innan det blir dags att sova igen som jag nästan gjort halva dagen bara för att få gömma mig lite, Det ska bli så jävla skönt att komma till skolan och slippa all skit hemma!



// Tess tess


Imorgon är det skola

Och på sätt och vis saknar jag det lite... Nästan... Okej nu har jag börjat må lite dåligt över att vara tvungen att stiga upp tidigt på morgonen, äta något fort så man mår illa hela buss resan och sedan bli as hungrig igen  innan lunchen ens är nära på att börja.
Idag har jag nästan bara sovit, ätit och läst i min underbart bra bok: Völvans dotter (bok serie) skriven av Saga Borg.
Den är så grymt bra och jag gör inte mkt mer än läser den boken hela dagen, natten och resten av alla 24 timmar på dygnet ;)
Idag måste man planera inför allt man måste läsa den här terminen, Usch det är alltid så tråkigt att läsa, hur mkt det än gynnar mig så finns det inte något jag hatar mer än att plugga.
Men ikväll snart så ska jag få ett litet samtal av min gubbe så då kanske jag blir på lite bättre humör :)
Har varit hemma nu sen i Måndags då jag kom hem och det första jag märkte med att jag var hemma var ett fall av insomnia som jag hoppas på ska bli av med så fort som möjligt.
Allting var så lugnt och skönt där uppe och när man kommer hem är det bara skrik, stress och improviserade försök till ent lite mer tystlåten tillvaro.
Java har under lovet också bitit sönder ännu en internet kabel så jag måste snart lämna igen denna så att allt kan bli lugnt igen...
Ojj ojj ojj, Hoppas jag hade fel m att skolan blir ett helvete för det är det sista jag behöver.

Puss & Kram



//  Tess tess


Ps: Ska snart till frisören så snart får jag äntligen mitt ljusa hår tillbaka! .Ds.

Lugn och ro, äntligen.

Här sitter jag nu efter lite snabb inhandling inför helgen utan all musik, killar som tjoar och en hoppande pojkvän.
Ååh gud vad skönt! Det är bara jag och Timo i huset och han ligger så gott som och sover så det är så lugnt och sönt att man nästan saknar allt ljud... NEJ! vad är det jag säger? det fanns inget bättre än på nyårs afton just efter klockan ett då typ alla raketer var smällda och alla gått in för att fortsätta festandet som att ligga ute i badtunnan och bara njuta av lugnet som lagt sig över hela Kalix (åtminstone dä vi var), tänk att man kunde ligga ute i ca 10 minus och bara små le åt alla som man så huttra förbi medans man själv slängde snö på sig själv då man ligger halv naken i 40 gradigt vatten.
Lovely måste jag säga :)
Idag har vi typ sovit hela dagen och sedan var det dags att fixa badtunna nu inför kvällen och sedan mötte vi David och hjälpte honom bära allt han skulle ha med sig, Jag fick ta cycken! hihi.
Det är så otroligt kallt här uppe så det är nog det ända jag har emot med att inte vara hemma för tillfället men annars så finns det inget bättre än att bara tillbringa lovet med min Gubbe och bara mysa med en massa snack's godis, glass, friterade bananer och allt annat äckligt onyttigt som vi tryckt i oss :D
Idag bestämmde vi oss tom att vi inte ätit oss less på jul mat än så vi köpte hem lite så vi kan äta något sånt någon dag, Smaskigt värre måste jag säga.
Idag var egentligen dagen då jag skulle åka hem men det blir inte förän efter helgen som det blir av, Jippi!
Jag har någa dagar kvar att tillbringa med min älskade lilla sötnos gubbe! :D haha
Nej nu ska jag nog bara lägga mig och läsa ett litet tag innan det blir dags för liv igen då grabbarna kommer tillbaka.

XOXO!


// Tess tess







RSS 2.0