Gaaah!

Tandläkare!!!
Nej nu har jag varit grinig så länge så jag måste få ut det!
I morse då jag var så orolig över hur det skulle gå hos tandläkaren så kan ni gissa vad som hände då?
Jo jag får ett trevligt litet samtal från någon receptionist som säger att min tandläkare inte kunde göra det idag!!! Aah jag blir verkligen sur! Här har jag suttit och oroat mig och så blir det inte ens av!

Nåja istället för tandläkar besök så gick jag med Carro till skolan och sen for jag hem och åt frukost för att sedan ligga och vila tills jag hämtade Carro och sedan for vi och gjorde lite ärenden.
Sen kom jag hem och blev så less på allt stök så vi började plocka ihop och nu sitter jag här.

Även om det inte blev någon skola idag så känner jag mig rätt stolt över mig och jag ska göra lite läxor senare så att jag får göra mitt matte prov imorgon. SKÖNT!!!

Bild på brunett håret kommer lite senare!


XOXO
// Tess tess ♥

Pirr pirr...

Ja nu börjar det verkligen knyta till sig i magen för imorgon är det dags för det hemska tandläkar besöket som jag fruktat så länge.. Iofs så ska jag bara laga en liten spricka så det ska nog gå bra men iaf! Jag ska få bedövning ( Bedövning= Sprutor!) och jag börjar så gott som grina så fort jag ser en nål om det inte är för att jag ska bli fin utav den... Nja i detta fall så menar jag inte för att göra några mer eller mindre större ingrepp på mig utan kanske bara som när jag gjorde hål i naveln.. Jag har verkligen det där typiska talesättet: Vill man vara fin får man lida pin i huvudet då det handlar om något sådant men när det kommer till blodprov, sprutor eller bara ett stick i fingret (dock inte lika farligt) så blir jag helt hispig... Suck!
Så imorgon ska jag alltså få bli DROGAD! Shit alltså! Detta är tredie gången i mitt liv som jag är det och jag har aldrig varit det av andra skäl än medecinska!
Väldigt stolt över mig själv på den punkte faktiskt ^^

Nej nu har jag kollat Chuckey 5 med mamma och nu är det väl dags för sängen strax så god natt på er, skriver imorgon efter tandläkar besöket...


// Tess tess ♥





Jag som blondin.
Imorgon får ni se mig som brunett!


Lördagen

Jag var på Harry's igår!
Det var 90-tals afton och mycket äldre folk men det var riktigt trevligt.
Det ända som var jobbigt var att vi hade ca 30min på oss att fixa oss innan vi åkte till stan och sen efter det så vandrade jag igenom typ halva Umeå då vi mötte våran lilla chaffis som kom så snällt och hämta oss.

Annars så var går dagen väldigt mysig och vi käkade en massa tårtor och små fikade hela dagen enda tills mammas korvsoppa var klar och jag måste nästan säga att det är en av mina favorit rätter i hela världen! Den är så grymt god!

Ja jag har sagt det måga gånger att jag ska bli bättre på att lägga upp bilder och jag måste ju lägga upp på det bruna håret också! Det är så himla kul att vara brunett igen för man ser ju (för mig iaf) så mycket mognare ut och där med får man mer respekt då man te x far ut som igår och det var så himla trevligt!


// Tess tess ♥

On my way home.

Nej nu är det dags att bege sig, känner mig jätte trött och vill bara ligga hemma med en te kopp och läsa min bok, Imorgon blir det tårta och besök hos mamma som sagt så det kommer väl bli att man är här mesta dels av dagen imorgon och sen får man se vad som händer.

Dränka sorgerna kändes inte som en nödvändig lösning så jag förblev nykter idag och det känns väldigt bra, Har ätit godis och rökt (onödigt mycket) och det hjälpte faktiskt. Inte för att jag säger att det är bra att röka med iaf.

Orkar inte skriva mer för då kommer jag bara skriva för mycket.


// Tess tess ♥

Brunett och besvikelse

Japp nu blev det så! Jag är brunett igen och jag trodde det skulle bli roligar att skriva om men icke sa nicke. Har nyss käkat middag med familjen och nu ska jag snart fara och hämta min alkohol så jag får göra någon nytta av alla äckliga tårar som jag fällt, Jag ska verkligen dränka mina sorger.. Om det nu är det man kallar det? Jag har sagt till mig själv ett bra tag nu och det ordspråket lyder: Lätt vunnet, lätt försvunnet.

Imorgon kommer min mkoster förbi så det blir kul (skönt att det fanns något bra med denna helg) men annars ska jag nog bara ta det lugnt, plugga och som sagt idag. Dränka mina sorger.


// Tess tess

Dålig och bra dag.

Det finns en bra nyhet och en dålig nyhet för dagen och som man oftast brukar göra så kommer jag ta den dåliga först:
Mina utslag eller vad det nu är har kommit tillbaka! Tobbe ska få ränsa sängen nu för jag är less på att se ut som... Ja vad är det värsta ni kan komma på?
Nåja den roliga nyhet är iaf att min mamma fyller år idag! Har inte hunnit hem än för jag är hemma hos Tobbe med mitt omtalade face.. *suck*
Nu ska jag iaf bara vänta på att bussen ska gå in till stan så jag får komma hem för tills dess så finns det inte så mycket att göra här.

Syns sen då jag är hemma!


XOXO

//Tess tess ♥


Bla bla blaaa!

Sitter hos mamma nu och ska käka pasta carbonara här, MUMS!

I natt var en fullständigt knäpp natt, kunde inte somna förän klockan halv 6 på morgonen så jag var hemma från skolan för då var jag som en zombie, försökte sova hela natten men det ville verkligen inte fungera men nu jävlar ska jag anstränga mig så att jag kommer till skolan imorgon. med natts sömn eller inte!
Kollade iaf på Twillight som gick på TV i natt och nu kan jag knappt vänta tills det är dags att fara på bio för att se new moon!
Btw! Jag har börjat träna på mitt Carmen program igen så nu får vi se om det kanske försvinner lite fläsk!

Nåja nu ska jag gå och se hur det går för matlagningen för jag är jätte hungrig!

Puss!



// Tess tess



Om jag och min mamma var Te-koppar...


Less.

Ååh Jag blir så irriterad!

Jag har inga cigaretter och Tobias bara flinar med sin chips påse då jag verkligen börjar få ett sug av nicotin. Att vara beroende är fan pest!
Idag har jag iaf varit i skolan och efter en väldigt snabb middag så for vi vidare och målade ett litet hus (invändigt). Det har hur som helst inte hänt något spec idag och vi har väl mest traskat runt och försökt hitta en mer eller mindre viktig uppgift.

Nej nu orkar jag inte skriva mer, ska vara sur, äta onödigt mycket och socker och sen klockan 22,00 ska jag kolla på sista avsnittet True Blood!

XOXO
// Tess tess ♥

Gissa vad!

Hihi!

Gissa vad jag gjort idag!
Hah! Det kan ni nog inte men idag var dagen som jag jag lagade gryta i en sådan där ler gryta som man stoppar i ugnen!
När Tobbe beställde sådant så höll jag på att krevera men efter att jag fått guidningar av mamma så gick det riktigt bra! Köttet var kanske lite segt  men det var bara för att vi skyndade oss med att få äta middag innan Tobbe skulle iväg igen men annars så är jag jätte stolt över mig själv!

Efter middagen så for Tobbe och jag gick och tog ett bad och läste lite Twilight men nu sitter jag bara här och latar mig framför datan innan Tobbe kommer hem igen.

Har som sagt haft ganska ont i magen idag igen men nu känns det som om det håller på att bli bättre så imorgon ska jag fara tillbaka till skolan och jobba järnet!

NU ska jag torka mitt ännu blöta hår och så ska jag fortsätta vänta på gubben.


XOXO
// Tess tess ♥



PS: Sitter på Tobbes dator nu så jag har inga bilder att lägga upp så det blir nog ganska dålig med det i veckan. DS.



Sjukling.

Ännu en ny dag och jag känner mig som en zombie...
Började må dåligt igår så efter halva skoldagen så åkte jag hem och det vill verkligen inte bli bättre, vill bara att mag ontet slutar så att jag kan få sköta skolan.

Idag blir jag iaf hemma igen och det blir att bara ta det lugnt, läsa Twilight och sen ska jag laga någon kött gryta till middag för Tobbe visade nu på morgonen att det var vad som beställdes av den lilla arbetaren.
Tobbes lillebror är också sjuk... Något som jag och Tobias haft diskutioner om då jag inte vill att han ska vandra runt i skogen med sådan (förmodligen) feber och hostan som jag hört, men detta håller ju dock inte Tobbe med om så då ska man ju hunsa upp denna stackars sjukling.. *skakar på huvudet*.

Nåja mig kan han inte hunsa med på det viset iaf! Känner jag mig för dålig för att vara i skolan så då far jag inte till skolan, Och idag... Känner jag mig DÅLIG!!!

Nej nu ska jag gå och sova en extra timma och sedan ska jag försöka göra lite skol arbeten som jag tog med mig hem igår från skolan.


XOXO
// Tess tess ♥

Snabbis.

Kom nu fort förbi mamma medans jag har Amanda i duschen hemma hos mig.
Senare kommer Julia och det blir väl att hitta på något med A och J då.

Idag har jag tyvärr varit hemma igen, det är så jävla lustigt för jag mår inte bra.. Me ändå så gör jag det. ajja jag ska väl sitta och vara lite knäpp med mig själv istället.
Idag är Tobbe lite hyper för han ska vara med Patrik så det blir väl en ganska lugn och grabb fri helg för mig måste jag väl säga. Tack och lov så har Tobbe sagt att OM dom har tid så ska dom komma förbi en stund så jag också får se dom en snabbis men jag har mina aningar om att det kommer finnas ganska lite extra tid.

Nu ska jag hem, duscha, troka, platta håret och sedan blir det väl att hitta kläder + att kleta nått i ansiktet.. Gud vad jobbigt hela den där "fixa sig grejen" låter ibland.

Hoppas ni får en bra Fredag!


// Tess tess ♥



PS: Baby don't hate me ♥ . DS.




Världens snyggaste par!!!!
 OR NOT


Torsdag

Sitter hemma hos mamma och ska äta middag här på något tag.
Sen senare ikväll eller närmare bestämt klockan 21,00 så börjar FILMEN Grottbjörnens folk på TV4 film så jag och mamma ska mysa med en mintkladdkaka och titta på den.

Idag blev det att vara hemma för konstigt nog efter att jag sovit halva dagen igår så råkades jag ju självklart att försova mig idag... Det ska inte hända igen!

Imorgon blir det att åka till Tobbe igen.. Mest troligt iaf jag ska väl prata lite senare med honom och få allt planerat om hur helgen kommer att se ut för hans bästa kompis kommer upp från Norrköping idag! Wihoo! Tobbe är jätte glad och det är ju självfallet jag också då!

Nu ska jag gå och babbla med mamma och se om hon kanske behöver hjälp med middagen eller något sådant, ska försöka bli lite bättre på att uppdatera men jag är så himla dålig på att hålla det jag lovar så jag får väl ge mig själv en spark i baken!

Puss På Er!


// Tess tess ♥


Mina systrar med doms pumpor.


En Tisdag för Tess.

Nu ska jag sova!
Igen...

Har sovit en hel del idag men efter skola/jobb så var jag och Tobbe jätte trötta så efter att vi var och åt på Svanen så for vi hem och sov en timma ( i mitt fall 2 timmar) sen var vi ute i garaget med Tobbes evighets göra och sen blev det att kolla på något TV program som Tobbe spelat in.
Det var om någon jätte snabb bil (koenigsegg) och att någon vill köpa SAAB.

Det ända som jag tycker är så otroligt irriterande är denna eviga stolthet över ett företag som inte älskas av så gott som någon än oss Svenskar. Jag har vuxit upp med SAAB men jag har lovat mig själv att om jag någonsin kör en SAAB så är jag VÄÄÄLDIGT illa tvungen. Detta menar jag inte som något illa menat för min pappa t ex älskar SAAB och kan inte tänka sig att köra något annat, där av hans förtvivlade min efter att jag bestämt men snällt berättade att om han ska fixa en bil åt mig så får det aldrig bli SAAB.

Vad är erat favorit bilmärke?

Min drömbil är iaf en Baby rosa Bugatti!
Men även Koenigsegg är väldigt cool!
(Bugatti är just nu världens snabbast bil men för några år sedan var Koenigsegg 1 på Guinnes listan med 388km/h)

Hur som helst, Nu är det sova dags för Tobbe vill ha datorn innan vi ska sova och jag måste hinna tvätta ansiktet och borsta gaddarna innan det blir Gnatt dags.
Imorgon blir det att vara i verkstaden och jag LÄNGTAR efter att mitt positiva jag kommer tillbaka sanart för jag känner mig så himla trött.

Imorgon ska jag hem för jag ska ha "möte" och så ska jag fixa lite där hemma med det jag handlat, och så ska jag kolla upp om något täcke och nån kudde som jag ska köpa.
Ååh jag kände mig så stolt då jag stod där på IKEA och plockade den vita Orkidéen och en fin kruka till, den stackaren kommer förmodligen inte leva så länge men dom är så fina och jag har tänkt köpa en växt till lägenheten jätte länge.
Köpte även glas, sängkläder, ett doft ljus (äppel&Kanel doft) och en toa borste..


XOXO

// Tess tess ♥





En rosa Bugatti.



En rosa/ röd Koenigsegg.





Hemma igen.

Äntligen hemma.

Nja hemma och hemma ska jag väl inte säga för nu är jag hos Tobbe men det är ju så gott som hemma nu så, Varken jag eller Tobbe fick så positivt välkomnande då vi kom hem så det var mest sura miner då vi väl fick gå och sova.

Helgen var jätte bra och jag ska lägga upp bilder från lite allt möjligt då jag kommer hem för jag kan inte lägga upp bilderna på Tobbes dator. Tobbe fick åka till Finland för första gången förutom för länge sedan då han var liten och sedan blev det att vi även for dit och festade, träffade gamla vänner också och hela helgen var hur mysig, trevlig och rolig som helst!

Idag är jag hemma, frågan kanske är varför men det tänker jag inte svara på.
Nu ska jag bara vänta på att Tobbe kommer tillbaka från att ha kört sin syster till bussen och sen får man väl se vart dagen flyter iväg, jag är sugen på Ben & Jerry's men jag vet inte om det finns här ute i skogen så jag får väll fara på glass jakt men annars vill jag bara ge lite tid till kvalitets tid för mig och Tobbe, även om vi varit med varandra hela tiden så har vi inte fått den där tiden för bara oss som jag iaf känner att vi kanske behöver lite utav.


XOXO
// Tess tess

RSS 2.0