Witchblade

Har just ätit middag och snart ska jag fara och köpa något gott... OCH NYTTIGT! jag måste ha något att tugga på nu då jag även försöker sluta röka, så mycket jag bara kan nu.

Efter at jag stigit av bussen så gick jag och köpte nya SOLO innan jag började traska hem till Tobbe i det kalla vädret, det är inte alls roligt då man ska stå och vänta på bussen och kollar på den allmänna klockan och termometern som visar... 1 Grad! It's fucking unbeliveble!!! Jag hatar kyla och nu har det även börjat komma frost på nätterna! Blää för kalla Norrland!

Nej nu ska jag hoppa på Tobbe som just letat frm några gamla Witchblade tidningar från gud vet när ^^ är det inte roligt med nostalgi?


Killarnas vill vara med och kvinnornas vill vara?

Hon var en gudinna för (vissa) serie älskare ett tag!


Trändiet!? hihi

Sitter i skolan och först kolckan 15,00 slutar jag för att sedan åka hem till Tobbe med bussen, idag har vi nästan inte gjort någonting och det har varit JÄTTE tråkigt men förhoppninsvis blir det väl lite mer liv i luckan imorgon. Idag blir det nog en lugn dag och jag funderar på att köpa grönsaker för att göra grönsaks sticks och någon god dip till.

Jag har börjat med min lilla tränings och diet månad nu innan Halloween och jag hoppas att jag kommer gå ner mina 4kg som jag har så dåligt samvete över.. Jag vägde faktiskt (hemska tanke) 51,8kg igår men sen då jag kollade på morgonen så var det iaf bara 50,7 så jag behövde inte vara LIKA deprimerad på morgonen, Absolut inget illa menat till stora människor eller så för detta kan ju säker vara lite stötande men jag har verkligen dom kraven på mig själv och jag har ett lite av ett dåligt självförtroende så jag är som min lilla älskling kallar det "Aldrig nöjd", hoppas iaf att detta kommer bli bra för då kommer jag vara världens sötaste Tingeling den 30de Oktober! Shit vad kul!

Nej nu ska jag plugga på någon analys sak som vi har i skolan så att jag hinner med det men jag kommer väl med någon uppdatering sen senare också.

Tack så mycket för dom söta kommentarerna!! Blir så himla glad för det och tack för att ni gillar min nya design ni är så gulliga ^^


// Tess tess ♥


En liten prinsessa i den stora, stora världen.



Ny bloggdesign!

Oj vad jag har suttit och pysslat på med detta, jag tycker att 90% som har med datorer är jätte svårt och jag känner mig som Bambi på hal is men det ser ju inte ut som att en 5åring har gjort det för det 7åriga lilla systern tyckte att det blev fint!

Har haft en hel del att göra dom senaste dagarna och har varken kännt att jag har haft tid, lust eller ork till att skriva, men nu känns det som att det skulle vara kul att fri göra lite egna tankar igen.

Idag har jag varit ledig från skolan men jag har ändå varit jätte stressad hela dagen, tråkigt värre men nu verkar det gå över, sitter hos mamma och har lagat middag till familjen för ett tag sedan. Mamma har varit borta hela dagen så jag satt hemma hos henne med Carolina efter att hon hade slutat skolan, ja nu börjar hon bli riktigt stor! Går själv hem från skolan och hon läser så duktigt i läse-boken (ibland) på kvällarna. Imorgon är det skola igen och det känns nästan skönt så man får ha något att göra, det känns som om det äntligen börjar flyta på riktigt bra nu så jag ska fortsätta på det här viset så länge jag bara orkar.

Idag for mamma och köpte en såndär rund sjal från Gina tricot åt mig!
Hihi den är så grymt mysig!

Nåja imorgon blir det skola och vara hemma hos Tobbe hela veckan.
Vi körde på det förra veckan och det gick så bra med att stiga upp så varför inte en vecka till?
Nu ska jag iaf snart fara hem till mig och packa iordning inför veckan hos Tobbe och sen ska jag äta mina muffisar som jag bakade igår morse, dom blev jätte goda även om jag kanske stoppade på liiiite för mycket choklad frosting.

Nej nu ska jag gå och ta en te kopp med mamma och babbla lite med henne innan jag sticker iväg!
Hörs förhoppnings vis snart igen!


// Tess tess ♥




Ser ut som något tråkigt men ibland betyder detta foto rätt mycket.


Tvätt och tatuering!

Tvätta kläder och har nyss ätit.
Ja det är så eftermiddagen ser ut för mig idag och sen ska jag baka lite muffins och bara mysa med mig själv och min bok.

David kom in och sa att han skulle länka en bild på en tatuering som han vill att jag ska göra?! Jag trodde först att det skulle bli något äckligt eller bara någon onödig grej men detta var vad han skickade åt mig:

 En otroligt gullig bild på någon svärdsfisk!
Funderar nästan på att sätta dit något liknande bara för att den var så himla gullig!
Och ja ni tycker säkert det är onödigt men hur nödvändig är en tattuering over all?


// Tess tess ♥

Sjuk Torsdag.

Är hemma idag för jag mår inte alls bra, hoppas jag blir bättre snart för jag orkar inte med att vara så här slut hela tiden. Imorgon blir det skola iaf vare sig jag kan eller inte för jag kan inte vara hemma nå mer efter att jag bara varit i skolan i en dag under denna vecka. Att vara sjuk ska ju vara lite skönt också men då man lyckas att bli sjuk så ofta så är det bara stressigt.
Nej nu ska jag sluta klaga och gå och göra mig en kopp thé, har även bokat tvätt tid till idag så det blir bra :)

// Tess tess ♥

Home alone!

En hel dag utan Tobbe?!
Njaa kanske inte precis, har varit där under dagen men åkte hem för några timmar sedan.
Ska bara njuta av lugnet och fara på solarium innan det blir mys med fotbad och nagellack för hela slanten. Imorgon ska jag ju tillbaka till skogen så då måste man ju vara mysig och fräsh igen! Även om det känns som om jag inte har varit det på ett tag så är det ju alltid kul att "piffa upp sig" lite grand då och då.
Är ganska dålig nu men jag måste till skolan så det blir bara att kämpa på.
Men nu bär det av hem till mig och min trygga lilla vrå!


// Tess tess

Sjuk....

Jag är sjuk!!!

men ändå är jag i skolan och det känns som det hemskaste som finns. slutar och ca en och en halv timma så jag får väl lida igenom det innan jag kan sätta mig på bussen hem till Tobbe igen.
Idag ska jag baka men annars ska jag nog bara sitta och spela, insvept i ett täcke och tvinga Tobbe göra thé åt mig. Nej nu slutar lektionen och jag ska försöka hålla mig pigg resten av skoldagen för jag har redan lyckats sova bort en lektion.

Hoppas ni har en bättre dag en mig!



// Tess tess

Kristian Anttila.

Underbara älskade Kristian Anttila med låten Smutser.


Onsdag!!!!

Nu har jag kommit hem till mamma efter en arbetsam dag på skolan, klassfoto och sedan en fika på stan med Sanne. Har varit allmänt flummig hela dagen men nu börjar jag varva ner så jag är på rätt så normal dos Tess just nu. Här kommer lite foton från dagen för det är det ända jag hinner med nu innan det blir dags för middag här hos mamma.


XOXO
// Tess tess ♥


Söt Sanne on the bus!


Det blev Chees cake och Chai latte.


Jack ville också vara med!


IGÅR!

Gjorde jag muffisar!!!


Glasyren är blå... Inte grön :(


Kladdigt, sött och alldeles UNDERBARA!


Stress Tisdag.

Har varit hos tandläkaren idag. Det var ingen fara med tänderna men nu är det dags att vara lite mer nogran... Dumma dumma mig. Den nya tiden är iaf 5 Okt så då ska jag fixa gaddarna på riktigt.. Hjälp!
Jag måste fixa en spricka och måste då borra en liten bit för att sedan fylla det med något gisch!

Har varit hemma och fixat lite och nu ska jag ringa lite viktiga samtal innan mötet jag har. Ska även försöka hinna baka lite cupcakes idag men det blir förmodligen senare som det händer.

Ska försöka komma på något vettigt att skriva om lite senare men just nu måste jag stressa runt.
Tänk att den enda dagen som man är borta från skolan så har man hur mycket annat att ta itu med, kan man inte få känna sig lite ledig?... NEJ!


XOXO
// Tess tess


Söndag.

Sitter hos mamma och känner mig äckligt trött efter en nästan hel natts sömn och en lugn dag.
Igår var vi "ut" nej det kan man absolut inte kalla det men det var väl kul... Nästan, Nej nu har jag bestämt mig jag ska INTE planera saker nå mer för det blir aldrig så bra som man hoppats på.

Idag ska jag försöka komma på någonting att laga till middag.. Det känns inte som det roligaste men som sagt "äta bör man annars dör man". Var på MAX igår och det smaka väl som det brukar göra ;) byt frityr olja lite oftare så kanske folk tom säger till er att det är gott!!!
Nej usch bara för att det är en stor kedja som går bra så kan dom inte tillaga maten så slarvigt!

Imorgon är det skola igen och det är väl ganska chill om jag bara får sova ordentligt för det känns som om jag behöver det, är hur slut som helst och jag vill bara gå och gömma mig och inte titta upp på ett väldigt bra tag.. *suck* jag får inte bli sjuk nu!
Nej nu ska jag fara hem och ta en kopp te innan jag blir alldeles för deppig!

XOXO
// Tess tess ♥




Raketer från Norrköpings resan.


Snart påväg hem.

Sitter nu hos Tobbe medans han tränar så tar jag tillfälle att skriva lite!
Igår blev det godis och chips handlande och vi käkade det som små grisar innan vi gick och sova.
Idag har det varit rätt lugnt och jag har kollat i Sweden rock tidiningen efter lite udda kläder ( as i love).
Snart ska vi börja röra oss mot mig men nu är det träning som gäller för en liten stund.




Fick en komentar och en läng till en väldigt bra blogg som heter jjuno.blogg.se den handlar om självförtroende och detta är en sak som MÅNGA flickor/tjejer/kvinnor har mer eller mindre brsit på så gå in på den!



XOXO
// Tess tess ♥

Dålig update!

Äntligen tid till att skriva lite!

Har haft en rätt stressig dag (igen) och det har varit allt från att jag missa skolbussen till att jag fick fara med tobbe och göra nå el grejs!?
Nu sitter vi iaf hemma i tobbes "lilla" rum och äter chips och godis + min super mumsiga tzatziki!
Imorgon bär det av det till mig så då kan jag både uppdatera bättre och lägga upp bilder men nu ska vi tjocka oss innan det blir dags för sängen.

Vad hittar ni på denna fredag kväll?

XOXO

// Tess tess ♥

God Natt Carro.

Nu är det dags för Carro att sova så hon inte har ögonen i kors då hon vaknar imorgon, mamma är och handlar så jag sitter barn och hundvakt ikväll.

Har inte gjort någonting vettigt men sen då jag kommer hem ska jag göra iordning en pasta sås som det mest troligt blir att äta någon annan dag. Orkade verkligen inte fara hem och laga mat så det har inte blivit något än men man vet ju aldrig om det blir någon nattlig måltid då jag kommer hem till mig och min nya säng.
Ååh jag är så himla glad att den äntligen är på plats!

XOXO
// Tess tess ♥


The bed is here!!!!

Jippi!

Nu har min säng och min byrå kommit så det blev lite om mublering i hemmet innan jag stack tillbaka till mamma och pratade med pappa och diverse andra som var här också.
Äntligen behöver jag inte ligga och trängar i en 90cm säng utan nu har jag 120cm!!!!! Wihooo!
Nä så mycket större är det ju inte men jag är så glad att inte behöva ligga mot en kall vägg och nöta då Tobbe kommer och sträcker ut sig i sömnen... Bara tanken av den där väggen "Grrr".

Nu har jag iaf flyttat på sängen, soffan och bordet kan stoppas på plats så fort vi får tid och material för att få upp det! Då ska jag knäppa lite foton på det nästan färdiga hemmet och det är så skönt att nästan ha fått in allt som jag behöver för i helgen kanske jag får mitt vardagsrums bord också!!! JAAAAA!

Nej nu ska jag fara förbi hem och laga lite middag för jag är inte sugen på plättarna som mamma håller på att laga, det är typ efterätt om man vill men nej äta sliskiga plättar med en massa sylt och grädde (skulle aldrig falla mig in) får mig bara att må illa... Alldeles för mycket... Plättar!


XOXO
// Tess tess ♥



Livet är en fest:
Puss på mid min älskade lilla Mandish!


Ledig för möbler.

Tjena Hejsan!

Idag är jag hemma för min pappa kommer med dom sista möblerna till min lägenhet, ÅÅH VAD SKÖÖNT!
Har nu hunnit äta frukost och har bara suttit och tagit det lugnt hemma hos mamma som jag sov hos, snart borde pappa vara här så vi får flytta in möblerna och då KANSKE jag hinner ta min till sötnosen min innan det blir alldeles för sent. Man blir alltid så sur för bussarna till honom går så dåligt så det blir jobbigt att ta sig om man inte har VÄLDIGT bra med tid! Nåja Hoppas hoppas!

Nu ska jag nog för en gångs skull ta ett tränings pass i normal tid och då när jag är färdig har väl pappa dykt upp så jag hinner fixa med allt innan det är dags att fixa sig. Måste dra ett lager BUS över mig också för jag börjar bli super blek igen!!!! Ja jag är verkligen "gammal lik" liknande blek och jag har en lätt släng at klaustrofobi (rätta mig om jag stavat fel) så solarium är inte ALLTID det bästa valet för mig om jag inte har musik i öronen eller någon att prata med.

Mamma har stoppat en rosa glittrig sjal på Java... Lite dum ser hon ju ut men rosa är så snyggt så det gör ingenting! hihi


XOXO
// Tess tess ♥



BTW:
Här är boken jag börjat läsa på, Vampyrater heter serien och detta är tredie boken.
Den här bok serien måste man läsa alla ifrån men den är så otroligt bra så lite fler sidor skadar inte. Den hör egentligen till "Ungdoms böcker" men min mamma har också läst dessa och tycker att dom är grymt bra! Så om du har tråkigt och känner för att få smak av lite av varige så läs dessa av Justin Somper för dom är riktigt bra!


Kvällen den andra September enligt Tess.

Nu har jag suttit ett tag vid datan och bara tråkat medans Carolina sovit gott alldeles intill.
Ska försöka få tag i far min innan det blir alldeles för sent och sen ska jag sitta och pussas genom telefonen på min nu väldigt saknade Tobias! Kom hem nu och jag menar inte ditt! Puss på dig ♥



Kärleken har inte alltid varit en dans på rosor för mig och jag har genom lidigt både steg 1, 2 och 3 utav svek, bråk, och andra hemskheter...
Ibland hoppas man bara för mycket och man är mer kär i hoppet än i någonting annat. Lusigt att det ska vara så himla svårt att vara säker på en så väldigt viktig känlsa?.
Just nu är jag iaf jätte kär och om jag kommer in i någon konstig svacka så tittar jag bara in i dom där stora gröna ögonen och sen är allting bra igen! Detta kanske låter ytligt men som ordspråket lyder: ögonen är själens spegel. Eller?

Nu ska jag lyssna på Pink's Funhouse skiva och digga till udda kärlekssånger och bara mysa med mig själv medans jag funderar på om jag ska sova hemma eller här hos mamma?
Hemma hos mamma låter ganska mysigt och vi brukar ha ganska kul tillsammans med varsen kopp te och lite allt möjligt att prata om. Även om mamma kanske inte alltid varit världens bästa mamma så är hon iaf en väldigt väldigt god vän som alltid lyssnar på allt jag har att säga och funderar på. Min mamma är så gott som en dagbok fast med svar på det mesta. Love you mama! ♥


// Tess tess ♥



Dagens/Nattens Fråga:

Är du kär?


Äntligen Lugnt.

Äntligen sitter jag hemma (hos mamma) och får slapna av!
Har jobbat i skolan hela dagen (JOBBAT) och sedan stressat iväg till en middag med klassen. Allt var ju ofc jätte roligt men jag är så himla sliten känns det som, ska alldeles snart ta ett litet tränings pass och sen blir det väl bara att lata mig resten av kvällen, Fortsätta med min väldigt läsvänliga bok kanske ;)

Under dagens lopp så har jag alltså:

Jobbat som ett djur.

Stressat hem och sedan till stan sedan.

Fixat mig på max 10min

Invigt nya Monki i Umeå med min närvaro ;) hihi!

Hittat minst 2st par skor som jag MÅSTE skaffa!




Nej usch nu ska jag springa iväg och busa upp Carolina innan hon får frispel.

XOXO
// Tess tess ♥


Finaly lite foton!

Nu är det strax godnatt och efter lite hundvaktande ska jag strax gå hem till mig och min väntande säng men först! 

Här kommer lite bilder från allt möjligt i sommar!



Sminkade grabbar.


Raketer i Norrköping.


Pussas.


Mitt bowling klot.


Jag innan resan hem.


Mini Tabasco.





XOXO
// Tess tess ♥


Michael Jackson!



Love!


Lalala!

Blogg världen blir bara smutsigare och smutsigare men ändå måste man fortsätta...
Varför? No one knows!

Idag var det ju skola som vanligt, åkte bil (lovely) med Danne till skolan så man slapp den där buss ***** som man måste nöta på i en timma variga morgon och även efter.
Skolan gick bra även om man kände sig lite väl slö under eftermiddagen men då vi åkte hem så stannade vi vid någon närlivs och jag köpte en energi dryck, Micke (lärare) säger att dom är farliga men jag bara studsar och är glad ett bra tag efter intag av en sådan. Perfekt! I LOVE ENERGIDRYCKER!!!!!

Imorgon kommer Sanne tillbaka efter förkyldning (alla verkar bli det just nu) och jag kan äntligen hoppa runt med min lilla rödtott ^^ Lovely!

Nu ska jag gå och babbla med mamma innan jag ska hem och skura, boka tvätt tid och sedan dra med mig Mandish till solariumet!


XOXO
// Tess tess ♥





RSS 2.0