Kvinnor!

Nu har baby farit hem och jag sitter redan och håller tummarna för honom imorgon då han ska på en jobb intervju. Annars så har dagen bara gått åt till att ta det lugnt, vara nervös och kissa... Lustigt? Nej kanske inte så lustigt men gissa om jag var glad sen!!! Wopidoo!

Igår var det sista kvällen innan Patrick åkte hem till Norrköping och vi satt hemma hos mig och svamlade om det mesta. Lagade mat gjorde jag också men jag kan inte säga att det var fullt så roligt då man fick ta hand om disken nu idag. Jag har som sagt ett JÄTTE litet kök och efter att man lagat en middag så ser det ut som ett bombnedslag i det lilla skrymslet!
Nåväl allt gick bra och det var en trevlig och skratt fylld kväll.

Middagen bestod av mat från HP och jag kände mig äckligt mätt ett bra tag efter middagen som jag kanske stoppade i mig lite väl fort.

Imorgon blir det iaf skola och jag ska försöka jobba ikapp så mycket som möjligt med tanke på att vi bara har två dagar då vi har vanliga lektioner och sedan på Ons-Tors och Fredagar så är vi så gott som bara ute i verkstaden, kan livet bli bättre? Det är så himla härligt att gå en utbildning då man faktiskt får göra saker och inte bara sitta och läsa och skriva! Lilja skolan is THE shit!



Kvinnor

Förutom att kvinnor är det motsatta könet till män så har vi ju väldigt bra egenskaper som man både tänker och inte tänker på.


Kvinnor har en vecka i månaden då man inte behöver skylla på huvudvärk då killen har andra planer före sovstunden.

Kvinnor och barn är alltid dom som man tänker mest på under krig, svält, och andra tragiska miljöer.

Kvinnor kan ta bort allt hår på kroppen under ögonbrynen utan att någon skulle rynka på ögonbrynen.

Mäns syn på kvinnor är att dom ska göra allt som en kvinna redan gör... Vare sig dom har man eller inte. Detta är även saker som män måste göra om dom inte har någon av det kvinliga könet.

En kvinna kan gråta öppet till en film utan att detta anses vara "blödigt".

Kvinnor kan kalla varandra snygga, sexiga, underbara och kan även både krama och pussa varandra utan att detta bevisar på att kvinnan/kvinnorna är homo/bisexuella.

När en kvinna säger jag vill ha så kommer det alltid någon av det andra könet som ger henne det hon vill ha... Antingen en pojkvän/man/sambo/särbo eller bara något så enkelt som pappa!

Har ni någon annan söt grej som är så bra med att vara tjej?





Super bruden Striperella.


Svin influensa.

Min bror är hypokondriker och håller ofta ständig koll på sjukdomar och andra virus som kommer och går, Just nu håller han sten koll på svin influensan och det är ju inte det finaste nyheter man har fått höra om varken sjukdomen eller vacinet...
Lustigt att en så farlig sjukdom ska ha ett så fult namn men ändå, det är inte roligt att tänka sig att den nu är i hela världen förutom vissa länder som dom inte hittat sjukdomen i ännu.
Nej jag kanske inte är hypokondriker men man känner sig inte direkt säker att gå runt bland människor i dessa tider då man vet att det faktiskt ligger människor på sjukhus som är dödligt sjkuka pga detta.
Vad har ni för tankar och kanske svar om svin influensan?



Idag har jag tagit det lugnt, varit hemma hos mamma och hemma hos mig lite omvart annat och ska snart hem för att laga middag innan Tobbe och Patrick kommer.
Färgade som sagt håret igår och det blev himla fint, mkt ljusare så jag får väl lägga upp någon bild på det snar. Hoppas att alla bloggläsare har haft en trevlig helg och imorgon börjar skol livet igen!


XOXO
// Tess tess ♥

Blond!

Efter många år och MÅNGA olika hårfärger så har jag verkligen fastnat vid det blonda fjortis håret!
Som Kissie, Paow, Dessie m,m säger så ska det vara BLONT och lååångt! Love it verkligen!
Den ända skildnaden är att jag HATAR fejk hår! Det är bara äckligt och jag tycker att det är det fulsate att då men kommer hem efter en fest så måste man plocka bort håret?! Whaat!?
Nåja det är många som har det och jag erkänner det är jätte snyggt men hur stolt är man inte då folk kommer och frågar om man har löshår och man sedan kan kontra med : Nej allt är äkta!
Läste även SOLO idag som jag äntligen givit mig tid till att köpa och läsa, som vanligt så är det mega skön att blädra igenom och dom två nagelacken som man fick med var riktigt söta, Det blir nog att testa på SASSY idag. Nej nu ska Amanda få börja jobba med mitt hår och sen ska jag försöka hinna hämta kamera sladden så man kan få lägga upp några bilder ^^


XOXO
// Tess tess ♥



Pigg och glad!

... Jo jävlar det är det sista man kan kalla mig i denna stund, är hur slö som helst och vill bara krypa ner under täcket och sova bort resten av kvällen, men NEJ det ska jag inte göra, igår var det en så udda och annorlunda (dåligt sätt) kväll så jag vill verkligen få till en kväll som man kan känna sig lite mer nöjd med att man har medverkat i.
Igår var vi ju på droskan och träffade lite folk, det värsta med droskan är att det där skit stället är så överskattat så det kommer fullt i fulla ungdommar (ja även jag) och dom beter sig som en hög dagis barn!!!
Less... Nej annars är jag bara trött och ska strax fixa en blond färg i håret innan det blir att stressa på sig kläderna, kavajen blir det ofc ikväll ,men jag känner även för kort kort och high heels nu sista varma dagarna i år så får se vad man spökar ut sig i ;)



XOXO
// Tess tess ♥



Hahaha! Jag som 14-15åring!


Jippi!

Hihi har nu börjat skolan och än så länge går det jätte bra!
Plugget flyter på och allt funkar fint med mig och Tobbe ^^
Den 10 Oktober åker jag med klassen till Polen i 3dagar och det kommer nog också bli väldigt kul!
Den 22 Oktober så börjar jag läsa till mitt körkort och det känns UNDERBART!
Annars så är det ganska vanligt och ska nu ta ett glas vin med mamma sen sen blir det väl utgång.
Ska skriva lite bättre då jag har tid (vet att min uppdatering har varit usel).

Puss!


// Tess tess ♥

Hemma

Nu är jag hemma efter första dagen i skolan, kom hem som sagt igår och resan gick väldigt bra även om det blev en del väntande. Nu sitter jag iaf i sovrummet med Tobbe och Amanda och vi bara latar oss efter tacopajen som det serverades till middag.
Tyvärr har jag inte chans att lägga upp bilder än pga att jag glömt sladden till kameran hemma hos mig och som jag tråkigt nog inte har en data hemma så blir det ju lite tokigt... Dumma!
Skolan gick jätte bra och jag är så glad att vara hemma igen, har pussat på Tobbe ända sedan jag hoppade av planet och nu börjar jag få lite balans efter uppehållet från varann.
Nu ska jag gå och pussa på honom lite mer och så ska vi planera om vad som ska hända ikväll!


XOXO
// Tess tess ♥

Arlanda

Nu sitter jag och väntar på flyget hem. Det har varit jätte kul här och jag saknar redan den mysiga lilla staden! Det blev en lugn morgon och det behövdes inte stressas för att hinna med tåget, läste något så nostalgiskt som kitty på tåget och det kom smärtfritt fram. Skriver mer då jag kommer hem för nu ska jag gå och checka in till planet hem till umeå :)

Norrköping

Tjo!

Uppdateringen har varit värdelös men jag har inte haft tid med att sitta vid datorn nu, kameran är på laddning så bilderna får vänta men än så länge har det varit riktigt roligt här.

Onsdagen var lugn, kom hit, åt och kollade raketerna innan det var dags för film och sen säng.
Igår var vi på stan från då moster min hade slutat och vi kollade Rix FM, nej det var inte lika bra som jag hoppats på men så är väl det mesta då man har höga förväntningar ;) var och käkade på Harry's, drack hallon öl på Black lion inn och sedan blev det Carl Johan där vi kollade raketerna.
Träffade Patrik och vi tog en snabb sväng in på Hugos men sen for vi till min moster och efter ett litet tag låg alla halv deckade i soffan så då slutade kvällen/natten.
Idag blir det bowling, marknad och ett nytt försök att hitta våran äppel öl!

Puss!
// Tess tess ♥

Tisdag kväll.

Imorgon åker jag!
Fy fan vad skönt måste jag säga, jag ska bara ta det lugnt och glömma allt som har med vardagen att göra, äta god mat och hitta på roliga saker. Imorgon kväll börjar raket SM så det blir mysigt att kolla på, undrar hur dom är detta år? Får se vad det blir för mys man annars hittar på, kanske bara sitter hemma hos moster och pustar ut ^^
Idag var sista dagen hemma med familjen + att Tobbe åkte hem till sig, det känns som att jag haft ett nervöst sammanbrott hela dagen och med det blir det ännu skönare att komma iväg ett litet tag.
Jag behöver känna lugnet!
Nej nu ska jag gå och ta en te kopp, ta en dusch och sen ska jag sova!
Kommer med bilder under veckan men jag orkar inte lägga upp något idag.


XOXO
// Tess tess ♥


Hemma!

Nu är jag hemma!
Eller egentligen kom jag hem igår natt med "T", vi hade skit mysigt hos honom och nu harvi varit mesta tiden hos mamma, just nu sitter han och kollar på film med små systrarna!
I lördags var vi på hotellet men innan det var vi med hens familj och vänner och umgicks, väldigt trevligt och just nu känns det som att ha glömt tändaren hemma var ett av dom bästa misstag jag gjort, hihi.
Åker på Onsdag och det kommer bli sååå himla kul!!!!
Nu måste jag springa iväg, det kanske kommer lite bilder sen senare men nu vill jag bara umgås med honom och familjen :)


XOXO
// Tess tess ♥

Lördag

Är hemma hos mamma en snabbis innan det blir att stressa iväg, måste kolla vad jag behöver och höra av mig till (förmodligen) sjusovaren.
Idag har jag hunnit duscha, diska, växla pengar och sedan gått till mamma för att kolla mejl och föna håret!
Damn I'm Good! vaknade även ovanligt tidigt för att ha varit vaken till runt halv 6 tiden på morgonen, 09,40 var klockan då jag steg upp, flitig är jag!
Det blir nog uppdatering via mobilen om det blir något idag men annars:

Puss På Er!
// Tess tess ♥

Fredag 14/8

Ja jag vet... Uppdateringen har varit rätt taskig idag men jag har haft en del att göra, till att börja med så hade jag ju tvätt tid mellan 11,30 och 16,00 så där gick de ju några timmar och sen då jag försökte uppdatera så försvann allt och då blev jag bara arg. Får se hur kvällen blir iaf, hoppas som FAN att jag kan fara iväg till "T" innan jag reser iväg för det är något jag VERKLIGEN vill göra.
Idag har jag inga bilder, jag tror inte det är många som har lust att fota då dom tvättar kläder hahah!


// Tess tess ♥


Party låter for the moment!

God Natt ^^

Hihi, Amanda kom med mig till mamma en sväng istället för hon var färdig med vaktandet.
Snart blir det ansiktsmask som vi har pratat om hur länge som helst så det blir nog mysigt (och kladdigt).
Nu ska jag springa och vara trevlig med dom andra!
God Natt!


XOXO
// Tess tess ♥



Puss På Dig Mandish!

Kvällen:

Ska strax till Mandish som sitter barnvakt åt sin lillebror, ska bara dricka upp mitt te först ^^
Dagen har varit tradig och faktiskt ganska tråkig, har inte gjort någonting vettigt idag efter att jag sprang några få ärenden på morgonen.
Imorgon blir det att tvätta kläder så jag ska springa mellan mig och tvättstugan halva dagen *suck*. Hoppas det blir roligare än vad jag tror, dom har ganska bra tvättmaskiner så det går nog ganska fort även om det är en del som ska tvättas.
Detta är anledningen till varför jag INTE har något "Dagens Outfitt":
Jag kan inte gå en hel dag utan att byta kläder MINST 3ggr, jag byter jämt och står oftast i garderoben och rotar runt efter något man oftast inte sett på ett tag.

Hoppas kvällen nu blir bättre iaf, får se hur den blir. Lugn kan jag gissa...


XOXO
// Tess tess ♥

GALET! ;)

Här kommer lite bilder från Tisdagen och Onsdagen.



Tisdag:


    
Såhär såg killarna ut då dom kom...



Phille hihi, lägg märke till nagelacket som dom har ;)


Tammo blev himla gullig :D


Simon ville också vara med i min fina T-shirt



Hahahaha!



Onsdag:



Jag och lillebror David.


Grabbarna bus!


Phille jag och David.



XOXO
// Tess tess ♥

@ Mama's place

Nu har man städat lite hemma, gått några ärenden och nu är jag hemma hos mamma IGEN!
Ja jag är faktiskt ganska ofta hos min mamma men har man nyss flyttat från henne så kan det vara lite jobbigt att lämna henne totalt så istället för att sova i samma hem så har jag mitt daghem hemma hos min mamma, haha.
Igår var det väl en del skratt men mest svammel så tillslut ville vi bara fara hem och då satt vi sen ett litet gäng hemma hos mig och avslutade allt, ganska lugnt men blomman tyckte nog inte det... Inte jag heller då jag var tvungen att plocka upp resterna av den nu på morgonen.
Nu ska jag vara med en av små systrarna och sen blir det att fara hem igen där Amanda ligger och sover.
Kameran glömde jag hemma men jag LOVAR att det kommer skratt retande bilder sen senare idag :)

XOXO
// Tess tess ♥

PS!!!!!!

Här är underbara godmorgon låten som spelats mesta delen av sommarens morgonar! ;)


För tidigt efter en sen kväll!

God Morgon!

Kan INTE fatta att jag är vaken nu efter allt svammel som det blev igår enda tills klockan ca 3 någonting på morgonen. Men iaf så här gick lite av kvällen till: Först började jag och Mandish hos mig ganska lugnt och lyssnade på musik medans vi sprang runt och letade kläder och sminkade oss.
Förfesten var hemma hos Simon och det var riktigt roligt men sen blev det lite av en besvikelse då man kom till den "riktiga" festen för där var det bara "fjortis fest"... ABSOLUT inget illa menat men nu börjar man bli ganska less på små ungar som springer runt med alkohol och vet knappt hur man ska dricka det... GAAH! Hur uppfostrar föräldrarna sina barn nu för tiden?
Idag är jag bara less och det första jag gjorde då jag vakna var att gå till mamma för min bror hade så snällt lånat den just innan jag gick hem så jag var ju smått irriterad då han inte kom med den till mig... Där den hör hemma!
Nej nu måste jag äta något för det ända jag ätit på ca 36timmar är några tuggor nudlar och just nu är nudlar... BLÄÄÄÄ!

Puss på er!


// Tess tess ♥

Galet igår, inget idag... Än så länge!

Det känns som om dagen knappt har börjat för idag har jag bara vaknat, pratat lite om festen som mest troligt blir av ikväll och kollat på film med små systrarna, idag ska David (lillebror) komma hem från Sundvall, men man vet aldrig med honom. Snart ska jag börja röra mig hemmåt och fixa mig lite och då kommer väl Mandish förbi också.

Tog helt sjuka bilder på killarna igår och jag ska lägga upp några sen senare om jag hinner men det var helt galet så man måste bara se, Phille blev en udda glamrockare (typ) och Tim blev pirat och vi skratta typ hela tiden! Inte nog med det så fick vi på en klänning och kjol på två av dom tokiga pojkarna som vi umgicks med igår!
Ska lägga upp så fort som möjligt men nu har jag både lite tid och kameran är på för långt gångavstång ;)
Puss På Er!!!


// Tess tess ♥



Me and Baby Mandish!



Ps: Nu börjar det röras om i grytan... Får se vad det kan leda till! . Ds.

Lugn dag.

Har nyss haft mitt lilla möte och det gick väldigt bra, kom nyss till mamma och har har det flyttats in en ny soffa.
Kameran är tom på batteri men jag klarar mig nog en stund tills jag kommer hem utan den.
Pratar med Sanne just nu och hon kommer mest troligt hit någon gång nu i veckan så det blir kul!
Har inte träffat henne på skit länge för hon har varit i både Grekland, Stockholm och kom nu nyss hem efter en helg i Göteborg så hon har nog en massa att prata om :)
Nu blir det iaf en lugn stund hemma hos mamma som hund vakt.


XOXO
// Tess tess ♥


Söt Sanne på skolavslutningen -09.


Kvällen för Tess

Efter middagen var jag bara lat, gick först och mötte Milko och Jocke och pratade en stund innan dom skulle fara, efter det blev det en sväng förbi moster, satt och (så gott som) kedje rökte och surrade om det mesta.
Då jag kom därifrån så mötte en väldig kissnödig Tess (jag) Amanda på en cigg och sen gick vi in till Amanda för att bestämma oss för hur man skulle göra med kvällen... Ingen lösning där så vi bestämde oss för att gå skilda vägar och sedan höras imorgon (detta förslag lades upp även efter ett samtal för ett tag sedan).
Gick sedan en kvälls promenad med mor, och systrar. Carolina var i högvarv så vi stod och freestylade med våra osynliga snowboards och gjorde en massa trick ända tills Carolina blev less och ville bli jagad istället... *suck*. Det blev iaf en mysig kväll och på statoil var det någon grabb som kallade Java för "kanin"! Vaah?! fattar inte denna förolämpning, det finns faktiskt hundar som ser ut som kaniner och Java är INTE en av dom... BAAAH!


XOXO
// Tess tess ♥



Här kommer lite bilder:




Carro gungade på lekparken, I babygungan...



Victoria på lekparken (behövs klippas lugg snart).


Carro posa på kvälls promenaden :D



Jag just nu.






Lekstund i parken

Nu har jag varit i lekparken med mamma och små systrar, matade ankor och åt vindruvor medans systrarna klättrade upp och ner i en ruschkana ^^
Det kommer bilder sen senare men nu ska vi göra middag och sen ska jag nog bara gosa med dom framför en film, sugen på att baka något men nu känner jag mig på topp för att börja träna så man får se hur det blir med det, kanske chokladbollar! Ungarna ÄLSKAR att göra det!


XOXO
// Tess tess ♥

Ps: Nu har jag ÄNTLIGEN bokat tvätt tid! .Ds.

Mån 10/8

Dagen har just börjat.
När jag var hemma hos mamma så tyckte jag att det var lite FÖR skönt att inte telefonen ringde... Nu på morgonen så förstod jag varför, Jag har glömt telefonen hemma!
Hemskt känns det nu men det gör väl inte så mycket, ska snart dit och fixa mig och höra av mig till Mandish som ska göra ännu ett modell jobb idag ^^ Hoppas det går bra för henne.
Ska kolla runt med en viss herre också om han skulle ta och börja röra sig hit men det kan jag göra redan nu tror jag ^^ Jag har kunnat hans telefon-nummer utantill i alla 5 ÅR som vi känt varann!

Nu mammas frukost, R.I.O. spelas i högtalarna och det är ännu en solig dag i en av Umeås "förorter" hahaha!


XOXO
// Tess tess


Såhär slutar det då jag och min lilla syster ska ta foton på oss!
BARA KUL!

Sön / Mån

Kommit hem till mamma nu faktiskt och ska sova över här inatt, känner att jag behöver ha lite kvalitets tid med mina systrar då jag INTE är barnvakt till dom.
Var ute för ett tag sen med Albin, hans nya körkort och lilla nytvättade bilen ^^
Var och bara dum körde runt och hade verkligen igenting för oss, var med Johannes och Issa också som var med ett tag men sen ville jag bara hem, Usch kvällarna börjar bli ganska kalla nu.

Nu ska jag nog gå och gräva i mammas kylskåp och hitta nå goda saker att äta på och sedan dra igång någon film för konstigt nog känner jag mig inte alls trött, även om jag är otroligt lat av mig denna natt ^^

XOXO
// Tess tess ♥

En solig dag.

Idag vaknade jag vid halv 12 på morgonen då Amanda kilar in hem till mamma och väcker upp mig efter helvetes natten som barnvakt åt mina små systrar.
Vi drog på oss linnen och mini shorts och börja knalla.. Över dom två broarna som går mellan H-sund och Obbola här i Umeå, riktigt fint väder och när man är alldeles nära havet så blåste det ganska flitigt så man inte FÖR varm som man brukar lyckas med ibland.
Sen då vi kommit hem igen så tog jag en powernap bara för att inte behöva somna så tidigt idag och sen blev det en snabbdush innan jag kom till mamma och vi gjorde middag tillsammans, nu sitter jag här ännu ett litet tag men jag ska börja röra mig hemmåt och se vad som behövs göras, boka tvätt tid har jag varit för lat för att göra så det måste ske nu innan det är dags att bege sig och sen måste jag skura någon dag... *suck* vad tråkigt det ska vara att bo själv ibland, kanske man borde skaffa sig en liten slav... POJKVÄN som kan skura, diska och tvätta kläder åt mig ^^ hihihi!


XOXO
// Tess tess ♥

Ps: Kameran är glömd hemma (igen) tyvärr. Ds.

FF med systrarna ;)

Mamma har farit, vi har alla ätit "middag" och snart kommer det väl fram alla möjliga onyttiga alternativ som man kan stoppa i sig "Smakigt". Just nu kollar dom på Min lilla ponny och jag klarar inte med dom där hemska sakerna, det blir väl något bättre då det börjat skymma på lite och dom tror att dom är trötta ^^
Jag älskar barn och doms (oftast) lite för logiska tänkande.

Men nu ska jag gå ut med min kalv!


// Tess tess ♥



Java liten





Java nästan stor.

Detta är min lilla kalv
:)

Urinvägsinfektion!

AJ!

Nej idag är jag bara glad att jag får sitta hemma hos mamma och ta det lugnt, efter gårkvällen då jag var ute en hel del och satt även en liten stund på en lagomt kall bänk så märkte jag i morse att jag givit mig själv en REJÄL Urinvägsinfektion... Inte roligt alls men jag klarar mig nog, ska dricka citronvatten i massor och äta dom nyttiga Wolfberrys och hoppas på förbättring, tack och lov brukar jag klarar mig ifrån urinvägsinfektioner så jag får hoppas på det även denna gång.

Nu ska jag prata med min mamma innan hon sticker iväg på 40års fest :)


XOXO
// Tess tess ♥

Hem!

On my way home ^^

Hammåt ska jag, fixa mig och så kommer Mandish dit, det blir väl nån rom och cocacola innan man sticker iväg (vars det nu blir) så det blir skojj, nu ska jag ta med mig musik till hemmet oxå så det blir nog bra :)


XOXO
// Tess tess ♥

Ännu en fin dag!

Känner mig otroligt sliten då solen ligger och steker på allt och alla under den.
Har ont i nacken och har nyss försökt äta lte men blev bara arg då jag märkte att mamma gjort GRÖTRIS! till min kycling gryta som jag gjorde igår... *suck* det var jätte god men så kommer den där förvirrade mamman och trashar hela min lunch...

Igår var det fest, det har varit festande ett bra tag nu men det ska börjas dra ner på nu, vet inte än vad som sker idag men imorgon måste jag vara hos mamma för då är jag barn/hund vakt.

Brorsan är påväg till Sundsvall! Hoppas han stannar länge då behöver man ingen sur f*tta som gnäller på en då man kommer och hälsar på!


Men nu ska jag fara hem och duscha, höra av mig till Mandish och sen får man se vad dagen ger!
XOXO!


// Tess tess ♥

Sol sol sol!

Gårkvällen var toka!
När vi kom till stan så gick vi till bryggan och träffade nå folk som festade på en av båtarna så där satt vi ett tag, sen blev det drama och vi for en sväng med en bil innan vi åkte hem och käkade, efter det kom den nyblivna föraren Albin och hans kompis förbi ett tag. Kvällen blev kort och gott Trevlig men förvirrande!

Idag har jag varit och gjort lite ärenden, det blir Thaigryta till middag och då ska Simon komma förbi och smaka, snart ska jag försöka få tag i Amanda och det blir väl att hon också kommer förbi men nu ska jag packa ihop lite grejer hemma hos mamma innan det blir dags att springa hem och tina kyckling samt boka tvätt tid.

Puss På Er!


// Tess tess ♥



BUSen är på G igen

Mobilinlägg

Nu sitter jag och amanda på bussen in till stan, ska festa runt lite innan nattens slut och träffa lite trevligt folk :p det blir nog en sen kväll ute men ska försöka uppdatera så fort som möjligt! Puss på er! // Tess tess <3

Onsdag 5/8

Hemma hos mamma en kort sväng för att kolla mejl och prata lite om allt möjligt med modern min, snart ska jag hem och duscha innan det blir dags för kvällens planer, hade möte hemma hos mig idag oc det gick väl bra, sprang med sopor och ska nu när jag kommer hem boka tvätt tid *suck* det finns vissa saker som man saknar med att bo hemma hos mamma men gud vad skönt det är att bara ta hand om sig själv ^^
Igår kollade jag, Amanda och Simon på film innan jag gick hem igen för att få sova ut innan städ och hänga upp gardiner dagen (idag) mrn nu är allt klart och det är väl samma gamla visa idag som alla andra ;)

// Tess tess ♥


Mitt lilla lilla kök ^^

Lite av varige ^^

Nu är jag äntligen inne ordentligt i lägenheten, efter så mycket tjaffs och andra konstigheter så är allting klart nu även om det är en del saker som ska komma in dit så är jag iaf inne och det är så skönt!
Det kommer inte bli så mkt uppdaterande för har inte skaffat något internet dit men det blir väl snart det med.
I förrgår så var jag, Amanda och Simon hemma hos mig, åt chips, godis och vatten melon medans vi babblade och lyssnade på musik. Igår blev det lite värre och jag och Amanda kallar kvällen för "FAIL" och det kan man lugnt säga att den var, då hade kameran slut ström så det blev inte att ta med den *suck* och idag så blev det HP (för Amanda och Simon) och sen for vi till ljumviken och solade en liten stund ända tills solen for bakom alla dumma dumma moln!
Idag har jag iaf bestämt att det ska bli fest igen! Moahhahaha!
Här kommer lite bilder iaf :)



Mina älsklingar som hänger ovanför soffan.


Godis och andra goda grejer


Var på stan i Lördags!
Janni, Amanda och Kim!




// Tess tess ♥

@ Amandas Place!

Sitter hos Amanda och är med Amanda och Simon, snart kommer det nå fler folk men nu ska vi ut och ta nå onyttigt bloss ;) puss på er!!!



// Tess tess

Påväg till Janni!

Nu duscha och sen dra till Janni!

Vad tycker ni om min nya design? ^^


Daddy Yankee - Pose

Så grymt bra låt! (bör höras med bas)



 


@ Janni's place

Än så länge av dagen har jag i stortsett inte gjort någonting (förutom ätit och latat mig). Igår/Inatt så satt jag hos Janni och babbla och spelade kort, David var förbi ett tag och Simon kom också och spelade kort med oss under dom tidiga morgontimmarna. Vi spelade neger och president och jag förlora typ hela tiden... Nåja jag är ingen dålig förlorare men tillslut blev det för mycket även för mig så det blev slut på kort spel.
Idag blir det nog att vara med Janni, funderar på att dra någon fest men man får väl se hur man gör, hoppas iaf Lördagen blir kul och festlig (inte för att fredagen var dålig, tvärtom).
Nu ska jag iaf hoppa in i dushen och sen blir det att fånga dagen, det börjar bli lite bättre väder igen, Jippi!


Mamma bakade tårta igår, mums!

RSS 2.0