Disney kväll

Nu har vi kollat på Askungen och det magiska trollspötDisney Channel som var kvällens lång film popcorn, cola och godiset fick ofc hänga med och kolla på vår lilla favorit prinsess-städerska då hon än en gång vinner sin prins.
Har ni hört om den nya Disney filmen som dom ska spela in dom Svenska rösterna till nu? Disney Channel har nu en tävling för barn om att få spela in rösten till lilla Charlotte i Diseny's nya Prinsessan och grodan, Klicka här om ni är nyfiken på vad detta kan vara för en tävling!
Det har varit lite utav en jobbig ich stressig eftermiddag och kväll i huset då det verkar som om mina kära systrar har fått Socker damp eller något liknande så dom är överallt, ropar högst och bråkar mest för tillfället, tänk om det fans kontroller till barn, då man blev less på dom så kunde man bara trycka på PAUS (det skulle vara den strösta knappen). När det bara är en av dom som man är med någon längre stund så är det nästan aldrig några problem men så fort dom är med varann så är dom antingen emot varann om någonting eller så är båda emot mig... *suck*.
Nåja nu ska jag försöka lugna ner dom lite med att kanske dra på en film eller så, det borde ju ändå vara sov dags snart även för dom där vilddjuren. Nej egentligen är dom inte så hemska, dom har bara fått en 1 meters tub med godis hamburgare som dom har ätit på klockan 10 idag så socker damp är nog den mest logiska diagnosen man kan ge dom denna dag.
Hoppas ni har en trevlig kväll iallafall och jag är jätte super glad för alla kommentarer!




XOXO
// Tess tess ♥


Från filmen: Prinsessan och grodan.
Älskar att dom bytt ut den vanliga blont och lockigt hår prinsessan!



Kommentarer
Postat av: Leia

Tack söt! =)



Vad gör du?

2009-07-24 @ 22:11:36
URL: http://onlyforever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0